No results

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για
"βύνη σίκαλης"

Προϊόντα για "βύνη"
Εκχύλισμα κριθαριού, Εκχύλισμα βύνης
Πράγματι, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά με την ομάδα προϊόντων υγρών και ξηρών εκχυλισμάτων κριθαριού για πάνω από 40...
Πιστοποιημένο βιο-ίνωτο κριθάρι INTOMASSO ΦΕΛΟΣ - Συμμορφώνεται με το πρότυπο UNI EN 459-1 - ANAB-ICEA σύμφωνα με το UNI EN 14024
Βιο-μάλτα οικολογικά συμβατή πιστοποιημένη, ινώδης με μια ειδική σύνθεση ινών που έχει μελετηθεί ειδικά, με βάση φυσικές πρώτες ύλες όπως κόκκοι φελλο...
ΜΑΛΤΟΠΟΙΕΙΟ - Αρχεία Δημητριακών
Τοποθέτηση Γερμανία Κλάδος δημητριακά Αποθηκευμένα προϊόντα Κριθάρι Έτος έναρξης 2012 Δεδομένα έργου 16 Σιλό 11μ Ø...
Giant Malt 24x33cl - Ποτά από Κριθάρι
ΜΑΛΤΩΜΕΝΟ ΠΟΤΟ Αναφορά: F7620...
Εκχύλισμα κριθαριού
Η εκχύλιση κριθαριού είναι ένα τελικό προϊόν που παρασκευάζεται από κριθάρι και είναι εντελώς φυσικό, χρησιμοποιούμενο κυρίως στην παρασκευή μπύρας κα...
BIPAN - Συμπλήρωμα Κριθαριού
Πρόσθετο από βυνοποιημένο σιτάρι, παρέχει ομοιόμορφο χρώμα στην κρούστα και εξασφαλίζει μαλακότητα της ψίχας. Μορφή: 25 κιλά Δοσολογία: 1 - 1,5 %...
ΚΡΙΘΑΡΙ - ΚΡΙΘΑΡΙ
Ο σιτηρός κριθάρι χρησιμοποιείται ευρέως για τρόφιμα, τεχνικούς σκοπούς και ζωοτροφές, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας ζυθοποιίας, στην παραγωγή κ...
Μαλτοδεξτρίνη
Η μαλτοδεξτρίνη παράγεται κυρίως από την ενζυματική υδρόλυση φυτικού αμύλου που προέρχεται από καλαμπόκι, καθώς και από ρύζι και σιτάρι. Το τελικό προ...
κριθαρένιο βύνη για παραγωγή μπύρας
Η βυνοποιημένη κριθάρι, ή βύνη, είναι το προτιμώμενο σιτάρι από τους ζυθοποιούς για την παρασκευή μπύρας. Στην πιο βασική της μορφή, είναι κριθάρι που...
Δημητριακά
Σιτάρι Ρύζι Σίκαλη Κριθάρι Καλαμπόκι Φιστίκια κ.λπ. …...
Γάλα barista 3.5% Milkyland
Το γάλα Milkyland mountain barista 3.5% είναι ένα premium πλήρες γάλα σχεδιασμένο ειδικά για baristas και λάτρεις του καφέ. Αυτό το γάλα προσφέρει μια...
Σαλιγκάρια Βλάστησης Κριθαριού
Οι μηχανές βλάστησης κριθαριού EIRICH έχουν σχεδιαστεί για να διαχωρίζουν τους σπόρους από το κριθάρι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς. Το π...
Προϊόντα για "σίκαλης"
Σίκαλη
Περιγραφή : Ο σίκαλος (Secale cereale) είναι ένα ανθεκτικό δημητριακό, κατάλληλο για ψυχρά κλίματα και λιγότερο γόνιμα εδάφη. Διακρίνεται για τους λεπ...
Άμεσοι νιφάδες σίκαλης - Νιφάδες σε σακούλα kraft
Οι νιφάδες σίκαλης που προέρχονται από ολόκληρους σπόρους έχουν μοναδικές ιδιότητες που βοηθούν ένα άτομο να διατηρεί ενέργεια και να αντιστέκεται σε ...
Σίκαλη - Δημητριακά
Η σίκαλη είναι μια τυπική καλλιέργεια δημητριακών. Το κβας σίκαλης παρασκευάζεται από σπόρους, παράγεται αλεύρι που πηγαίνει κυρίως για ψωμί, εξάγεται...
Ανοιξιάτικη Τροφή Σίκαλη
Ανοιξιάτικος Σίτος Τροφής...
Αλεύρι ολικής άλεσης σίκαλης
Η πιο δημοφιλής χρήση της σίκαλης είναι η παρασκευή ψωμιού από αυτήν. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά για την παρασκευή πίτας, τηγανίτες, μάφιν, κέικ και...
Μείγμα αρτοποιίας για ψωμί σίκαλης - Μείγμα ψωμιού για ψωμί σίκαλης
Μείγμα ψωμιού σίκαλης Μείγμα ψωμιού σίκαλης - αρτοποιίας Σκούρος ψίχος, δυνατή κρούστα και καλές ιδιότητες διατήρησης. Τυπική γεύση και ελκυστικό άρ...
Συσκευασμένο αλεύρι σίκαλης - Προσφέρουμε αλεύρι σίκαλης από τους καλύτερους Ουκρανούς παραγωγούς.
Τα προϊόντα είναι έτοιμα προς εξαγωγή και πληρούν όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικά ποιότητας και συμμόρφωσης.
Bulleit Rye - Bourbon
Η σχετικά νεαρή ηλικία του του δίνει ένα αρκετά ανοιχτό χρώμα κεχριμπαριού. Η μύτη αποκαλύπτει ταυτόχρονα μια ορισμένη γλυκύτητα και μια υποτονική πικ...
Σίκαλη, αλεύρι σίτου - Προσφορά
Μια καλή αλεύρι είναι απαραίτητο για την οικιακή ζαχαροπλαστική, τα λεπτά κέικ στις ζαχαροπλαστείες και τα νόστιμα επιδόρπια στα εστιατόρια. Η σίκαλη,...
Σκόνη κριθαριού
Η σκόνη κριθαριού είναι κυρίως κατάλληλη για την παραγωγή σκούρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων. Πρόκειται για μια παραδοσιακή, ζυμωμένη αλεύρι κριθαριού...
Αλεύρι ολικής άλεσης σίκαλης
Το αλεύρι ολικής άλεσης μας - πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Το αλεύρι σίκαλης είναι το προτιμώμενο αλεύρι για το σκούρο ψωμί. Ήδη η...
Γκουρμέ Ψωμάκι Σίκαλης
Με μια ασύγκριτη, παχιά και ελαφρώς σκούρα κρούστα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση χάρη στο μείγμα αλεύρου σίτου (50%) και αλεύρου σίκαλης...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play