Πράγματι, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά με την ομάδα προϊόντων υγρών και ξηρών εκχυλισμάτων κριθαριού για πάνω από 40...
Βιο-μάλτα οικολογικά συμβατή πιστοποιημένη, ινώδης με μια ειδική σύνθεση ινών που έχει μελετηθεί ειδικά, με βάση φυσικές πρώτες ύλες όπως κόκκοι φελλο...
Η εκχύλιση κριθαριού είναι ένα τελικό προϊόν που παρασκευάζεται από κριθάρι και είναι εντελώς φυσικό, χρησιμοποιούμενο κυρίως στην παρασκευή μπύρας κα...
Ο σιτηρός κριθάρι χρησιμοποιείται ευρέως για τρόφιμα, τεχνικούς σκοπούς και ζωοτροφές, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας ζυθοποιίας, στην παραγωγή κ...
Η μαλτοδεξτρίνη παράγεται κυρίως από την ενζυματική υδρόλυση φυτικού αμύλου που προέρχεται από καλαμπόκι, καθώς και από ρύζι και σιτάρι.
Το τελικό προ...
Η βυνοποιημένη κριθάρι, ή βύνη, είναι το προτιμώμενο σιτάρι από τους ζυθοποιούς για την παρασκευή μπύρας. Στην πιο βασική της μορφή, είναι κριθάρι που...
Το γάλα Milkyland mountain barista 3.5% είναι ένα premium πλήρες γάλα σχεδιασμένο ειδικά για baristas και λάτρεις του καφέ. Αυτό το γάλα προσφέρει μια...
Οι μηχανές βλάστησης κριθαριού EIRICH έχουν σχεδιαστεί για να διαχωρίζουν τους σπόρους από το κριθάρι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς. Το π...
Περιγραφή :
Ο σίκαλος (Secale cereale) είναι ένα ανθεκτικό δημητριακό, κατάλληλο για ψυχρά κλίματα και λιγότερο γόνιμα εδάφη. Διακρίνεται για τους λεπ...
Οι νιφάδες σίκαλης που προέρχονται από ολόκληρους σπόρους έχουν μοναδικές ιδιότητες που βοηθούν ένα άτομο να διατηρεί ενέργεια και να αντιστέκεται σε ...
Η σίκαλη είναι μια τυπική καλλιέργεια δημητριακών. Το κβας σίκαλης παρασκευάζεται από σπόρους, παράγεται αλεύρι που πηγαίνει κυρίως για ψωμί, εξάγεται...
Η πιο δημοφιλής χρήση της σίκαλης είναι η παρασκευή ψωμιού από αυτήν. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά για την παρασκευή πίτας, τηγανίτες, μάφιν, κέικ και...
Η σχετικά νεαρή ηλικία του του δίνει ένα αρκετά ανοιχτό χρώμα κεχριμπαριού. Η μύτη αποκαλύπτει ταυτόχρονα μια ορισμένη γλυκύτητα και μια υποτονική πικ...
Μια καλή αλεύρι είναι απαραίτητο για την οικιακή ζαχαροπλαστική, τα λεπτά κέικ στις ζαχαροπλαστείες και τα νόστιμα επιδόρπια στα εστιατόρια. Η σίκαλη,...
Η σκόνη κριθαριού είναι κυρίως κατάλληλη για την παραγωγή σκούρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων. Πρόκειται για μια παραδοσιακή, ζυμωμένη αλεύρι κριθαριού...
Το αλεύρι ολικής άλεσης μας - πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες.
Το αλεύρι σίκαλης είναι το προτιμώμενο αλεύρι για το σκούρο ψωμί. Ήδη η...
Με μια ασύγκριτη, παχιά και ελαφρώς σκούρα κρούστα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση χάρη στο μείγμα αλεύρου σίτου (50%) και αλεύρου σίκαλης...
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.