...Το κύριο στοιχείο που δείχνει αν το μοσχάρι είναι μαγειρεμένο αρκετά είναι το χρώμα. Ένα μέτριο μπριζόλα θα έχει εξωτερικό καφέ χρώμα ενώ το εσωτερικό θα διατηρεί την ροζ όψη του φρέσκου κρέατος. Αν προχωρήσουμε προς το μέτριο σπάνιο και το καλά ψημένο, το εσωτερικό σκουραίνει μέχρι να φτάσει το καφέ εξωτερικό.
... μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας και ως halal κρέας. Κατόπιν αιτήματος προσφέρουμε επίσης συσκευασμένο κρέας σε δίσκους για το λιανικό εμπόριο. Κατ' αρχάς, για τα προϊόντα μας παρέχεται πλήρης ιχνηλασιμότητα και διαφάνεια προέλευσης.
Ανοιχτόχρωμο μοσχαρίσιοκρέας:
Το ανοιχτόχρωμο μοσχαρίσιοκρέας προέρχεται από νεαρά μοσχάρια, τα οποία αποκτούν πολύ λευκή απόχρωση λόγω της διατροφής τους με γάλα χαμηλού σιδήρου. Η ελεγχόμενη σφαγή πραγματοποιείται στους πρώτους οκτώ μήνες.
Ροζμοσχαρίσιοκρέας:
Ως ροζμοσχαρίσιοκρέας χαρακτηρίζουμε το ζουμερό κρέας από νεαρά μοσχάρια.