Η LA CAILLE DES VOSGES είναι μια γαλλική εταιρεία, ειδικευμένη στην εκτροφή ορτυκιών στις Βοσγίες. Από σχεδόν 50 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση δίνει έμφαση στην ευημερία των ζώων και στην ποιότητα. Τα ορτύκια γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και μεταποιούνται επί τόπου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τοπικές φυτικές τροφές και προτιμά βιώσιμες πρακτικές. Η τεχνογνωσία μας έγκειται αφενός στην επιλ...
Η συνεταιριστική οργάνωση Coprobel συγκεντρώνει 25 παθιασμένους κτηνοτρόφους που εκτρέφουν και εμπορεύονται εδώ και πάνω από 20 χρόνια ένα εξαιρετικής ποιότητας, νόστιμο, βιολογικό και δίκαιο κοτόπουλο, το Coq des Prés. Το κοτόπουλο προσφέρεται ολόκληρο ή κομμένο, φρέσκο ή κατεψυγμένο και σε διάφορους τύπους συσκευασίας προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις των πελατών.
Οι συνεταιριστές προσφέρουν επ...
...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γαλλίας 2007
Ριλέτες χωρίς αλλεργιογόνα, μαγειρεμένες σε κατσαρόλα από χυτοσίδηρο και σερβιρισμένες με κουτάλα. Απομένει 80% χήνας μετά το μαγείρεμα. Δύο παρουσιάσεις
Terrine 1 κιλού, διάρκεια ζωής 6 μήνες (παστεριωμένη)
Terrine 2,4 κιλών, διάρκεια ζωής 45 ημέρες...
...Όλοι οι χοίροι μας είναι πιστοποιημένοι σε Βιολογική Γεωργία. Τρέφονται με δημητριακά πιστοποιημένα AB που προέρχονται από τη φάρμα μας.
Οι ριλέτες χοίρου μας συσκευάζονται σε γυάλινο βάζο των 180g ή 350g.
Εγγυημένα χωρίς λακτόζη και χωρίς νιτρώδη άλατα.
Η ημερομηνία λήξης κατανάλωσης: τουλάχιστον 1 χρόνος.
...Φρουτώδες και φρέσκο, το ροζέ είναι, αλήθεια, ιδανικό πρώτα για το απεριτίφ, αλλά δεν τίθεται θέμα να το σερβίρετε με πατατάκια ή φυστίκια! Για να δώσετε χαρακτήρα στα απεριτίφ σας, η συνδυασμός ενός ξηρού κρασιού με ριλέτες ψαριού, γαρίδες με μαγιονέζα, ταπενάδα ή χορίθο, θα δημιουργήσει μια συμπληρωματικότητα με την λιπαρή πλευρά αυτών των εδεσμάτων. Τα θαλασσινά και ιωδιούχα προϊόντα...
...Νοσφισμός: Η δύναμη και η φρεσκάδα του Colombard συνδυασμένη με την αρωματική γοητεία του Sauvignon.
Φλοράλ και εξωτικά φρούτα.
Γεύση: Μια γεύση ταυτόχρονα αναζωογονητική και φρουτώδης.
Ιδανικό ως απεριτίφ, θα ταιριάξει πολύ εύκολα καθ' όλη τη διάρκεια ενός γεύματος: θαλασσινά, ψητά ψάρια, πουλερικά, καλοκαιρινή κουζίνα, ριλέτες ψαριών, εξωτική κουζίνα ή ακόμα και τυριά.
Προοδευτική τιμή ανάλογα με τις ποσότητες: 120/300/600 Φιάλες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8°
Χρονιά: 2021
Ποικιλία: Colombard
Καλλιέργεια: Βιολογική
Αναφορά: Côtes de Gascogne...
...Σύμφωνα με την παράδοση του αλλαντοποιείου, η γκάμα μας περιλαμβάνει πατέ σε τερίνες, πατέ σε ζύμη, ψητά, λουκάνικα, βραστό ζαμπόν, ζαμπόν για ψήσιμο και παλιό καπνιστό ωμό ζαμπόν, μαύρες πίτες, μπέικον, ριλέτες, τσιπς κ.λπ.
...Οι ριλέτες μας από μαύρο χοίρο Bigorre αναδεικνύουν τις χαρακτηριστικές γεύσεις αυτού του εξαιρετικού λιπαρού χοίρου από τις Πυρηναίες, με την καπνιστή γεύση 100% φυσικού και αυθεντικού κρέατος.
...Όλο το περιεχόμενο των κουτιών μας είναι παραμετροποιήσιμο σύμφωνα με τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό σας. Μη διστάσετε να μας υποβάλετε τις αιτήσεις σας.
Η εξατομίκευση του κουτιού σας μπορεί να γίνει κατά επιλογή: είτε με λέιζερ, είτε με μεταξοτυπία (χρώματα).
Ελάχιστη ποσότητα: 10 κουτιά
Τομέας Σπίτι - Cheverny 75 cl
Ριλέτες από άγρια μπαρ με ανθό αλατιού 90g
Cèpenade με μαύρες ελιές...
Επιχείρηση χειροτεχνίας με έδρα την Κορέζ από το 1979.Κατασκευή κονσερβών με βάση τον πάπια και την χήνα - Φουά γκρα ολόκληρης πάπιας ημι-μαγειρεμένο ή σε κονσέρβα, φυσικό ή με τρούφες Περίγκορ, μπλοκ φουά γκρα. - Φουά γκρα ολόκληρης χήνας σε κονσέρβα, φυσικό ή με τρούφες - Ειδικότητες με φουά γκρα: σύκα γεμιστά με φουά γκρα, μενταγιόν φουά γκρα, αλείμματα με φουά γκρα, ριλέτες πάπιας με φουά...
...Η Maison de l'Ail Noir είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή και διανομή μιας ποικιλίας προϊόντων με βάση το μαύρο σκόρδο, όπως σκελίδες μαύρου σκόρδου, κεφάλια σκελίδας, πάστα μαύρου σκόρδου, ψημένα φιστίκια με σκόρδο, καρύδια κάσιους με σκόρδο, Olivad, μπισκότα με σκόρδο, ριλέτες από σκουμπρί και λουκάνικο χοιρινού και πατέ χοιρινού κ.λπ..... Η Maison de l'Ail Noir προσφέρει προϊόντα ιδιωτικής...
Από τρεις γενιές, η οικογένεια DUMECQ που βρίσκεται στην καρδιά της Chalosse παράγει φουά γκρα.
Εκτός από το φουά γκρα, η επιχείρηση DUMECQ παράγει κονσέρβες και φρέσκα προϊόντα από τη φάρμα. Προσφέρει έτσι μια ευρεία γκάμα προϊόντων: φρέσκα προϊόντα (φιλέτα πάπιας, ολόκληρη πάπια, φουά γκρα πάπιας, μαγκρέ πάπιας), φουά γκρα πάπιας σε κονσέρβα ή βάζο, μαγκρέ, γαστέρες, κονφί, μηρούς και φτερούγες πάπιας σε κονσέρβα, προϊόντα της περιοχής σε κονσέρβα (χοιρινά από πάπια, ριλέτες πάπιας με φουά γκρα...) και καλάθια δώρων.
Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία ARNABAR ειδικεύεται στην παραγωγή φουά γκρα και βασκικών προϊόντων. Έτσι, παράγει και εμπορεύεται τα παρακάτω τοπικά προϊόντα: μπλοκ φουά γκρα, ολόκληρο φουά γκρα, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα, κονφί πάπιας, αχόα, βασκικές συνταγές, πατέ και ριλέτες, λουκάνικα, αλλαντικά, πιπέρι Εσπελέτ, κρασιά και ποτά της Χώρας των Βάσκων, γλυκές σπεσιαλιτέ, θαλασσινά προϊόντα κ.λπ. Η ARNABAR προσφέρει επίσης γκουρμέ κουτιά που μπορούν να προσφερθούν ως εταιρικά δώρα.
Η ΦΑΡΜΑ UHARTIA είναι η ειδικός στον εκτρεφόμενο πάπια. Έχουμε δημιουργήσει μια παραδοσιακή εκτροφή πάπιας και ένα εργαστήριο γαλακτοκομίας με καλαμπόκι πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή χειροποίητων προϊόντων της φάρμας στις εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΕ. Έτσι, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων με βάση την πάπια, όπως φουά γκρα από εκτρεφόμενη πάπια, κονσέρβες πάπιας, ριλέτες πάπιας, πατέ με φουά γκρα και έτοιμα πιάτα όπως η ντάμπλ πάπια ή τα γεμιστά κοχύλια.
Από το 1984, η εταιρεία CERIMPORT δημιουργεί, κατασκευάζει και διανέμει συσκευασίες τροφίμων από γυαλιστερό κεραμικό. Όλες οι τερίνες από κεραμικό για τη συσκευασία προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα (πατέ, ριλέτες, φρέσκα ή κατεψυγμένα έτοιμα γεύματα, προϊόντα catering, γλυκά προϊόντα κ.λπ.). Οι σειρές μας έχουν εμπλουτιστεί με βάση τις απαιτήσεις σας και σήμερα παρουσιάζουμε περισσότερες από...
Η SUDREAU είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση φουά γκρα, στήθη πάπιας, γαστέρες, ριλέτες πάπιας, κονφί πάπιας και τυπικών πιάτων από το Νοτιοδυτικό, όπως το Coq au Vin από το Cahors ή το cassoulet.
Η κυρία Mudry, τεχνίτης συντηρητής από το Περικόρ, δημιουργεί συνταγές αυστηρά περογρίνες, τηρώντας τις παραδόσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τριάντα χρόνων εμπειρίας της στην παρασκευή κονσερβών, είτε μαγειρεμένων είτε ημιμαγειρεμένων, με βάση το συκώτι πάπιας και χήνας. Παράγει προϊόντα όπως κονφί μανσόν, ριλέτες κ.λπ., και έχει βραβευτεί 12 φορές σε 4 χρόνια σε διάφορους διαγωνισμούς...
... δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και τον σεβασμό της αλυσίδας παραγωγής, σε αντίθεση με τα βιομηχανικά προϊόντα που κατακλύζουν τα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Μια υπεύθυνη και πολιτική προσέγγιση στην υπηρεσία των γευστικών μας απολαύσεων. Βρείτε τα φουά γκρα από την Aisne, τα μαγειρεμένα πιάτα από τον Βορρά (carbonnade), τις τερίνα και τις ριλέτες ψαριών από τη Βρετάνη, τις ριλέτες από την...