Η Filipe Palhoça Vinhos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αφιερώνεται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στη αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιών στην Χερσόνησο του Σετούμπαλ. Ιδρύθηκε το 1950 από τον Filipe Jorge Palhoça, η ποιότητα των κρασιών έχει κερδίσει την καρδιά πιστών πελατών, καθιστώντας τον έναν από τους πιο σεβαστούς παραγωγούς της περιοχής. Η Quinta da Invejosa ανοίγει λοιπόν τις πόρτες της για να γνωρίσετε αυτή την οικογένεια, τα κρασιά και τις παραδόσεις.
Η Beirã είναι μια εταιρεία που σκοπεύει να εκπροσωπήσει, να προωθήσει και να εμπορευτεί ορισμένα προϊόντα που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς της περιοχής της Beira Baixa, όπως ελαιόλαδο, τυριά, καπνιστά προϊόντα, μαρμελάδες και κρασιά.
Είναι προϊόντα με πλούσια ιστορία και παράδοση, που προέρχονται απότην τέχνη της χειροποίητης παραγωγής και αξίζουν μια ξεχωριστή θέση στις εθνικές και...
... LISBON TEA CO.® προσφέρουν μια συλλογή μιγμάτων τσαγιού που εμπνέονται από διάσημες γεύσεις και παραδόσεις που έχουμε βρει σε όλο τον κόσμο. Απόκρασιά και ποτά μέχρι εποχές και περιοχές, ενθαρρύνουμε όσους το πίνουν να εξερευνήσουν μια ευχάριστη εμπειρία σε κάθε γουλιά.
... στρατηγικούς συνεργάτες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς.
Φελλοί Κομματισμένοι, οι κομματισμένοι φελλοί είναι φελλοί από φυσικό φελλό, με τους πόρους γεμισμένους αποκλειστικά με σκόνη φελλού. Η σκόνη που χρησιμοποιείται στην κομματοποίηση είναι η σκόνη που προκύπτει απότην επεξεργασία των φυσικών φελλών. Οι κομματισμένοι φελλοί είναι μια οικονομική λύση για να εξασφαλίσουν τέλεια σφράγιση. Εκτός από το οικονομικό πλεονέκτημα που προσφέρουν για κρασιά «χαμηλής τιμής και υψηλής κυκλοφορίας», αυτοί οι φελλοί έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ομοιογενείς, εντός της παρτίδας. Όλα τα προϊόντα...
...Προσφέρουμε χοιρινό κρέας και προσφέρουμε βοδινό κρέας. Στην παραγωγή των κρασιών μας, χρησιμοποιούμε επίσης μερικές παλιές μεθόδους που σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες παρέχουν την παραγωγή κρασιών εξαιρετικής ποιότητας. Τα κρασιά προέρχονται από ποικιλίες της περιοχής Bairrada.
... φιαλών ανά ώρα και μια άλλη γραμμή εμφιάλωσης με ικανότητα 6.000 φιαλών ανά ώρα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή συσκευασίας σε Bag in Box. Παράγουμε κόκκινα και λευκά κρασιά μεσαίας και μεσαίας υψηλής κατηγορίας. Στο χαρτοφυλάκιό μας έχουμε ανθρακούχα κρασιά, λευκά κρασιά και αφρώδη κρασιά. Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΜΕΙΡΙΜ προμηθεύει την εθνική και διεθνή αγορά. Η προσφορά μας σε κρασιά είναι...
Η Motivos D`Ouro είναι μια εταιρεία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα με την προβολή και προώθηση του καλύτερου και πιο παραδοσιακού που παράγεται και προσφέρεται από τις περιοχές του Δούρου - Πορτογαλία. Η Motivos D`Ouro, απότην αρχή της, δραστηριοποιείται στον τομέα της διανομής κρασιών: του Πόρτο, Μοσχάτου, και το 2009 εισάγει στην αγορά νέα προϊόντα με τη δική της...
Ως ADEGAS CAMILLO ALVES, S.A., η προέλευσή τους χρονολογείται από το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα, πιο συγκεκριμένα το 1881, όταν ο ιδρυτής, κ. João Camillo Alves, αποφάσισε να εμπορευτεί οργανωμένα τα κρασιά που παράγονταν, ήδη στην τότε φημισμένη περιοχή της Bucelas, εξαιρετική παραγωγό λευκών κρασιών, που εκτιμώνται στην Πορτογαλία όπως και στο Εξωτερικό. Η εταιρεία, με μια μακρά ιστορία...
... για την παραγωγή των κρασιών της, τα οποία, ως αποτέλεσμα μιας λεπτομερούς διαδικασίας οινοποίησης, παράγουν αρμονικά, ξεχωριστά και σύγχρονα κρασιά, ικανά να μεταφέρουν πλήρη ευχαρίστηση κατά την κατανάλωσή τους.
...Τα Κρασιά & Οι Οινοπαραγωγοί είναι μια έννοια, μια επιλογή, ένα σύμπαν αρωμάτων και γεύσεων, μια προσεκτική επιλογή από μερικά από τα καλύτερα κρασιά που παράγονται στην Πορτογαλία. Τα Κρασιά & Οι Οινοπαραγωγοί αναφέρονται στην ποιότητα, εγγυώνται την αφοσίωση και την βαθιά αφοσίωση των Παραγωγών και Οινολόγων στην αναζήτηση της τελειότητας.
Τα Κρασιά & Οι Οινοπαραγωγοί αποτελούνται από...
Προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε κρασιά και λάδια που εκπροσωπούν το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Πορτογαλία σε κάθε περιοχή και συμβολίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας από το Αλεντέζο, το Τέζο, τις Μπέιρας και το Δούρο.
Η GLOBAL WINES ιδρύθηκε το 1990 στο Δάο, με το όνομα Dão Sul. Θέλαμε να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία της παλαιότερης περιοχής ήσυχων κρασιών της Πορτογαλίας, του Δάο.
Είμαστε ακόμα σήμερα η ηγέτιδα εταιρεία κρασιών του Δάο. Αλλά είμαστε επίσης μια εταιρεία κρασιών απότην Μπαϊράντα, την Αλεντέζου, τηνΠορτογαλία και ακόμη και τη Βραζιλία. Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 Χώρους Οινοτουρισμού, 3 από τους...
... Πορτογαλία, και βρίσκει στο Μπάστο το τέλειο Terroir του, το Arinto που καλλιεργείται στην περιοχή μας εδώ και δεκαετίες ως φυσικό μείγμα για το Azal; και το Loureiro με τα έντονα λουλουδάτα χαρακτηριστικά του κάνει το κάθε ένα από τα κρασιά ένα τέλειο μπουκέτο.
Ο Βίτορ Ρότσα - Εισαγωγές και Διανομή, Ε.Ν.Ι., είναι μια οντότητα που ειδικεύεται στη διανομή τροφίμων. Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας το 2010, στην Ίνα του Σάο Μιγκέλ, Αζόρες - Πορτογαλία, με κύριο στόχο τη διανομή προϊόντων τροφίμων υψηλής ποιότητας από τις Αζόρες. Σταδιακά, θα επεκτείνουμε την προσφορά μας σε άλλες αγορές, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, εκτός απότην περιφερειακή αγορά. Πωλούμε επίσης χειροτεχνίες, τσάγια, τοπικά κρασιά και μια ευρεία γκάμα περιφερειακών προϊόντων… κονσέρβες και τόνο.
... κρασιά των οινολόγων Carlos Lucas, Lúcia Freitas και Carlos Rodrigues αφηγούνται μια ιστορία και αντικατοπτρίζουν το πάθος για την καλή δουλειά, έχοντας μια δική τους υπογραφή που μπορεί να συνοψιστεί στο σύνθημα "Κρασί & Άνθρωποι".
... αποτελέσματα αυτής της διαχείρισης είναι μια παραγωγή υψηλής ποιότητας. Όλα τα κρασιά που παράγονται σκέφτονται με βάση τον πελάτη και τις προτιμήσεις της αγοράς. Η DFJ VINHOS χρησιμοποιεί μόνο γαλλικές δρύινες βαρέλες που αγοράζονται από τη Seguin Moreau και διαθέτει δική της τυποποιημένη βαρελοποιία για την αποκατάστασή τους.
...Η HERDADE DE SÃO MIGUEL βρίσκεται στον δήμο Redondo και έχει περίπου 175 εκτάρια. Το οινοποιείο μας μετατρέπει 500.000 κιλά σταφυλιών ετησίως και όλη η εργασία γίνεται με το χέρι. Παράγουμε κρασιά με εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία ενός κρασιού προέρχεται κυρίως απότην ποιότητα του σταφυλιού, γι' αυτό συνεργαζόμαστε...
...Η QUINTA DE SÃO SEBASTIÃO παράγει εξαιρετικά κόκκινα και λευκά κρασιά, τα οποία πρόσφατα διακρίθηκαν με 90 βαθμούς από τον Robert Parker. Εξάγουμε τα κρασιά μας και θέλουμε να κατακτήσουμε περισσότερες αγορές. Όταν μιλάμε για την Quinta de São Sebastião λέμε ότι το κρασί μας είναι "περισσότερο από ένα κρασί, είναι μια απόδειξη αγάπης."...
Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός κρασιού είναι η τέχνη της ανταλλαγής εμπειριών και της οικοδόμησης σχέσεων. Για σχεδόν έναν αιώνα, στην Poças μοιραζόμαστε τη μαγεία των αμπελώνων του Δούρου, συνδυάζοντας τα αρώματα και τις γεύσεις του σε κάθε περίσταση. Ως μία από τις λίγες εταιρείες Κρασιού Πόρτο που ανήκει στην ίδια πορτογαλική οικογένεια απότην ίδρυσή της και πρωτοπόρος στα κρασιά DOC Δούρου, έχουμε καλλιεργήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η κληρονομιά που επιθυμούμε να μοιραστούμε.
...Η QUINTA DE SANT'ANA βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βόρεια της Λισαβόνας. Παράγουμε κρασιά υψηλής ποιότητας που προέρχονται απότην ωρίμανση των σταφυλιών που επωφελήθηκαν από το μικροκλίμα του Ατλαντικού στην περιοχή της Μάφρα. Το παλαιότερο τμήμα της φάρμας μας είναι μια εκκλησία που χρονολογείται από το 1633. Παράγουμε κόκκινα και λευκά κρασιά για την εθνική και διεθνή αγορά.
... δρυοδάσοι καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της Quinta do Romeu. Ο φελλός από κάθε δρυ εξάγεται κάθε 10 χρόνια από το προσωπικό της Quinta, τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, περίπου. Ο φελλός μας προορίζεται για την παραγωγή φελλών για κρασιά.
... η μοναδική συνδυαστική, που ενισχύεται απότην ηλικία μερικών από τους παλαιότερους αμπελώνες μας που ξεπερνούν τα σαράντα χρόνια, είναι αυτή που διαφοροποιεί και εξατομικεύει τα κρασιά της Κτήμα ESPORÃO.
... κρασιών από τις περιοχές και η εξαιρετική δουλειά οινολογίας επιτρέπει στην PARRAS να παράγει κρασιά ανώτερης ποιότητας.
Η εμπειρία διαφόρων οινολόγων, αμπελουργών και συμβούλων του τομέα συγκεντρώνεται στην PARRAS προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτητικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Στο εργαστήριο, η ομάδα οινολογίας εργάζεται για την παραγωγή ανώτερων νέκταρ με προφίλ κατάλληλα για τους...
... δική της περιοχή και επίσης από άλλες οινοπαραγωγικές περιοχές της Πορτογαλίας. Η CAVES CAMPELO προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τον βορρά της Πορτογαλίας, όπως είναι το Vinho Verde, Douro, κρασιάαπό το Dão, κρασιά του Πόρτο, Αγουαρντέντες, Brandy’s, και κρασιά τραπεζιού, για να ικανοποιήσει τη σημερινή ζήτηση του καταναλωτή. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον καταναλωτή, σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
... ικανότητας στην υπηρεσία της καλύτερης παραγωγής κρασιού. Η φημισμένη οινοπαραγωγική περιοχή του Ριμπατέζο περιλαμβάνει την υποπεριοχή του Κατάξο και προσφέρει στην παραγωγή της Αμπελωνάς Συνεταιρισμού του Κατάξο την ονομασία Περιφερειακού Κρασιού και DOC του Ριμπατέζο. Γνήσια, τυπικά και αυθεντικά, τα κρασιά της Αμπελωνάς Συνεταιρισμού του Κατάξο εξυπηρετούν εξαιρετικά τους δύο σκοπούς που...
... Μαρία Πέδρο ντε Σόουζα και Χολστάιν, 2ο Δούκα της Πάλμελα, επιστρέφοντας από εκείνη την εποχή τα περιουσιακά στοιχεία στην Οικία Πάλμελα.
Κύριες Περιοχές:
- Γεωργία
- Κρασιά και Ελαιόλαδο
- Τουρισμός
- Εξοπλισμός και Υπηρεσίες
- Κτηνοτροφία
- Συμβουλευτική...
... καλύτερα σταφύλια, με την παραδοσιακή μέθοδο. Η κάβα έχει εγκατεστημένη ικανότητα που της επιτρέπει να δέχεται έως 1.500 τόνους σταφυλιών. Εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα συστήματα ελέγχου οινοποίησης, τα οποία υποστηρίζονται από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών. Η συνολική ικανότητα αποθήκευσης είναι 3.000.000 λίτρα, κατανεμημένα μεταξύ δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα και δεξαμενών από σκυρόδεμα. Η...
... πλεονέκτημα το γεγονός ότι μπορεί να παράγει εξαιρετικά αρωματικά, φρουτώδη κρασιά με εξαιρετικά χρώματα. Υπάρχουν επίσης δύο λαγάρια από πέτρα, με επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα, που επιτρέπουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και με χωρητικότητα έξι τόνων το καθένα. Σε αυτά τα λαγάρια η πατητή γίνεται με το πόδι για τα premium κρασιά, υπό την επωνυμία ‘Pôpa’: VINHAS VELHAS, TINTA RORIZ, TOURIGA NACIONAL και DOCE. Το συγκρότημα της κάβας διαθέτει επίσης μια υπόγεια κάβα, όπου βρίσκονται όλα τα δείγματα των κρασιών της Quinta do Pôpa απότην αρχική φάση παραγωγής. Έχει χωρητικότητα 90000 φιαλών.