Η UNIQUELAB είναι μια πορτογαλική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε δύο τομείς: παραγωγή αλκοολούχων ποτών με την επωνυμία Distillery de Basto και απορρυπαντικά και απολυμαντικά: Biotech Chemical.
Η Destilaria de Basto είναι κατασκευαστής αλκοολούχων ποτών. Θέλετε να αναπτύξετε τη δική σας μάρκα; Στη Destilaria de Basto αναπτύσσουμε μια σειρά προϊόντων Private Label με μια υπηρεσία που ενσωματώνε...
...Οι επεξεργασίες επιφάνειας φελλού είναι εξειδικευμένα λιπαντικά με εξαιρετικές υδροφοβικές ιδιότητες, σχεδιασμένα να ενισχύουν την αδια permeability του φελλού σε αέρια και υγρά. Αυτές οι επεξεργασίες διευκολύνουν την εμφιάλωση και την εξαγωγή των φελλών, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία. Ο ρόλος τους στη βελτίωση της απόδοσης και της μακροχρόνιας διάρκειας των προϊόντων...
Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και έτοιμες λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις απαιτήσεις του παρόντος και τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Η EACTECH (προγενέστερα γνωστή ως Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην πόλη Μπαρσέλος, το κέντρο κλωστοϋφαντουργίας της Πορτογαλίας. Από τότε, έχει αφιερωθεί στην εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τρ...
...Λευκό κρασί από παλιές αμπελιές με terroir από το Φρέιξο ντε Εσπάδα α Κίντα στην καρδιά του Δούρου Σουπίρ
ΣΤΑΔΙΟΠΟΙΗΣΗ
Σε ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι την εμφιάλωση.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συλλογή 2020
Ονομασία DOC Δούρος
Ποικιλίες Μοσκατέλ Γκαλέγκο
Αλκοόλ 13,5%
pH 3,14
Συνολική οξύτητα 6,8 g/dm3
Συνολικοί σακχαρίτες 3,24 g/dm3
Οινολογία Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
*Περιέχει θειώδη...
... και η ευκολία στη εμφιάλωση είναι θεμελιώδη πλεονεκτήματα αυτής της φελλού, η οποία αποτελείται από ένα κοκκώδες σώμα φελλού, με δύο δίσκους φυσικού φελλού υψηλής ποιότητας στην άκρη που έρχεται σε επαφή με το κρασί.
Η φελλός Spark® παρουσιάζει εξαιρετική μηχανική συμπεριφορά και ευκολία στην εμφιάλωση.
Η Nature Advices Lda είναι ένας σημαντικός παραγωγός φυσικών φελλών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα τύπων, μεγεθών και ποιότητας φελλών.
Κλάση Extra: κατασκευασμένη με προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια, ιδανική για τα καλύτερα κρασιά και αποστάγματα, εξασφαλίζοντας τέλεια σφράγιση.
1η κλάση: οι οινολόγοι εμπιστεύονται αυτούς τους φελλούς;
Colmatadas: κατασκευασμένες από φυσι...
Είμαστε παραγωγοί ελαιολάδου εξαιρετικής παρθένου και βιολογικού εξαιρετικής παρθένου από πατέρα σε γιο.
Βρισκόμαστε στο βορειοανατολικό Πορτογαλία, σε μια περιοχή όπου κυριαρχεί η ελιά, η παραγωγή μας είναι οικογενειακή. Η ποιότητα και η διαφάνεια είναι ο πυλώνας μας.
Κατέχουμε περισσότερους από 5000 ελαιόδεντρα καθώς και το ελαιοτριβείο, καλύπτοντας όλη τη διαδικασία από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση.
Αναζητούμε συνεχώς νέους πελάτες (εστιατόρια, εκλεκτά παντοπωλεία, catering, χονδρέμπορους κ.λπ.).
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
...Η CAVES CAMPELO S.A. ιδρύθηκε το 1951 από την "Joaquim Miranda Campelo e Filhos Lda.", και σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά και καλά εδραιωμένα οινοποιεία στην καθορισμένη περιοχή των Βινιόν Βερντς. Βρίσκεται στο Μπαρσέλος, στην υποπεριοχή του Κάβαδο των βινιόν βερντς. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την παραγωγή, οινοποίηση, εμφιάλωση και εμπορία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, από την...
... παραγωγή όσο και στην εμφιάλωση, και σήμερα είναι μια πιστοποιημένη μονάδα (ISO 9001-2000) από τον Ιούνιο του 2003. Παράγει τις μάρκες Pedras Negras (λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, γλυκό κρασί και τσίπουρο και παλαιωμένο τσίπουρο), Vale dos Barris (περιοχιακό κρασί Πενισούλα Σέτουμπαλ λευκό, κόκκινο και ροζέ), Adega de Palmela (ΠΟΠ λευκό, κόκκινο και κόκκινο Reserva), Adega de Palmela (ΠΟΠ Γενναιόδωρο Κρασί Μοσχάτο) και Palma (παλαιωμένο τσίπουρο). Σε συσκευασίες που κυμαίνονται από 0,06 έως 20L.
Η επιχείρηση ασχολείται με την παραγωγή λικέρ από φρούτα (ιδιοπαραγωγής) κόκκινα μεταξύ άλλων, παρασκευασμένα σε τσίπουρο από πράσινο κρασί, με τα φρούτα να μαρινάρονται στο τσίπουρο για περισσότερο από μισό χρόνο, ενώ από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση απαιτούνται 12 μήνες. Η παρασκευή των λικέρ είναι χειροποίητη και περιορισμένη στην παραγωγή των φρούτων. Οι γεύσεις κυμαίνονται από σμέουρο, βατόμουρο, μήλο, κλημεντίνη, ακτινίδιο, μύρτιλο, παθογόνο, καφέ, αφροδισιακό, ευκάλυπτο, κάστανο και λεμόνι.