... παραγωγή «ειδικών μπυρών» προσθέτοντας έναν παραγωγό μπράντας σε μια κανονική ανοιχτόχρωμη μπύρα λίγο πριν την εμφιάλωση. Όλοι οι παραγωγοί μπύρας «τελικής πινελιάς» περιέχουν αποκλειστικά φυσικές ενώσεις αρωμάτων (φρούτα και μπαχαρικά), φυσικά χρώματα (χρώματα φρούτων και εκχυλίσματα σκούρου κριθαριού) και παράγοντες θολότητας (εμποτισμένα αιθέρια έλαια σταθεροποιημένα με φυτικά γαλακτώματα). Το WB...
...Η σειρά N2 MAXI είναι το αποτέλεσμα περισσότερων από δεκαπέντε ετών εμπειρίας της Claind στην παραγωγή αζώτου, σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχωριστική διαδικασία του αζώτου από τον ατμοσφαιρικό αέρα.
Η γκάμα N2 MAXI έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών και τροφίμων εφαρμογών. Οι πιο κοινές εφαρμογές αυτών των γεννητριών αζώτου είναι
Συσκευασία τροφίμων και εμφιάλωση κρασιού, φυτικού ελαίου, χυμών και νερών
Χημικές και θερμικές διαδικασίες...
Ιδρύθηκε το 1918, ειδικός στο κλείσιμο μπύρας, κρασιού και σιδηρού. Κατασκευάζουμε συμπιεστούς φελλούς, φυσικούς φελλούς, φελλούς κρασιού, φελλούς μπύρας, φελλούς σιδηρού και τεχνικούς φελλούς. Ο φυσικός ή κολλημένος φελλός μας είναι 100% φυσικός και ιδανικός για το κρασί. Ο συμπιεσμένος φελλός είναι ιδανικός για το κλείσιμο του σιδηρού. Σας προσφέρουμε επίσης όλο τον εξοπλισμό παραγωγής φρούτων και οινολογικών προϊόντων, όπως η εμφιάλωση πιέσεως φρούτων, αλλά και μουσελέτ και καπάκια κορωνών. Η Maison Bouchons Leclercq είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος της εταιρείας DIAM bouchage στη Γαλλία.
Από το 1949, οι Μεγάλες Αποσταγματοποιίες του Σαρλερουά παράγουν, εισάγουν και διανέμουν πλήρεις γκάμες αλκοολούχων ποτών, λικέρ, απεριτίφ και κρασιών.
Η ειδικότητά μας; Ποιότητα σε προσιτές τιμές! Οι δραστηριότητές μας στην παραγωγή, απόσταξη, σύνθεση, εμφιάλωση και διανομή μας καθιστούν έναν επιλεγμένο συνεργάτη για χονδρέμπορους, καθώς και για λιανοπωλητές τόσο στο Βέλγιο όσο και στο εξωτερικό. Εκτός από τις δικές μας μάρκες, παράγουμε για τους διανομείς μας αλκοολούχα ποτά με ιδιωτική ετικέτα, όπως λικέρ και απεριτίφ, σχεδίαση, ανάπτυξη, απόσταξη, σύνθεση, εμφιάλωση, δημιουργία ετικετών.
Η Επιχείρηση Προσαρμοσμένης Εργασίας Jean Gielen απασχολεί σήμερα περισσότερα από 150 άτομα, κατανεμημένα σε διάφορα τμήματα: Εμφιάλωση τροφίμων διαφόρων ιξωδών. Συσκευασία, τυποποίηση και επανατυποποίηση ξηρών τροφίμων. Συσκευασία, τυποποίηση και επανατυποποίηση μη τροφίμων ή υπερσυσκευασία τροφίμων. Υλοποίηση κάθε τεχνικής διαδικασίας που στοχεύει στην παραγωγή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού...
... αίθουσες.
Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη της λογιστικής μας (Saskia Kool).
Η εμφιάλωση
Η εγκατάσταση εμφιάλωσης μας μπορεί να εμφιαλώσει κρασί, λικέρ και αλκοολούχα ποτά σε φιάλες από 0,5λ έως 2λ.
Η εγκατάσταση εμφιάλωσης έχει παραγωγική ικανότητα 2000 φιαλών/ώρα των 75cl.
Ελληνικά προϊόντα
Η GVD εισάγει ελληνικά ποτά από τα εξής γνωστά ελληνικά οινοποιεία:
Patraiki, Cair, Callicounis, Parparoussis...
Η Distrival είναι μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας η κύρια δραστηριότητα είναι η διανομή και η εμφιάλωση νερού και λεμονάδας. Εκτός από αυτή τη δραστηριότητα, η Distrival μπορεί επίσης να σας προμηθεύσει όλα τα ποτά σας: νερά, λεμονάδες, χυμούς φρούτων, μπύρες και ειδικές μπύρες. Βασικό στοιχείο όλων των προϊόντων μας, το νερό μας προέρχεται από τις παρυφές του εργοστασίου εμφιάλωσης που...
... Helleketelbier. Η Ζυθοποιία De Bie είχε ένα καφενείο, μπυραρία και εστιατόριο με κατάστημα μπύρας και μια εντελώς νέα ζυθοποιία. Το 2011, η Ζυθοποιία De Bie μετακόμισε στο Wakken (Dentergem) σε μια πλήρως ανακαινισμένη φάρμα όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής μπύρας από το χωράφι λυκίσκου μέχρι την εμφιάλωση, με δυνατότητα γευσιγνωσίας 10 απίστευτα νόστιμων τοπικών μπυρών, καθεμία με τη χαρακτηριστική της γεύση. Οι μπύρες μας: Blonde Bie, Zatte Bie, Riebedebie, Stoute Bie, Helleketelbier, Hellekapelle, Kriekedebie.
Ως παραδοσιακή ή τεχνική ζυθοποιία, παρασκευάζουμε τις μπύρες μας σε μικρή κλίμακα, με χαμηλό βαθμό μηχανοποίησης και με πολλή αγάπη για τη ζυθοποίηση και τις παραγόμενες μπύρες. Η εμφιάλωση, η τοποθέτηση των καπακιών και η ετικετοποίηση γίνονται επίσης στο ζυθοποιείο μας. Η παραδοσιακή ζυθοποιία Donum Ignis ζυθοποιεί στη Snoa (Sinaai). Μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι οι NOORderbierke και...
Η Cargill ιδρύθηκε στο Βέλγιο ως Cargill nv μέσω ενός γραφείου εισαγωγής σιτηρών. Η εταιρεία έχει μια σειρά από διαφορετικές και ποικίλες δραστηριότητες στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής συστατικών τροφίμων και της επεξεργασίας, διανομής και εμπορίας μιας σειράς γεωργικών προϊόντων. Στο Βέλγιο έχουν τις εξής δραστηριότητες: παραγωγή και πώληση βιομηχανικής σοκολάτας, πώληση γλυκαντικών και αμύλου, παραγωγή και πώληση βύνης, θραύση σιτηρών και ελαιούχων σπόρων, διύλιση, εμφιάλωση, σκληρυνση και πώληση, πώληση συστατικών τροφίμων και ζωοτροφών, ειδικά υλικά υφής, έρευνα και ανάπτυξη.
...Τα προϊόντα Ruwet είναι κατανεμημένα σε 3 κατηγορίες: οι "φυσικοί" σιδηροί, οι αρωματισμένοι σιδηροί και τα μη αλκοολούχα προϊόντα. Κάθε προϊόν αναπτύσσεται από επιλεγμένα φρούτα που στη συνέχεια πιέζονται επί τόπου, εξασφαλίζοντας έτσι τον έλεγχο ποιότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής (η επεξεργασία των φρούτων, η ζύμωση του χυμού, η εμφιάλωση). Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα. Εκεί...
...Από το 1929 μέχρι σήμερα, η Six Wijnen επιλέγει για εσάς τα καλύτερα κρασιά της αγοράς. Αυτό γίνεται χωρίς να χάνουμε από το βλέμμα μας τη σχέση ποιότητας / τιμής! Οι ειδικότητές μας: Βελγική εμφιάλωση κρασιών και απεριτίφ, δική μας παραγωγή λικέρ και κοκτέιλ.