... φυσικοί τους ζάχαροι, η φρουκτόζη, εκχυλίζονται από τα ώριμα σταφύλια, χάρη στους οποίους οι σταφίδες μας εντυπωσιάζουν με τη γλυκύτητα και τη μοναδική γεύση τους. Οι σταφίδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: A, C, E, βιταμινών της ομάδας B, καθώς και μικρο- και μακροστοιχείων: κάλιο...
...-5 δευτερόλεπτα προκειμένου να αποστειρωθεί το προϊόν και να εξοντωθεί η βακτηριακή ανάπτυξη που προκαλεί την αλλοίωση του γάλακτος. Κατά την παραγωγή του UHT γάλακτος, συμβαίνει μια αντίδραση Maillard, η οποία οδηγεί σε αλλαγή χρώματος, γεύσης και/ή οσμής. Μετά το άνοιγμα, θα πρέπει να αποθηκεύεται στο ψυγείο.
... λιγότερο σταθερό για τηγάνισμα.
- Μεσαίο Ελαιϊκό Ηλιέλαιο: Ένα μείγμα μεταξύ των υψηλών ελαιϊκών και λινολεϊκών ποικιλιών, προσφέροντας μέτρια θερμική σταθερότητα και οφέλη για την υγεία.
Το ηλιέλαιο είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει την υγεία του δέρματος και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ουδέτερη γεύση του το καθιστά ευέλικτο σε γαστρονομικές εφαρμογές, από ντρέσινγκ σαλάτας μέχρι σοτάρισμα.
... αυτούς :)
- ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ενισχυτικά γεύσης, διογκωτικά, χρωστικές ή συντηρητικά
Προσφέρουμε:
- ανταγωνιστικές τιμές
- ελκυστικές εκπτώσεις για μεγαλύτερες παραγγελίες
- ιδιωτική μεταφορά εντός Πολωνίας
Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να συνεργαστούμε.
... την τήρηση αυστηρών τεχνολογικών και υγειονομικών κανονισμών. Στην εταιρεία μας έχει εφαρμοστεί και τεκμηριωθεί το σύστημα HACCP, BRC και IFS. Ο Πολωνικός Σύλλογος Ατόμων με Κοιλιοκάκη και σε Δίαιτα Χωρίς Γλουτένη μας έχει παραχωρήσει το δικαίωμα χρήσης του Διαγραμμένου Σταριού ως σήματος τροφίμων χωρίς γλουτένη.