... από τα καλύτερα γαλακτοκομικά συστατικά για τρόφιμα και ζωοτροφές χάρη στη λεπτή γεύση της, το λευκό χρώμα και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Η οικονομικότητά της, η χαμηλή υγροσκοπικότητα και η υδροδιαλυτότητά της συμβάλλουν στην δημοτικότητά της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ζαχαροπλαστικής, καραμέλας και σοκολάτας ως ενισχυτής γεύσης και γλυκαντικό. Η λακτόζη είναι ένα σημαντικό συστατικό στη φαρμακευτική και διατροφική χρήση.
...Η Nutadella ιδρύθηκε σε συνεργασία με τη Vivio από την Άνκα Ντζέντιτς. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις κρέμες σοκολάτας, δεν περιέχει ζάχαρη ή φοινικέλαιο. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες καθιστούν το προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Η κρέμα περιλαμβάνει λίπος καριτέ, φουντούκια, κακάο και ερυθριτόλη ως γλυκαντικό...
Το εργοστάσιο σοκολάτας Chocomoco ιδρύθηκε το 1995 και ειδικεύεται στην παραγωγή σοκολατένιων μπάρων, παράγει επίσης γεμιστά καραμέλες, κουβερτούρες και κρέμες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του εργοστασίου είναι η παραγωγή σοκολατένιων μαζών από το μηδέν. Η Chocomoco επεξεργάζεται κακάο, κακάο, ζάχαρη και γάλα σε εξαιρετικά προϊόντα που εξάγει σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο λειτουργεί...