ufs.country_names.RU, Vladimir
...Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό σε ψωμί, κέικ, ζυμαρικά, καθώς και σε ορισμένα ζαχαρωτά προϊόντα, όπως ντόνατς και μπισκότα. Προσθέστε λίγο αλεύρι από μπιζέλια και το πιάτο θα αποκτήσει μια υπέροχη γεύση μπιζελιού και θα γίνει λίγο πιο υγιεινό. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και ψευδάργυρο. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων. Βάρος: 500 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (116)
Πολωνία, Brzozów
...Ο πατέ με ψητά λαχανικά έχει παρασκευαστεί με βάση τα καλύτερης ποιότητας λαχανικά και μπαχαρικά. Είναι φτιαγμένος από ρεβίθια με προσθήκη σέλινου, καρότου, κρεμμυδιού και ρίζας μαϊντανού. Θα αρέσει στους μεγαλύτερους γνώστες των αλειμμάτων για ψωμί. Ο πατέ είναι πλούσιος σε πλήρεις υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Τα λαχανικά από τα οποία έχει παρασκευαστεί είναι...
Χαρτοφυλάκιο (781)