Η Μαεστρία του Δασκάλου Αποσταγματοποιού Pedro Ferreira είναι η καρδιά της παραδοσιακής μας αποσταγματοποιίας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ένα πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων που έχει εμπλουτιστεί από αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, ο Pedro δημιουργεί αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε συνταγή είναι ένα έργο τέχνης, αποτέλεσμα συναισθημάτων, παραδόσεων, γεύσεων και μιας δόσης αλχημε...
... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...πηκτίνες; πικρά στοιχεία; τανίνες; αιθέρια έλαια κ.λπ.
Οι καρποί του σκλήθρου χρησιμοποιούνται κυρίως για επεξεργασία, καταναλώνονται φρέσκοι. Είναι πρώτης ποιότητας πρώτη ύλη για την παραγωγή λικέρ-βότκας, μη αλκοολούχων ποτών, ζαχαροπλαστικής. Κατά την κονσερβοποίηση, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ζελέ, καραμέλες όπως "μούρα σκλήθρου σε ζάχαρη", μαρμελάδα, μαρμελάδα, γλυκό, παστελάκι...
Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από 26 χρόνια διεθνούς καριέρας στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ποτών όταν εισέρχονται στη διεθνή σκηνή.
Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε βήμα της πορείας σας, είτε επιθυμείτ...
...Γεύσεις για άμεσες ποτά με εξαιρετικά αυθεντική φρουτώδη και αναζωογονητική γεύση, φρουτώδη και καφέ ειδικά ποτά όπως καπουτσίνο και λάτε μακιατό
Εκχυλίσματα Γεύσεων
Γεύσεις για ανθρακούχα αναψυκτικά με ή χωρίς χυμό
Γεύσεις για αλκοολούχα ποτά: εκχυλίσματα για βότανα πικρά, συστατικά γεύσης για φρουτώδη και κρεμώδη λικέρ...
...Είναι η βάση του παραδοσιακού γασκονικού κοκτέιλ με πορτοκάλι: φυσική έγχυση από πικρά πορτοκάλια και ξύσμα πορτοκαλιού, Αρμανιάκ. Ο συνδυασμός με ένα αφρώδες κρασί της ταιριάζει τέλεια. Θα προσθέσει επίσης άρωμα στα γλυκά.
ΒΑΡΟΣ: 1.3 κιλά
ΜΠΟΤΙΛΑ: Μπουκάλι 70cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 030...
... με το ισπανικό αμύγδαλο Marcona. Διακρίνουμε μεταξύ γλυκών και πικρών αμυγδάλων. Τα γλυκά αμύγδαλα είναι κατάλληλα για κατανάλωση ωμά και χρησιμοποιούνται για γλυκά, για διακόσμηση, ως γέμιση (π.χ. ελιές) ή για την παρασκευή λικέρ και μαρτσιπάν. Τα πικρά αμύγδαλα δεν πρέπει να καταναλώνονται ωμά. Περιέχουν αμυγδαλίνη, ένα γλυκοσίδιο που παράγει κυανιούχο οξύ. Παρ' όλα αυτά, καλλιεργούνται πικρά αμύγδαλα σε ειδικές φυτείες. Από αυτά παράγεται – μετά την αφαίρεση των ενώσεων κυανίου – λάδι πικρού αμυγδάλου, με το οποίο αρωματίζονται λικέρ και αρτοσκευάσματα.
Η Saporicentroitalia έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα αλκοόλ: πικρά, λικέρ, ελιξίρια, χρησιμοποιώντας το αλκοόλ ως απολυμαντικό και συντηρητικό των εκχυλισμάτων από βότανα, καθώς και ως μέσο μεταφοράς των ουσιών που εξάγονται για το σώμα μας. Μια χειροποίητη εταιρεία που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Κρασί, λικέρ και πικρά φαρμακευτικά χωρίς τη χρήση συντηρητικών: - πικρά χωνευτικά από βότανα; - λικέρ από την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας; - λικέρ για την παραγωγή φυσικών κοκτέιλ: GRUMEN...
... συνδυασμό των επιλεγμένων συστατικών για τα λικέρ. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλη η διαδικασία παραγωγής παρακολουθείται με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή.
Το λικεράδικο Belmonte είναι σίγουρα γνωστό για τη "Γεντζιάνα και το Λιμοντσίνo", εξαιρετικά για να ολοκληρώσετε ένα καλό γεύμα. Σήμερα, το λικεράδικο Belmonte προσφέρει μια ευρεία γκάμα λικέρ, όπως το Λιμοντσίνo, η Γεντζιάνα...