... ζύμωσης, ωρίμανσης και ανάπαυσης μεταξύ 0°C και 30°C. Η Labilase είναι θερμοευαίσθητη και απενεργοποιείται γρήγορα κατά την παστερίωση της μπύρας. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Αυτή η ενζυματική προετοιμασία είναι ενεργή σε θερμοκρασίες ζύμωσης και ωρίμανσης μπύρας (0°C έως 30°C), δείχνοντας καλά αποτελέσματα υδρολύσεως καθώς ο χρόνος επαφής κατά τη διάρκεια αυτών των σταδίων είναι αρκετά μεγάλος. ΕΠΙΔΡΑΣΗ pH Αυτή η...
...Μελέτη και υλοποίηση στις εργαστήρια μας διαδικασιών θερμικής επεξεργασίας. Προορισμένο για τους τομείς του κρασιού, της μπύρας, των χυμών φρούτων, των γαλακτοκομικών,...
Η AXITHERM σας προσφέρει συμβουλές και εμπειρία για τις μελέτες αποστείρωσης και παστερίωσης σε αυτόκλειστες κονσέρβες, δίσκους, Doypack... και σας συνοδεύει σε όλες τις ανάγκες σας για θερμική επεξεργασία: πιστοποίηση των αυτόκλειστων, βελτιστοποίηση των κλιμάκων, λανσάρισμα νέου προϊόντος ή νέας συσκευασίας.
Η AXITHERM, πάροχος υπηρεσιών, παρεμβαίνει στον χώρο σας και προσαρμόζει τις κλίμακες γ...
...με τη μακροχρόνια δομή και την υψηλή ποιότητα που απαιτείται για ευαίσθητες διαδικασίες όπως το γάλα, το πόσιμο νερό, η αποθήκευση χημικών, η ζύμωση και η παστερίωση.
Ειδικός Σχεδιασμός για τη Διαδικασία σας
Οι ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης GEO είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της διαδικασίας σας, εξοπλίζοντάς τις με τις κατάλληλες διαστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα modules. Όπως και με όλες τις κατασκευές της GEO, παρέχονται υπηρεσίες συναρμολόγησης, θέσης σε λειτουργία και πιστοποίησης CE, εάν το επιθυμείτε.
... εγκαταστάσεις με άχυρο, απολαμβάνοντας επίσης πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους για την ανάπτυξή τους.
Για εμάς, η εκτροφή χοίρων και η παραγωγή μπύρας είναι σε τέλεια συνεργασία. Τα υπολείμματα από τη διαδικασία ζυθοποίησης χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για τα ζώα μας, ενώ οι χοίροι συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικού κομπόστ για την εμπλουτισμένη γη μας. Η γεύση του βιολογικού χοιρινού κρέατός μας είναι...
... βελτιστοποίηση των πόρων με σκοπό την τέλεια συνεργασία και αλληλεπίδραση της τεχνογνωσίας και της έρευνας και ανάπτυξης. Έτσι, για τον τομέα "τροφίμων και ποτών", ο Όμιλος ανταγωνίζεται παγκοσμίως παράγοντας γραμμές και εγκαταστάσεις "έτοιμες προς χρήση" για τις πιο διαφορετικές φάσεις της επεξεργασίας, από την οινοποίηση μέχρι τη φιλτράρισμα, από την ψύξη μέχρι την παστερίωση, από την εξάτμιση μέχρι την αποστείρωση, έως την συσκευασία.
... Socarrada δημιουργήθηκε με γαστρονομικό σκοπό, είναι μια μπύρα για να συνοδεύει φαγητό με προϊόντα γεμάτα γεύση. ΔΕΝ είναι η έννοια της μπύρας ή του αναψυκτικού. Η La Socarrada είναι μια "εναλλακτική" στο κρασί. Σερβίρεται σε ποτήρι κρασιού και παρουσιάζεται σε παγοθήκη. Ως διαφοροποιητικό στοιχείο στην παρασκευή της La Socarrada χρησιμοποιούμε δεντρολίβανο και μέλι από δεντρολίβανο που της...
... υφίστανται καμία παστερίωση, διατηρώντας έτσι την αυθεντική γεύση της μπύρας. Η ζυθοποιία, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, έχει εγκατασταθεί σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα με επιφάνεια 1500m2: αίθουσα ζυθοποίησης 40 HL, 6 ζυμωτήρες unitank 80HL, φίλτρο ζύμης, CIP, ημι-αυτόματη αντλία βαρελιών, ισοβαρομετρική συσκευασία σε μπουκάλια με χωρητικότητα 8000 μπουκαλιών/ώρα. Η ζυθοποιία είναι επίσης ένας χώρος επαγγελματικής εκπαίδευσης για ζυθοποιούς ή μελλοντικούς ζυθοποιούς.
... πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αποθήκευση, την παστερίωση, τη φιλτράρισμα, τη μικροφιλτράρισμα, την υπερφιλτράρισμα, την όσμωση, τη συγκέντρωση και την τυροκόμηση και βρίσκουν εφαρμογή στη βιομηχανία του κρασιού, των ποτών, των χυμών, της μπύρας, του γάλακτος και του παγωτού, καθώς και σε άλλους τομείς όπως η χημική, η φαρμακευτική και η καλλυντική. Όλα τα μηχανήματα της Sfoggiatech είναι...
... εντελώς φυσική και χειροποίητη, προστίθεται ο χρόνος και η φροντίδα που αφιερώνεται στην παρασκευή κάθε παρτίδας μπύρας, κάνοντάς την γεύση της "όπως πριν πενήντα χρόνια". Για να επιτευχθούν οι διάφορες ποικιλίες μπύρας, πρέπει να παρασκευαστούν με μια βασική μάλτα στην οποία προστίθενται άλλες πιο καβουρδισμένες, ώστε να αποκτήσουν άλλο χρώμα και γεύση, ενώ επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες όπως ο χρόνος εκχύλισης, η θερμοκρασία ζύμωσης, η μαγιά ή η ωρίμανση, που διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο μπύρας. "Είναι μια διαδικασία παραγωγής εντελώς ατομική και προσωπική για κάθε τύπο"...
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...