Τουρκία, Arifiye
...Οι ομογενοποιητές έχουν σχεδιαστεί για να διασπούν τα σωματίδια σε τρόφιμα (σωματίδια ελαίου και πρωτεΐνης) προκειμένου να αποκτηθεί ένα ομογενοποιημένο τελικό προϊόν. Αυτές οι μονάδες χρησιμοποιούνται κυρίως σε εγκαταστάσεις γάλακτος, κρέμας και γιαουρτιού. Η εφαρμογή της ομογενοποίησης βελτιώνει τα χαρακτηριστικά κατανάλωσης, την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την παραγωγική απόδοση.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Rende
...και χρησιμοποιεί ως ψυκτικό μέσο το R404. – Εναλλάκτης θερμότητας τύπου πλάκας, τοποθετημένος σε σκελετό από συμπαγή ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. – Έχει τον εξής θερμικό κύκλο: 4-40-70-82-52-16-4; – Ψυκτικό chiller – Κεντρική αντλία για γάλα – Αντλία για κύκλωμα ζεστού νερού – Αντλία μεταφοράς γάλακτος για συσκευασία – Ομογενοποιητής – Δοχείο σταθερού επιπέδου από Lt, 100 – Ασαμέτρος – Διαχωριστής καθαρισμού και αποκομιδής – Συμπιεστής για συμπιεσμένο αέρα από Lt. 30 – 2 αυτόνομες ψυκτικές δεξαμενές για αποθήκευση παστεριωμένου γάλακτος από Lt. 300 Cd.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Halle
... ομάδες βαλβίδων - Flash παστερίωση - Στεροποίηση - Τυποποίηση γάλακτος - Ομογενοποιητής - Θερμαντήρες για γάλα γιαούρτης και κρέμα - Στεγανές δεξαμενές Σοκολάτα: - Παραλαβή σοκολάτας - Αποθήκευση σοκολάτας και φάρμες δεξαμενών - Μονάδες θερμοκρασίας - Επεξεργασία σοκολάτας - Συστήματα pigging Ποτά: - Εκφόρτωση φορτηγών - Διαχείριση μεγάλων σακουλών - Μονάδες διασποράς - Συστήματα δοσολογίας...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play