Γαλλία, Monteux
Η ARSILAC, μια εταιρεία με έδρα το Monteux, ειδικεύεται από το 2006 στο εμπόριο, την πώληση και τη μεσολάβηση βιομηχανικού εξοπλισμού, και πιο συγκεκριμένα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές από χάλυβα ή από fiberglass. Ανακαλύψτε τη σειρά μας από δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και 316, ιδανικές για την αποθήκευση και/ή την ανάμειξη όλων των υγρών σε διάφορους τομείς όπως η αγροτι...
Χαρτοφυλάκιο (299)
Ηνωμένο Βασίλειο, Doncaster
Γαλλία, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Blend: Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Δυνατότητα παλαίωσης: Περίπου 20 χρόνια Οινοποίηση: Συλλέγονται με το χέρι, τα σταφύλια αποστελέχονται και στη συνέχεια ταξινομούνται με μπάνιο πυκνότητας. Ακολουθεί μια εβδομάδα προζυμωτικής κρύας εκχύλισης και 10 ημέρες αλκοολικής ζύμωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας τα σταφύλια αντλούνται και η κοπή πιέζεται προς τα κάτω. Το κρασί αποστραγγίζεται και στη συνέχεια πιέζεται πριν την παλαίωση για 15 μήνες: 60% σε νέες δρύινες βαρέλες και 40% σε θερμοκρασιακά ελεγχόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές. Οινολόγος: Thomas Duclos...
Χαρτοφυλάκιο (53)
Γαλλία, Auxerre
...Νοσφίστε εκπληκτικές νότες από καβουρδισμένο δρυ, εσπρέσο, λιωμένη σοκολάτα, φραγκοστάφυλα και μαύρες κερασιές Στόμα γλυκός, ισορροπημένος, με πολλή κομψότητα και φρεσκάδα Οινοποίηση: ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές και σε νέες δρύινες βαρέλες 600L, εκχύλιση 30 ημερών Μάτι: βαθιά λαμπερή απόχρωση Στόμα: γλυκός, ισορροπημένος, με πολλή κομψότητα και φρεσκάδα Συνοδεία φαγητού...
Χαρτοφυλάκιο (190)
Ισπανία, Murcia
...Σταφύλια Tempranillo που συλλέγονται με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομούνται στο τραπέζι επιλογής. Ζυμώνονται σε μικρές κωνικές ανοξείδωτες δεξαμενές. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες γαλλικές δρύινες δεξαμενές, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 20 μήνες. Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί. Χρώμα: Όμορφο...
Χαρτοφυλάκιο (178)
Γαλλία, Azé
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανση σε βαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
Γαλλία, Chamery
... στην επικοινωνία. Ρεαλιστής και επιχειρηματικός, απέκτησε νέες πλαγιές στη Σαμερί. Με την ίδια θέληση να διατηρήσει και να βελτιώσει την επιχείρηση, ο Ρότζερ Αντρέ Μπονέ, διεύρυνε τις κάβες και τους αμπελώνες. Η παρασκευή και η σύνθεση των Σαμπάνιών τους, είναι τόσα πολλά στοιχεία που εγγυώνται την "Γεύση Σπιτιού". Ένα μέρος των κρασιών τους από αποθέματα διατηρείται σε μαγνουμ κάτω από μικρές φυσαλίδες, το υπόλοιπο σε βαρέλια και σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play