Η ARSILAC, μια εταιρεία με έδρα το Monteux, ειδικεύεται από το 2006 στο εμπόριο, την πώληση και τη μεσολάβηση βιομηχανικού εξοπλισμού, και πιο συγκεκριμένα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές από χάλυβα ή από fiberglass.
Ανακαλύψτε τη σειρά μας από δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και 316, ιδανικές για την αποθήκευση και/ή την ανάμειξη όλων των υγρών σε διάφορους τομείς όπως η αγροτι...
...Saint Emilion Grand Cru Blend: Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc
Δυνατότητα παλαίωσης: Περίπου 20 χρόνια
Οινοποίηση: Συλλέγονται με το χέρι, τα σταφύλια αποστελέχονται και στη συνέχεια ταξινομούνται με μπάνιο πυκνότητας. Ακολουθεί μια εβδομάδα προζυμωτικής κρύας εκχύλισης και 10 ημέρες αλκοολικής ζύμωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας τα σταφύλια αντλούνται και η κοπή πιέζεται προς τα κάτω. Το κρασί αποστραγγίζεται και στη συνέχεια πιέζεται πριν την παλαίωση για 15 μήνες: 60% σε νέες δρύινες βαρέλες και 40% σε θερμοκρασιακά ελεγχόμενες ανοξείδωτεςδεξαμενές.
Οινολόγος: Thomas Duclos...
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανση σε βαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτεςδεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
... στην επικοινωνία. Ρεαλιστής και επιχειρηματικός, απέκτησε νέες πλαγιές στη Σαμερί. Με την ίδια θέληση να διατηρήσει και να βελτιώσει την επιχείρηση, ο Ρότζερ Αντρέ Μπονέ, διεύρυνε τις κάβες και τους αμπελώνες. Η παρασκευή και η σύνθεση των Σαμπάνιών τους, είναι τόσα πολλά στοιχεία που εγγυώνται την "Γεύση Σπιτιού". Ένα μέρος των κρασιών τους από αποθέματα διατηρείται σε μαγνουμ κάτω από μικρές φυσαλίδες, το υπόλοιπο σε βαρέλια και σε ανοξείδωτεςδεξαμενές.