...Βιολογικές ελιές χωρίς κουκούτσι σε ελαιόλαδο – CAIXEIRO
Ανακαλύψτε τις βιολογικές ελιές Caxeiro: ένα νόστιμο μείγμα πράσινων και μωβ ελιών ποικιλίας Cobrançosa διατηρημένων σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ιδανικές για ορεκτικά!
...Είστε επαγγελματίας στον τομέα των τροφίμων και σας ενδιαφέρουν οι κομμένες μωβελιές;
Οι κομμένες μωβελιές χρησιμοποιούνται σε αλμυρές παρασκευές και θα προσφέρουν μια νόστιμη γεύση στα πιάτα.
Συστατικά: Ελιές, νερό, αλάτι, E211, κιτρικό οξύ.
Οι κομμένες μωβελιές CROC'ELLA καλλιεργούνται και παρασκευάζονται στο Μαρόκο.
Η CROC'ELLA ειδικεύεται στην εισαγωγή, την παραγωγή και τη διανομή ξηρών...
...Οι σκούρες μωβελιές ανήκουν σε μια ποικιλία λεμονιού και μπαχαρικών. Αυτή η ελιά έχει πολύ ΖΕΣΤΗ γεύση και είναι ελαφρώς πικρή.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Ελιά Leccino. Μια ελιά που συλλέγεται στην περιοχή της Απουλίας. Έχει αμυγδαλωτή μορφή, με χρώμα που κυμαίνεται από μωβ έως σκούρο πράσινο. Έχει έντονη γεύση και ημίσκληρη υφή. Ιδανική για μαγείρεμα σε οποιαδήποτε χρήση, καθώς και για πατέ.
"Leccino" Ελιές. Περιγραφή: Νόστιμη ποικιλία μικρών μαύρων ελιών, χαρακτηριστικών της Ιταλίας.
Χρήση: Ιδανικές για απεριτίφ ή ως συστατικό για ορεκτικά και μικτές σαλάτες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 6
1 ΤΕΜ = ΕΥΡΩ 2,90
1 ΠΑΛΕΤΑ 10 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ = 60 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 16/ 04/ 27
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ...
... κατανάλωση ή μετά την προσθήκη σε σαλάτες και για όλες τις ηλικίες και vegan.
Χρώμα: Από πλήρες μωβ μαύρο.
Γεύση & άρωμα: Τυπικό των φυσικών μαύρων ελιών χωρίς ξένες οσμές
Υφή: Στερεό & σάρκινο
Εμφάνιση: Απουσία ξένων σωμάτων
Συνολική ελάττωμα: 15% μέγιστο "σύμφωνα με το πρότυπο Codex 66/1981"
• Σπασμένα κομμάτια: 15%
• Κουκούτσια ή θραύσματα κουκουτσιών: Μέγ. 1 κουκούτσι ή θραύσματα κουκουτσιών /300g κομμένες ελιές
Παθογόνα βακτήρια: Χωρίς παθογόνους μικροοργανισμούς...
...Η ελιά Καλαμάτας είναι μια μαλακή, σάρκινη ποικιλία ελιάς. Έχει σκούρο μωβ χρώμα και είναι μεγάλη σε σύγκριση με άλλες ελιές. Η γεύση της είναι αρκετά νόστιμη.
... σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του αντανακλάσματα.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Συστατικά: ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι* 54 %, νερό, αλάτι
*προερχόμενες από βιολογική γεωργία.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από κουκούτσια ελιάς.
Καθαρό βάρος: 8 κιλά
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 4,3 κιλά
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 24 μήνες.
...Κρέμα Τυριού με Ελιές Καλαμάτας. Οργανοληπτικός Χαρακτήρας
Εμφάνιση Ομοιογενές μωβ χρώμα, κρεμώδες
Γεύση/Άρωμα τυπικό για τις ελιές Καλαμάτας, αλμυρό με έντονη γεύση τυριού, ευχάριστα στρογγυλεμένο...
...Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι μαύρες ελιές καλλιεργούνται κοντά στην πόλη Καλαμάτα, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Πελοποννήσου. Ονομάζονται επίσης Καλαμών. Είναι επιμήκεις, αμυγδαλωτές, σκούρο μωβ, ζουμερές και έχουν λεπτό δέρμα. Μαρινάρονται σε άλμη, ελαιόλαδο και ξύδι κρασιού, αποκτώντας έτσι ένα εκλεπτυσμένο αρωμα κρασιού και μια μοναδική γεύση. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, καθώς δεν λιώνουν.
4.2 κιλά...
... να αγαπηθούν από όλα τα παιδιά.
Η ελιά ανθίζει και σχηματίζει τον καρπό της καθώς περνά από την άνοιξη στο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, μεγαλώνει και ωριμάζει τον καρπό της αντλώντας ενέργεια από τον ήλιο και θρεπτικά συστατικά από το έδαφος.
Η ελιά είναι αρχικά σκούρο πράσινο χρώμα, μετά αρχίζει να ωριμάζει το φθινόπωρο. Το χρώμα της αλλάζει από κίτρινο σε ροζ, σε μωβ και τελικά σε μαύρο.