...Η γλάστρωση των μπλοκ κατεψυγμένου ψαριού είναι μια διαδικασία που βελτιώνει την ποιότητα και την παρουσίαση των θαλασσινών προϊόντων. Στην Frioteis, προσφέρουμε μια υπηρεσία γλάστρωσης που διασφαλίζει ότι τα μπλοκψαριού διατηρούν τη φρεσκάδα και την ελκυστική τους εμφάνιση. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης πάγου πάνω στο κατεψυγμένο ψάρι, η οποία βοηθά στη...
...Στο πλοίο μας, επεξεργαζόμαστε τη σάρκα του Βόρειου Μπλε Ψαριού με υψηλό δείκτη πρωτεΐνης σε μία από τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες βάσης σουρίμι που διατίθενται στην αγορά. Διαθέτει αντοχή σε ζελέ (από 600 έως >100) και λευκότητα (γύρω στο 76) παρόμοια με αυτή του Αλάσκας Πολόκ, αλλά με υψηλότερη ελαστικότητα (από >1 έως >1.50) και χωρίς ενζυματική δραστηριότητα (σε αντίθεση με το Ειρηνικό Ψάρι...
...Ο θρυμματιστής κατεψυγμένων μπλοκ προορίζεται για θρυμματισμό κατεψυγμένων μπλοκ κρέατος, ψαριού και πουλερικών (συμπεριλαμβανομένων και των οστών), καθώς και κατεψυγμένων μπλοκ χυμού, βουτύρου, μαργαρίνης και παρόμοιων προϊόντων που προέρχονται απευθείας από την ψυχρή αποθήκευση και χωρίς προηγούμενη απόψυξη.
Τομείς χρήσης:
• βιομηχανία τροφίμων
• επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος
Πλεονεκτήματα...
... της καλύτερης ποιότητας. Η διαδικασία παραγωγής των κατεψυγμένων κομματιών ξεκινά από τον καθαρισμό των ψαριών και την παραγωγή μεγάλων μπλοκψαριού, τα οποία μπορούν να κοπούν σε μικρότερες μερίδες ή κομμάτια. Για να επιτευχθούν κατεψυγμένα μέρη υψηλής ποιότητας, υποβάλλονται σε γρήγορη ψύξη, συνήθως με τη χρήση της τεχνολογίας IQF (Individually Quick Freezing). Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την...
...Ανάλογα με το εμπόρευμα και τη μελλοντική χρήση, επιλέγεται μεταξύ παραγωγής μεμονωμένης κατάψυξης, κατάψυξης με κάθετες πλάκες και κατάψυξης σε μπλοκ. Για γρήγορη κατάψυξη φροντίζει η κάμερα ταχείας κατάψυξης με θερμοκρασία κυκλοφορίας στους -40°C.
Ως περιβαλλοντικά συνειδητή εταιρεία, αποφεύγουμε τη χρήση φρέον που περιέχει CFC και χρησιμοποιούμε αντί αυτού αμμωνία ως ψυκτικό μέσο.
... από τη Σεμουά. Σεμινάριο Διαμονής (από Δευτέρα έως Παρασκευή - Μέγιστο 18 άτομα). Διαθέσιμη - αίθουσα συνεδριάσεων - μέγιστο 18 άτομα. Ασύρματες συνδέσεις ADSL, διαθέσιμες στους σαλονιού και στην αίθουσα συνεδριάσεων; Φυσικό φως; Θέα στον κήπο; Ρετρό-προβολέας, Flip-chart, Οθόνη (TV & Βίντεο κατόπιν αιτήματος); Μπλοκ χαρτιού & στυλό; Καραμέλες. Απολαμβάνοντας τη φρεσκάδα του δικού του ιχθυοτροφείου, μια άλλη ειδικότητα ψαριού είναι «Η Άγρια Τρίχα 'Fario' στον Μπλε» που ψαρεύεται κατόπιν παραγγελίας.
...Κατασκευαστές κατεψυγμένου χταποδιού σε δίσκους ή μπλοκ. Προετοιμασία χταποδιού/ψαριού για τρίτους. Εξαγωγή κατεψυγμένου ψαριού. Ιδιόκτητη παραγωγή στο εργοστάσιο.