... λουκάνικο, και στη συνέχεια, χάρη στη διαδικασία πίεσης, αποκτά τη γνωστή σε όλους μας μορφή της. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 45 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και ως συστατικό για πρώτα πιάτα (π.χ. Ζυμαρικά φούρνου).
Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας
Βάρος: 300/350 γρ
Συστατικά: Κρέας χοίρου, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252
Βάρος: 0.350 κιλά...
...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινη μπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...