... ελαιόλαδο για σαλάτες, για ψήσιμο και μαρινάρισμα.
Δεδομένου ότι για την παραγωγή του higholeic βιολογικού ηλιέλαιου χρησιμοποιούνται μόνο συγκεκριμένες, φυσικά καλλιεργημένες ποικιλίες ηλίανθου, οι οποίες έχουν πολύ υψηλό ποσοστό μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, είναι πιο ανθεκτικό στη θερμότητα από την αρχική του μορφή, πλούσια σε λινολεϊκό οξύ. Έτσι, το higholeic βιολογικό ηλιέλαιο αντέχει σε υψηλότερες θερμοκρασίες μαγειρέματος. Μέσω μιας επιπλέον διύλισης, αυτή η παραλλαγή του ηλιέλαιου είναι ιδανική για τηγάνισμα και τηγάνισμα.
Σε αντίθεση με το πλούσιο σε ελαιικό οξύ βιολογικό ηλιέλαιο, αυτό το...