...Η κριθάρι σε μορφή μαργαρίτας είναι ένα θρεπτικό δημητριακό που προέρχεται από το κριθάρι, με την εξωτερική φλούδα και το πίτουρο να έχουν αφαιρεθεί. Αυτή η διαδικασία του δίνει μια μαργαρίτα, λεία εμφάνιση. Με μια μαστιχωτή υφή και ήπια καρυδάτη γεύση, το κριθάρι σε μορφή μαργαρίτας είναι ένα ευέλικτο συστατικό σε διάφορα πιάτα. Είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων...
...Οι αυλακώσεις κριθαριού, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι φτιαγμένες από κόκκους κριθαριού. Ανάλογα με την τεμαχισμένη μορφή, τις διαχωρίζουμε σε κριθάριμαργαρίτα, δηλαδή, ολόκληρους κόκκους χωρίς φλούδες, χυλό πεδίου: σπασμένο κριθάριμαργαρίτα και μαργαρίτα, που είναι θρυμματισμένο και γυαλισμένο. Είναι πηγή πλούσια σε ίνες: έχει την μεγαλύτερη ποικιλία κριθαριού μαργαρίτας. Το κριθάρι...
...Κριθάρι μαργαρίτας παρασκευασμένο σύμφωνα με το DSTU 7700:2015. Το κριθάρι μαργαρίτας, ή κριθάρι με μαργαρίτα, είναι κριθάρι που έχει υποστεί επεξεργασία για να αφαιρεθεί η ινώδης εξωτερική φλούδα του και έχει γυαλιστεί για να αφαιρεθεί κάποιο ή όλο το στρώμα του πίτουρου. Οι κόκκοι περιέχουν πολλές βιταμίνες – PP, B6, B9, E, και μικροστοιχεία – ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο, νάτριο και...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Ανάλογα με τη μέθοδο επεξεργασίας, το κριθάρι, το μαργαρίτακριθάρι είναι ολόκληρο σιτάρι κριθαριού, χωρίς το φλοιό. Οι κριθάριες είναι πλούσια πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και βιταμινών E, K, PP, φολικού οξέος και πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού.
Το μαργαρίτακριθάρι είναι ιδανικό για διάφορους τύπους σαλτσών, συμπεριλαμβανομένων των μανιταριών και του κρέατος. Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό συστατικό σε πιάτα όπως τα λαχανοντολμάδες, καθώς και σε γεμιστά λαχανικά.
Η Bloch, μια οικογενειακή επιχείρηση δύο αιώνων που εδρεύει στην περιοχή Grand-Est, ιδρύθηκε το 1811. Αρχικά εγκαταστάθηκε στην Αλσατία κοντά στη Στρασβούργο.
Το 1870 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Λωρραίνη, στην προάστια του Νανσί, όπου παράγει σούπες και ζωμούς. Μόνο τη δεκαετία του 2000 η επιχείρηση εξαγοράστηκε από την εταιρεία HIGY, επαναφέροντας τη δραστηριότητά της στις μαγειρικές βοηθήσεις.
...Άμεσο μείγμα νιφάδων "7 Δημητριακά + Σπόροι Κολοκύθας" από την Firma DІAMANT LTD, LLC, παρασκευασμένο σύμφωνα με το TU U 15.6-13929625-001:2011.
Για την παρασκευή του μείγματος χρησιμοποιούνται ολόκληροι κόκκοι δημητριακών: μαλακό χειμερινό σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, φαγόπυρο, κεχρί, καλαμπόκι, οι οποίοι έχουν υποστεί διπλή καθαριστική διαδικασία, εξαλείφοντας την παρουσία ανθών στο τελικό...