... - 34% περιλαμβανομένων των σακχάρων 0 g - 0% Πρωτεΐνη 0,3 g < 1% Αλάτι 0,025 g < 1% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Το άμυλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλευριού για την πυκνότητα σούπας και σάλτσας, για την παρασκευή σπιτικού ψωμιού, πουτίγκας και κέικ. Λειτουργεί τέλεια ως καθαριστικό για κατσαρόλες, κουζινικά σκεύη και τραπεζικά σκεύη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό κατά το πλύσιμο. Με νερό σε μορφή πάστας, απολιπαίνει και αναζωογονεί τα μαλλιά.
... για τη διατήρηση φρεσκάδας είναι:
Σημαντική μείωση των επιστροφών σκληρού ψωμιού και των σχετικών εξόδων.
Διατηρημένη απαλότητα ψίχας: Το BIO-TOP SOFT διατηρεί την απαλότητα της ψίχας.
Διατηρημένη ελαστικότητα ψίχας: Το BIO-TOP SOFT διατηρεί την ελαστικότητα της ψίχας, με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη αίσθηση στο στόμα στο αποθηκευμένο ψωμί.