... εκτιμάται σε διάφορες γαστρονομικές παραδόσεις. Το αρωματικό του προφίλ το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τη δημιουργία λικέρ όπως το «Ούζο», το «Ανισέτ» και το «Περντό», και συχνά ενσωματώνεται σε ψημένα προϊόντα όπως τα ιταλικά «μπισκότα». Το μπαχαρικό ταιριάζει επίσης καλά με εσπεριδοειδή, σκούρα ψωμιά και τσάτνεϊ, προσθέτοντας μια ευχάριστη πινελιά σε αυτά τα πιάτα.
...Χειροποίητος λικέρ μήλου, που προκύπτει από την εμποτισμένη άγρια μήλα από τη Χώρα των Βάσκων σε αλκοόλ ανισόλης, γνωστό ως "Ανισέτ". Είναι ένα γκουρμέ λικέρ με γεύση καραμελωμένης μηλόπιτας.
Άγρια μήλα, ανίσου, νερό, ζάχαρη και αλκοόλ
Η διαδικασία παραγωγής είναι η ίδια με αυτή του Πατσαράν.
Μια διπλή μακροχρόνια εκχύλιση; αρχικά μια κρύα εκχύλιση
για τρεις εβδομάδες σε ουδέτερο αλκοόλ, ακολουθούμενη από μια
μακροχρόνια εκχύλιση για 3 μήνες μετά από μείωση με Ανισέτ.
70 cl...
... πρωτότυπες μίξεις και περιορισμένες σειρές: ανισέτ, λικέρ μέντας, καφέ αλκοολούχα ποτά κατά παραγγελία, ωρίμανση ρουμιών, ουίσκι... Ως έμπορος από το 1769, η Maison Prunier συνδυάζει την τέχνη της ωρίμανσης και της σύνθεσης επιλεγμένων αποσταγμάτων με προσοχή. Η ποιότητα των ιστορικών αποθηκών και του χώρου του Gimeux προσδίδει στα προϊόντα της Maison Prunier μια απαράμιλλη γεύση. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: http://www.cognacprunier.com...