... επεξεργασία των πλακών SILCA® 250KM στο εσωτερικό του φούρνου (για την απαιτούμενη προστασία από φωτιά και θερμότητα της προστατευόμενης τοιχοποιίας) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ο κόλλας SILCACON, αλλά ο κόλλας SILCADUR-HFS, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από τις οικοδομικές αρχές.
...Το σύστημα "Sparkular" επιτρέπει τη δημιουργία μιας στήλης κρύας φωτιάς. Οι σπινθήρες κρύας φωτιάς δεν καίνε και μπορούν να αγγιχτούν χωρίς να βλάψουν το δέρμα, το ύφασμα ή το χαρτί. Το σύστημα είναι απολύτως ασφαλές και το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν είναι εντυπωσιακό.
"κρύαφωτιά" στην καθαρή της μορφή .....βαρκελώνη,...
...Κλείσιμο με κλειδί του καπακιού
Πλευρικές λαβές
Ντουλάπα πιστοποιημένη ανθεκτική στη φωτιά για 30 λεπτά, σύμφωνα με το πρότυπο EN 144701 από τον BUREAU VERITAS
Εξωτερικές διαστάσεις Μ 340 x Π 340 x Υ 400 mm
Εσωτερικές διαστάσεις Μ 200 x Π 200 x Υ 265 mm
Χωρητικότητα αποθήκευσης* 4L
Βάρος 18 KG
Όγκος του δοχείου συγκράτησης 1,5L
*Προσεγγιστική χωρητικότητα αποθήκευσης, υπολογισμένη με μπουκάλια 1L
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
1 δοχείο συγκράτησης από ανοξείδωτο χάλυβα...
...Πρέπει να τοποθετείται σε περιβάλλον μακριά από έκθεση σε νερό και ακραία θερμότητα από φωτιά και ηλιακό φως. Εάν τοποθετηθεί σε πολύ κρύα περιβάλλοντα, έχει την τάση να στερεοποιείται. Είναι εύκολα διαλυτό στο νερό και επίσης σε αλκαλικά διαλύματα.\n\nΚωδικός HS: 292419"}...
... το με μεμβράνη.
Σερβίρισμα
Χτυπήστε την κρέμα με brocciu σε σαντιγί στη βάση του μίξερ σας που είναι καλά κρύα. Βάλτε την σε μια σακούλα με μύτη, αυτή της επιλογής σας.
Κατεβάστε την υπόλοιπη συνταγή ή βρείτε την στην ιστοσελίδα της Marine
Προετοιμασία: Ζεστάνετε την κρέμα σας σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, διαλύστε τη μαρμελάδα με brocciu
Σερβίρισμα: Χτυπήστε την κρέμα με brocciu σε σαντιγί στη βάση του μίξερ σας που είναι καλά κρύα...
... σπιρουλίνας και του γκουαράνα καθιστά αυτό το ρόφημα ένα αληθινό BOOST με φυσικό τρόπο.
Αθλητική συμβουλή: Η έγχυση προετοιμάζεται την ημέρα του αγώνα ή της φυσικής άσκησης. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστή ή κρύα πριν και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας. Μπορείτε να την εμπλουτίσετε, όταν είναι ακόμα ζεστή, με ζάχαρη σε σκόνη ή υγρή για να της προσφέρετε επιπλέον ενεργειακή αξία και πιο έντονη γευστική απόλαυση.
Αναφορά:RECBOOST100...
...Συντηρητικά Guintrand
Ζεστάνετε τη ρατατούι μας από τη Νίκαια σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, και συνοδέψτε την με κόκκινα ή λευκά κρέατα, προσθέτοντας τους χυμούς τους που έχετε κρατήσει. Αν δεν έχετε κρέας για συνοδευτικό, η ρατατούι μας από τη Νίκαια θα είναι απολαυστική απλά ζεσταμένη, περιχυμένη με λίγο ελαιόλαδο. Κρύα ή ελαφρώς δροσερή, θα εκτιμηθεί πολύ ευχάριστα όπως είναι, στα καλοκαιρινά γεύματα, ως ορεκτικό ή λαχανικό, επίσης περιχυμένη με λίγο ωμό και φρουτώδες ελαιόλαδο.
...Είτε ζεστά είτε κρύα κυλιόμενα, είτε επικαλυμμένα με φωτιά είτε ηλεκτρολυτικά, είτε με φωτεινές αλουμίνιο, είτε με πλαστική ή οργανική επικάλυψη
Παρέχουμε ρολά και κομμένα πλάτη σε διάφορες εκδόσεις και την υψηλότερη ποιότητα με πάχη έως 4,0 mm και βάρη ρολών έως 32 τ.
... καρπούς (σε ξύλινη φωτιά) για να εξάγουμε το λάδι ζεστό, αναδεικνύοντας έτσι τα αρώματα, ή να εξάγουμε κρύο για να διατηρήσουμε τη λεπτή και ευαίσθητη γεύση του φρούτου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε έλαια από φουντούκι (εξαγωγή ζεστή ή κρύα), λάδι από καναola καβουρδισμένο ή παρθένο, παρθένο ηλιέλαιο, λάδι από καμέλινα, λάδι από αμύγδαλο και λάδι από κάνναβη. Έχουμε επίσης σκόνες από ξηρούς καρπούς, φουντούκια και κάνναβη που προκύπτουν από την άλεση και κοσκίνισμα των υπολειμμάτων, καθώς και πάστες από ξηρούς καρπούς και φουντούκια.
... εκπέμπουν (όπως ο ήλιος ή η ανοιχτή φωτιά) ακτίνες υπερύθρων που δεν θερμαίνουν πρωτίστως τον αέρα του δωματίου, αλλά όλα τα στερεά σώματα που βρίσκονται στο δωμάτιο. Το δάπεδο, οι τοίχοι, η οροφή και τα έπιπλα απορροφούν άμεσα την θερμική ακτινοβολία, θερμαίνονται και εκπέμπουν με τη σειρά τους θερμική ακτινοβολία. Έτσι, θερμαίνεται έμμεσα και ο αέρας του δωματίου, ωστόσο όχι λόγω τοπικής έντονης...