...Κλείσιμο με κλειδί του καπακιού
Πλευρικές λαβές
Ντουλάπα πιστοποιημένη ανθεκτική στη φωτιά για 30 λεπτά, σύμφωνα με το πρότυπο EN 144701 από τον BUREAU VERITAS
Εξωτερικές διαστάσεις Μ 340 x Π 340 x Υ 400 mm
Εσωτερικές διαστάσεις Μ 200 x Π 200 x Υ 265 mm
Χωρητικότητα αποθήκευσης* 4L
Βάρος 18 KG
Όγκος του δοχείου συγκράτησης 1,5L
*Προσεγγιστική χωρητικότητα αποθήκευσης, υπολογισμένη με μπουκάλια 1L
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
1 δοχείο συγκράτησης από ανοξείδωτο χάλυβα...
... το με μεμβράνη.
Σερβίρισμα
Χτυπήστε την κρέμα με brocciu σε σαντιγί στη βάση του μίξερ σας που είναι καλά κρύα. Βάλτε την σε μια σακούλα με μύτη, αυτή της επιλογής σας.
Κατεβάστε την υπόλοιπη συνταγή ή βρείτε την στην ιστοσελίδα της Marine
Προετοιμασία: Ζεστάνετε την κρέμα σας σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, διαλύστε τη μαρμελάδα με brocciu
Σερβίρισμα: Χτυπήστε την κρέμα με brocciu σε σαντιγί στη βάση του μίξερ σας που είναι καλά κρύα...
... σπιρουλίνας και του γκουαράνα καθιστά αυτό το ρόφημα ένα αληθινό BOOST με φυσικό τρόπο.
Αθλητική συμβουλή: Η έγχυση προετοιμάζεται την ημέρα του αγώνα ή της φυσικής άσκησης. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστή ή κρύα πριν και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας. Μπορείτε να την εμπλουτίσετε, όταν είναι ακόμα ζεστή, με ζάχαρη σε σκόνη ή υγρή για να της προσφέρετε επιπλέον ενεργειακή αξία και πιο έντονη γευστική απόλαυση.
Αναφορά:RECBOOST100...
...Συντηρητικά Guintrand
Ζεστάνετε τη ρατατούι μας από τη Νίκαια σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, και συνοδέψτε την με κόκκινα ή λευκά κρέατα, προσθέτοντας τους χυμούς τους που έχετε κρατήσει. Αν δεν έχετε κρέας για συνοδευτικό, η ρατατούι μας από τη Νίκαια θα είναι απολαυστική απλά ζεσταμένη, περιχυμένη με λίγο ελαιόλαδο. Κρύα ή ελαφρώς δροσερή, θα εκτιμηθεί πολύ ευχάριστα όπως είναι, στα καλοκαιρινά γεύματα, ως ορεκτικό ή λαχανικό, επίσης περιχυμένη με λίγο ωμό και φρουτώδες ελαιόλαδο.
... καρπούς (σε ξύλινη φωτιά) για να εξάγουμε το λάδι ζεστό, αναδεικνύοντας έτσι τα αρώματα, ή να εξάγουμε κρύο για να διατηρήσουμε τη λεπτή και ευαίσθητη γεύση του φρούτου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε έλαια από φουντούκι (εξαγωγή ζεστή ή κρύα), λάδι από καναola καβουρδισμένο ή παρθένο, παρθένο ηλιέλαιο, λάδι από καμέλινα, λάδι από αμύγδαλο και λάδι από κάνναβη. Έχουμε επίσης σκόνες από ξηρούς καρπούς, φουντούκια και κάνναβη που προκύπτουν από την άλεση και κοσκίνισμα των υπολειμμάτων, καθώς και πάστες από ξηρούς καρπούς και φουντούκια.