... αποκαλύπτει έναν ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα, μοναδικό χάρη στη χρήση πυτιάς από κατσίκι.
Το Rigato del Pastore απολαμβάνεται καλύτερα στην πιο καθαρή του μορφή, συνοδευόμενο από Pane Carasau ή άλλα παραδοσιακά ψωμιά, και ταιριάζει τέλεια με ένα ποτήρι κρασί Cannonau. Ένα τυρί με πλούσια και σύνθετη γεύση, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις έντονες και χαρακτηριστικές γεύσεις, και αποτελεί μια πραγματική απόλαυση για τους γνώστες.
Η Siendas συνδέει τους παραγωγούς της Σαρδηνίας με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους παραγωγούς να πωλούν σε δίκαιες τιμές χωρίς μεσάζοντες. Η επιθυμία της Siendas είναι να επιτρέψει στους παραγωγούς να αποκτούν δίκαιη αμοιβή για τη δουλειά τους, αλλά και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τελικό καταναλωτή.
Στην ιστοσελίδα μας, είναι δυνατός ο συνδυασμός προϊό...
... Sorella προσφέρει με τη νεότητα και τη φρεσκάδα του τα αρώματα της Σαρδηνίας, με νότες από μεσογειακή βλάστηση, μύρτο και μαρασκίνο, ενσωματωμένα σε μια γκάμα ορυκτότητας.
Στο στόμα ξεχωρίζει για την καλή φρεσκάδα και για μια λεπτή και γευστική τανίνη.
Διακρίνεται για την ευελιξία του, προσαρμόζεται καλά τόσο σε πικάντικα ορεκτικά όσο και σε κόκκινες κρέατα, ίσως εμπλουτισμένα με τα αρώματα των μεσογειακών βοτάνων. Εξαιρετικό και με ημι-ωριμασμένα τυριά.
... ιταλικής δημιουργικότητας. Σήμερα η Prestigio Italiano επιλέγει, παράγει και εμπορεύεται τυρί, φρέσκια ζυμαρικά, ξηρά ζυμαρικά, λάδι και κρασί... Όλα από τις δικές της εκτάσεις και τα δικά της εργαστήρια. Όλα σε χειροποίητη παραγωγή. Μόνο για να γευτείτε τη γεύση τόσο της παράδοσης όσο και της γαστρονομικής επινοητικότητας που την χαρακτηρίζει.
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.