...Από την κομμένη σε φέτες κοππα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η Κάψα της Κοππά διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν, η Κοππά σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα...
Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...