... Οκτώβριο έως τον Απρίλιο), καθώς παρασκευάζουμε τον καπνιστό σολομό αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια.
Βιολογικός καπνιστός σολομός
Είμαστε πιστοποιημένοι από την Ecocert από το 2004 για το φιλέτο φρέσκου σολομού, τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό βιολογικό σολομό, καθώς και για τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό σολομό χειροποίητης επεξεργασίας. Από σολομό Σκωτίας, Ιρλανδίας ή Νορβηγίας.
Σολομός μαριναρισμένος με άνηθο
Αυτός ο σολομός μαρινάρεται αργά στους 0°/C, στον οποίο προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
...Η ονομασία Ειδική ΕπιReserve διακρίνει έναν καβούρι Ossetra εκτροφής με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, των οποίων τα αυγά κυμαίνονται από ανοιχτό κεχριμπάρι έως σκούρο, μέλι ή χρυσό. Αυτός ο καβούρι είναι θαυμάσια αισθησιακός, τα αυγά του κυλούν στον ουρανίσκο και τη γλώσσα για να σπάσουν προς μεγάλη μας ευχαρίστηση σε μια ελαφρώς ιωδιούχα θαλασσινή γεύση, γεμάτη λεπτότητα, και στο τέλος της γεύσης εκφράζονται πολύ διακριτικά νότες ξηρών καρπών.
Μόνο σε κατάστημα.
** Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα **...
... ψάρι. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, καπνιστά, αλατισμένα, μαριναρισμένα, σε λάδι, καθώς και προϊόντα ψαριών έτοιμα προς κατανάλωση. Για να βρείτε έμπνευση για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων, αξίζει επίσης να εξετάσετε τις συνταγές που παρουσιάζει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. Είναι εύκολες στην εκτέλεση, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τρώει ψάρι συχνά και με μεγάλη ευχαρίστηση.