Ιταλία, Mesoraca
... αφήνονται να ωριμάσουν για περισσότερες από 60 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία. Στη μέση της ωρίμανσης, το αλλαντικό πιέζεται για να πλατυνθεί και από εδώ προέρχεται το όνομα σπιανάτα, αποκτώντας το χαρακτηριστικό σχήμα που όλοι γνωρίζουμε. Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252...
Χαρτοφυλάκιο (19)