Γερμανία, Wasserburg Am Inn
...Με βάση το αποβουτυρωμένο γάλα, η MEGGLE παράγει οξέα καζεΐνη και καζεϊνικά άλατα για διάφορες εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων. Η καθίζηση της καζεΐνης προκαλείται από τον ελεγχόμενο οξυγόνο του καθαρού, παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος. Σε μια συνεχόμενη και υγιεινή διαδικασία, το τυρί πλένεται, ξηραίνεται και κοσκινίζεται/αλέθεται σε τυποποιημένο μέγεθος σωματιδίων. Τα καζεϊνικά άλατα...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Ancenis
Η θυγατρική της συνεταιριστικής επιχείρησης LAÏTA, η EPI INGREDIENTS, ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εμπορία γαλακτοκομικών συστατικών σε σκόνη για τη βιομηχανία τροφίμων. Η EPI INGREDIENTS εμπορεύεται σκόνες γάλακτος, βουτύρου, ορού γάλακτος και άλλες γαλακτοκομικές πρωτεΐνες: καζεΐνη, καζεϊνικά, σκόνες για γιαούρτι, βούτυρο, στραγγιστό γιαούρτι ή κρέμα. Ορισμένες από τις αναφορές μας είναι...
Πολωνία, Warsaw
Με πολυάριθμες εμπειρίες στη γαλακτοκομική βιομηχανία, προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα γάλακτος σε σκόνη υψηλής ποιότητας, ειδικότερα καζεϊνικά νάτριο και ασβέστιο, μείγματα γάλακτος, σκόνες γαλακτικού λίπους και όξινη καζεΐνη.