...Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μίας επιμήκους και κομψής μορφής, από λεπτό καλάμι. Παρουσιάζει ένα σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετική μυρωδιά, με διάφορες εισβολές λιπαρών μαρμάρων, απαλό και λαμπερό. Οι παλέτες μας χαρακτηρίζονται από την γλυκύτητά τους (πολύ λίγο αλμυρές), γι' αυτό έχουν μια λεπτή γεύση και ωρίμανση μεταξύ 28 και 36 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο...
...Κέντροζαμπόν που δεν έχει τελικές κοπές και γι' αυτό έχει υψηλή απόδοση. Η καλύτερη επιλογή ποιότητας-τιμής για καταστήματα τροφίμων και για εστίαση.
...Αυτή η κοπή είναι πολύ ελκυστική για μπάρμπεκιου, αποτελείται από ιβηρικά χοιρινά παϊδάκια κομμένα από το κέντρο. Μπορούν να συσκευαστούν κενό, σε flow pack και σε ski pack, αλλά αυτό το τελευταίο είναι μικρότερο. Η εξαγωγή μπορεί να είναι φρέσκια ή κατεψυγμένη.
...ηλιέλαιο, αλάτι
Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους.
Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση.
Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό.
Ιδέα γεύματος:
Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε:
- βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό,
- βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού
- τυρί, σαλάτα
- λουκάνικο
- καπνιστό μπέικον
- με μικρά λαχανικά...
Ιδέα με στρατηγική
Ξεκίνησε με την ιδέα δύο Ολλανδών επιχειρηματικών φίλων να κατασκευάσουν ανθεκτικές αλλά κομψές μηχανές κοπής ζαμπόν. Ενώ ο ένας, ο W. A. van Berkel, τις παράγει από το 1898 στο Ρότερνταμ, ο άλλος, ο Henry Rassaerts, αρχίζει ήδη από το 1896 να δημιουργεί μια εκπροσώπηση στη Βιέννη.
Κοντά στο Burgtheater, στο κέντρο της κεντροευρωπαϊκής μητρόπολης και την πύλη προς την ανατολή...
... κέντρο του Παλιού Ντουρμπουί, θα σας γοητεύσει η ευγένεια και το ταλέντο του νεαρού σεφ που έχει εκπαιδευτεί στο SAS sea Grill στις Βρυξέλλες. Το Ντουρμπουί και οι γύρω περιοχές σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να αποδράσετε.
... όπως φαίνονται στα συνημμένα φυλλάδια)
Προφίλ Εταιρείας & Δυνατότητες: Η Ikbal είναι μια ομαδική εταιρεία που περιλαμβάνει ένα εργοστάσιο κρέατος (παράγοντας λουκάνικα, σαλάμια, παστράμι και ζαμπόν), ένα εργοστάσιο ζαχαρωτών, περίπου 50+ εστιατόρια με franchise, ένα πεντάστερο θερμικό ξενοδοχείο και ένα εμπορικό κέντρο. Είμαστε περήφανοι να πούμε ότι η Ikbal έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους...
... στους ποταμούς Δρίνης και Τάρας, πεζοπορίες, σαφάρι με τζιπ, κανιονινγκ κ.λπ. Οι εκδρομές οργανώνονται με τη μορφή ημερήσιων και πολυήμερων πακέτων με πλήρη διατροφή. Το Κέντρο Ράφτινγκ μας διαθέτει ένα μπανγκαλόου-κάμπινγκ για τη φιλοξενία των επισκεπτών στο φαράγγι του ποταμού, χτισμένο σε αλπικό στυλ, προσφέροντας στους επισκέπτες υψηλής ποιότητας άνεση με εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακά...
... τυριά, ιβηρικούς ζαμπόν, φουά, λάδια, σάλτσες, κονσέρβες, αλάτια, μαρμελάδες και γλυκά delicatessen. Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος delicatessen χαρακτηρίζονται από την αποκλειστικότητα και την υψηλή ποιότητά τους. Επιπλέον, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία δώρων και γκουρμέ πακέτων που παρουσιάζονται σε καλάθια, κουτιά και πολύ πρωτότυπα σεντούκια.