Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Το προσούτο Parma DOP "Zaurina" ωριμασμένο 30 μήνες είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, ιδανικό για όσους αναζητούν αυθεντικά ιταλικά αλλαντικά. Παρασκευασμένο με παραδοσιακές μεθόδους, προσφέρει πλούσια και έντονη γεύση, τέλειο για γκουρμέ ορεκτικά και εκλεπτυσμένα πιάτα. Η συσκευασία των 2 τεμαχίων είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και καταστήματα...