...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες ελαφρύ με αρώματα ώριμης ελιάς που παραπέμπουν σε κίτρινο μήλο ή στον καρπό της αμυγδαλιάς.
Έχει μια απαλή και λεπτή γεύση, λιγότερο επίμονη σε σύγκριση με άλλα λάδια.
Ιδανικό για οποιοδήποτε πιάτο; προσαρμόζεται ιδιαίτερα σε πιάτα μέτριας δομής όπως: ορεκτικά και βλαστάρια ραπανάκι, φάβες και πικραλίδες, λευκά κρέατα, ατμισμένο ψάρι, σαλάτες, κ.λπ…...
...Προσφέρουμε έτοιμα πιάτα για φούρνο και σε λίγα λεπτά έχετε ένα νόστιμο και εκλεκτό παραδοσιακό πιάτο, πρώτα και δεύτερα πιάτα με βάση το κρέας και το ψάρι από την τυπική μεσογειακή μας κουζίνα.
Πιάτα μονής μερίδας από 25-300 γρ, ιδανικά για οίκους ευγηρίας, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, πανεπιστημιακά εστιατόρια, στρατιωτικές κουζίνες, νοσοκομεία, στρατώνες κ.λπ.
Πολύ ενδιαφέροντες τιμές, καθώς συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς και όχι με μεσάζοντες ή άλλους, επιλεγμένα προϊόντα με προσοχή.
... να έχουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας τόσο σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά όσο και σε γαστρονομικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κύριο πιάτο. Οι σάρκες που την χαρακτηρίζουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
...12 Βάζα Μολντ Weck Gourmets 300 ml. Καπάκια και ελαστικοί δακτύλιοι περιλαμβάνονται. Κλιπ δεν περιλαμβάνονται.
Εφοδιασμένα με καπάκι από γυαλί και ελαστικούς δακτυλίους, διάμετρος 120 mm.
Ένα πιο ευρύ και επίπεδο βάζο συντήρησης, προσαρμοσμένο στα προοριζόμενα προϊόντα με την τροφή και την πώληση που θα πραγματοποιηθεί, φάτε με το πιάτο! Περιλαμβάνονται καπάκια και στεγανοί δακτύλιοι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα δεν περιλαμβάνονται. Πωλούνται ξεχωριστά. Εγγυημένα χωρίς BPA, μόλυβδο και φθαλικές ενώσεις.
...Γραμμή έτοιμων vegan πιάτων. Απλά ζεστάνετε στο μικροκύμα, στο φούρνο ή σε μπεν μαρί και σε λίγα λεπτά μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό, vegan πιάτο, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά και φοινικέλαιο. Πρακτικό και βολικό.
...Η ρόκα έχει φύλλα με έντονη γεύση και αρωματική γεύση. Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για πιάτα κρέατος και/ή ψαριού. Συνοδεύει επίσης καλά και άλλα λαχανικά, και προσθέτοντας γαρίδες και σολομό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό κυρίως πιάτο. Την καλλιεργούμε με παραδοσιακές μεθόδους που ακολουθούμε και ενημερώνουμε τον καταναλωτή για όλη την παραγωγική διαδικασία, τηρώντας πλήρως τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας και της Ευρώπης.
...Κατασκευασμένα με φροντίδα, τα μείγματα μας με αρωματικά βότανα της Σικελίας και μπαχαρικά, πλούσια σε άρωμα και γεύση.
Περιλαμβάνει επίσης: Καρύκευμα για Ψάρια, Καρύκευμα για Πατάτες, Καρύκευμα για Σάλτσες, Καρύκευμα για Σπαγγέτι.
Απαραίτητα στην κουζίνα, για να δώσουν μια πινελιά γεύσης και αρώματος σε κάθε πιάτο.
Η διαφορά είναι τα φυσικά και αρωματικά βότανα μας, που επιτρέπουν την προσφορά καρυκευμάτων με αυθεντική γεύση Σικελίας.
Διαθέσιμα σε γυάλινο βάζο, δοσομετρητές, δοχεία PET και σακούλες.
Μορφές για Retail, εξειδικευμένα καταστήματα, Γαστρονομίες, GDO, Χονδρική.
... στεγανότητα. Τα γρανάζια και οι τροχοί από ειδικό σκληρυμένο χάλυβα λειτουργούν συνεχώς σε λάδι μέσα στο ανθεκτικό κιβώτιο μειωτήρα.
Όλες οι συνδυασμένες της σειράς EVO παράγονται κανονικά με αυξημένο περιστροφικό πιάτο, που επιτρέπει την επίτευξη ευρέων ακτίνων κάμψης, και με μακριά καρότσια, που επιτρέπουν την εκτέλεση της "διπλής κάμψης". Οι αυτοφρενόμενοι κινητήρες είναι κανονικοί, αυστηρά παραγόμενοι στην Ιταλία. Φοβερές μηχανές, με υψηλές επιδόσεις και απλή συντήρηση, στις οποίες ο κατασκευαστής πιστεύει σθεναρά, παρέχοντας 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μηχανικά μέρη.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που συνοδεύει κάθε είδους πιάτο. Είναι εξαιρετικό για την παρασκευή σαλτσών και σούπας ή για να επιτύχετε νόστιμες τηγανιτές λιχουδιές, λόγω της σημαντικής αντοχής του σε υψηλές θερμοκρασίες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
φιάλες των 0,50 και 0,75 λίτρων
κουτί των 1-2-3 και 5 λίτρων...
...Η Bauer, που πάντα επιλέγει προσεκτικά τα καλύτερα λαχανικά, έχει εμπλουτίσει τη συνταγή του βιολογικού της ζωμού λαχανικών με την προσθήκη μίσο, που προέρχεται από βιολογικά καλλιεργημένη σόγια. Ο Βιολογικός Ζωμός Μίσο Bauer εμπλουτίζει τα πιάτα σας με μια γευστική νότα, ιδανική για την προετοιμασία καινοτόμων συνταγών και για να δώσει χαρακτήρα σε κάθε πιάτο χωρίς την προσθήκη άλλων αρωμάτων...
...Amarone Latium Morini, ένα απαραίτητο κρασί της Ιταλικής οινολογίας. Σχεδόν αδιαπέραστο στο έντονο ρουμπινί χρώμα του με ελαφριές ανταύγειες γρανάτη. Πολύπλοκο, ώριμο κεράσι σχεδόν μαρμελάδας, γλυκόριζα, πικάντικο με μαύρο πιπέρι, τοσκανέζικο καπνό που δεν είναι επιβλητικό. Στη γεύση παρουσιάζεται ζεστό και απαλό, με κυρίαρχο τανίνες πάνω σε μια ευχάριστη ορυκτότητα στο βάθος.
Όπως όλα τα μεγάλα κρασιά, δεν πρέπει να συνδυάζεται με κανένα πιάτο, για να απολαύσετε την μέγιστη έκφρασή του.
2011, σπουδαία χρονιά, μπορεί να ξεκουραστεί ήσυχα στην κάβα του σπιτιού για μια όμορφη δεκαετία.
...Λάδι αρωματισμένο με τρούφα για ζυμαρικά, σάλτσες, σαλάτες, αυγά, κρέας και ψάρι. Επίσης, εργαζόμαστε σε ένα λάδι με 100% φυσικά αρώματα!
Λάδι αρωματισμένο με τρούφα παρασκευασμένο με το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Χρησιμοποιήστε μόνο μερικές σταγόνες για να δώσετε μια αναγνωρίσιμη γεύση σε κάθε πιάτο: ζυμαρικά, ρύζι, κρέας, γεμιστά πιάτα, ομελέτες, σαλάτες.
...Το όνομα προέρχεται από τον Καπόν, ο οποίος τότε ήταν εύκολα διαθέσιμος στις σικελικές κουζίνες λόγω της αφθονίας του. Ο καπόν σερβιριζόταν μαζί με ντομάτα και μελιτζάνα. Στις αρχές του περασμένου αιώνα, το πιάτο έγινε μέρος της λαϊκής γαστρονομικής παράδοσης και ο καπόν αντικαταστάθηκε με άλλα λαχανικά. Τα λαχανικά, που επιλέγονται προσεκτικά, τηγανίζονται ξεχωριστά και στη συνέχεια...
...Παρασκευάζεται από μικρές και ζουμερές ντομάτες σε επιμήκη μορφή. Σε αντίθεση με τις κλασικές σάλτσες, η σάλτσα ντομάτας datterino είναι πιο γλυκιά και ταιριάζει με λίγα καρυκεύματα στην προετοιμασία πολλών συνταγών, ή απλά για να ντύσει ένα νόστιμο πιάτο ζυμαρικών.
Καθαρό βάρος 290 γρ.
...Καθολικό κιτ προστασίας για κεραμικά πιάτα ντους με κολλητική ταινία και μικροδιάτρητο νάιλον φύλλο
Η προστασία για κεραμικά πιάτα ντους είναι χρήσιμη για την πρόληψη σπασιμάτων που προκαλούνται από τις δομικές καθιζήσεις των θεμελίων. Μεταξύ του κονιάματος και του κατασκευάσματος απλώνεται το φύλλο νάιλον που χρησιμεύει για να αποτρέψει το πιάτο ντους να γίνει ενιαίο σώμα με την πλάκα κατά τη...
... συλλέγονται με το χέρι και ψυχρής έκθλιψης για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το ελαιόλαδο μας έχει φρουτώδη και ελαφρώς πικάντικη γεύση, ιδανικό για να αναδείξει κάθε πιάτο της μεσογειακής κουζίνας.
•Μαρμελάδες και κονσέρβες: Οι μαρμελάδες και οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα από το Cilento, που συλλέγονται και επεξεργάζονται με...
... επαγγελματίες του τομέα, οι οποίοι ξέρουν να χειρίζονται με προσοχή τις πρώτες ύλες δημιουργώντας το τελικό πιάτο, είτε είναι γλυκό είτε αλμυρό.
Εφοδιάζουμε ζαχαροπλαστεία, παγωταρίες, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία, στη εστίαση και χονδρέμπορους του τομέα, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη υπηρεσία και ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.
... παγκοσμίως ως μοναδικά και με το σμαραγδένιο χρώμα που τον ξεχωρίζει από όλες τις άλλες καλλιέργειες. Από τη σύνθεση παράδοσης, πάθους και καινοτομίας γεννιέται η Σαλάμι με Πιστάκι, που θεωρείται ένα κλασικό δεύτερο πιάτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης. Από την κρέμα πέστο πιστακιού, περνώντας από τραγανά, λικέρ και αλεύρι, η Specialia αναδεικνύει την αληθινή γεύση του Πιστακιού DOP και της νότιας κουζίνας που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο κύριος στόχος της Specialia είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία από την αρχή μιας σαφούς και ήρεμης σχέσης.
... δείπνο με τον σύντροφό σας ή με φίλους, να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μακριά από τη ρουτίνα της πόλης ή απλά να θαυμάσετε το όμορφο τοπίο των λόφων της Ούμπρια που περιβάλλει το Podere San Giuseppe και να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πιάτο της τοπικής κουζίνας. Τρούφες, μανιτάρια, αλλαντικά, όλα τοπικά προϊόντα και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, από τα οποία η Ούμπρια είναι πλούσια και...
Η Πίνσα Ρομάνα είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ιστορία, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνται στην Αρχαία Ρώμη. Η αναθεώρηση της συνταγής έχει κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό στο είδος του: η ζύμη αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων, όπως σιτάρι, ρύζι και σόγια, με υψηλό ποσοστό νερού, προζύμι και χωρίς προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων. Οι κύριες χαρακτηριστικές είναι: - το οβάλ σχήμα - η τραγανότητα της κρούστας - η υψηλή πεπτικότητα που επιτυγχάνεται χάρη στη ζύμωση 48-72 ωρών. Το σχέδιο της Πίνσα 2.0 είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση, προσιτό σε όλους!
... σε ένα σύστημα online μενού και τηλεφωνικών παραγγελιών, μπορούμε να λειτουργούμε ως self service, καταφέρνοντας να πουλήσουμε ένα πρώτο ή δεύτερο πιάτο μόνο με € 4.50. Κάθε μέρα δημιουργούμε ένα διαφορετικό πρώτο και δεύτερο πιάτο από το συνηθισμένο μενού, προσπαθώντας να δώσουμε προτεραιότητα στην αυθεντικότητα και τα τοπικά προϊόντα.
Η Σχολή Πιτσαδόρων Γκουρμέ γεννήθηκε από την επιθυμία να προσφέρει κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα, την επιθυμία να επιστρέψει σε μια διδασκαλία βασισμένη στην ανακάλυψη φυσικών και υγιεινών προϊόντων και την επίγνωση ότι μόνο με την προσεκτική φροντίδα της ποιότητας του τελικού προϊόντος μπορεί να αναβαθμιστεί η πίτσα ως πιάτο υψηλής κουζίνας. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία μιας σχολής εκπαίδευσης που...
...σαλάτες και λαχανικά όλων των τύπων. Πίτσες από ξυλόφουρνο. Πίτσες με Kamut, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα χωρίς λιπαρά και στη σωστή ισορροπία πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Μενού με πιάτο μοναδικό για αθλητές.
... ευχαριστήσουν το μάτι αλλά και τον ουρανίσκο, και στο τέλος της ξενάγησης η συγκίνηση θα είναι εγγυημένη!
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Ξεναγήσεις γεύσεων και κρασιών μέσα από τους λόφους της Βαλπολιτσέλα, της Κοιλάδας του Ιλάσι ή του Σοάβε, καθώς και τους λόφους του Κουστόζα και του Τρεντίνο με τη Διαδρομή Κρασιού του, για να ανακαλύψουμε τους πιο διάσημους αμπελώνες που παράγουν τα πιο αναγνωρίσιμα κρασιά σε όλο τον κόσμο.
Δυνατότητα κράτησης επισκέψεων σε οινοποιεία και αγροκτήματα, καθώς και σε καλύβες και αγροικίες για να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά συνοδευόμενα από κάποια καλή παραδοσιακή πιάτο.
Η μοναδική γεύση, το μεθυστικό άρωμα και το λαμπερό και ζωντανό χρώμα αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προέρχονται από τον συνδυασμό τριών από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες ελιάς: Leccino, Frantoiana, Carolea.Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη και χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική οξύτητα, είναι το ιδανικό λάδι για να προσφέρει σε κάθε πιάτο μια επιπλέον πινελιά εκλεπτυσμένης γεύσης. Αυτό το...
... και την ιταλική παράδοση, χάρη σε μια ποικιλία προϊόντων που έχει παραχθεί αποκλειστικά με πρώτες ύλες καλλιεργημένες και επεξεργασμένες στην Ιταλία. Μεταξύ των προϊόντων βρίσκονται η σάλτσα για πίτσα, ζυμαρικά ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο, η κέτσαπ με πικάντικη αλλά ήπια γεύση, καθώς και ο χυμός για πόση, είτε μόνος του είτε σε κοκτέιλ κάθε τύπου. Μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα της σειράς, όλες τις αξίες και τις διαδικασίες που ρυθμίζουν την παραγωγή της Pomì, και πολλά άλλα.
... πλαγιές του Έτνα, εξασφαλίζοντας μια ιδανική διαμονή για όσους νιώθουν την ανάγκη να ανανεωθούν. Το εξαιρετικό ορεινό περιβάλλον του Έτνα εξασφαλίζει μια άμεση επαφή με τη φύση και την ιστορία των τόπων: από τις απλές βόλτες στο πράσινο μέχρι την ορειβασία, τις ιππασίες ή την ποδηλασία βουνού, κάθε διαδρομή θα ανοίξει αξεχαστές παραθυρόφυλλα σε φυσικά μνημεία, αββαεία, ερημητήρια και κάστρα. Η δομή προσφέρει έναν ευρύ χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή κουζίνα με φιστίκι Μπρόντε, απλή και παραδοσιακή σε κάθε πιάτο.
Με ιδέα του Εμανουέλε Λεοντσίνι, τα πιάτα με ποτηροθήκη Diglass είναι ιδανικά για κάθε μπουφέ, για επαγγελματικά δείπνα και σημαντικές συναντήσεις. Πολλές εταιρείες έχουν αγοράσει τα πιάτα μας και δεν το έχουν μετανιώσει. Μια πρωτότυπη και πολύ βολική ιδέα, καθώς με τα πλαστικά πιάτα Diglass, ακόμη και στην BIO έκδοση, είναι δυνατόν να κρατάτε με το ίδιο χέρι τόσο το πιάτο όσο και το ποτήρι και...
... από όλο τον κόσμο ερμηνεύονται με καινοτομία, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Κάθε πιάτο προσαρμόζεται εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Όλα ξεκινούν από την έρευνα, περνούν από πειραματισμό και καταλήγουν στο προτεινόμενο προϊόν. Αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι κοινή για να αναδείξει όλα όσα περιλαμβάνει ένα πιάτο, μια συνταγή, ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι...