... εναλλακτική λύση στα φρέσκα φρούτα.
Topping - Σιρόπι Καφέ: "DROP"?: Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα τα ροφήματα με βάση τον καφέ και το γάλα: εσπρέσο, καπουτσίνο, σοκολάτα, μακιατό, μοκατσίνο, καφέ λάτε, γάλα, αμερικάνικος καφές, κ.λπ. είναι τέλεια και με γιαούρτι, παγωτό, φραπέ, smoothies, γλυκά και μπισκότα. Στις ασιατικές αγορές χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή εξαιρετικού Milk Tea...
...Ιδρυμένη το 1946, η Carpigiani αντιπροσωπεύει πάντα την τεχνική αριστεία των μηχανών παραγωγής παραδοσιακού παγωτού, γνωστού και ως "ιταλικό παγωτό" και του παγωτού μαλακού, γνωστού και ως "soft".
Η Carpigiani είναι σήμερα μια μεγάλη διεθνής πραγματικότητα που περιλαμβάνει 10 Εμπορικές Υποκαταστήματα και 220 πλήρως πιστοποιημένους Διανομείς που είναι σε θέση να παρέχουν, εκτός από κατάλληλο...
...χειροποίητα και παραδοσιακά προϊόντα. Κροστίνι αρλεκίνος και γρασ πίστα, πιατέλες με αλλαντικά ή τυριά με γλυκόξινες σάλτσες ή μουστάρδα, πεπόνι με κουλατέλο, πλούσιες μαρμελάδες, χειροποίητο παγωτό και πολλά άλλα.
Στο Ροβερμπέλλα, στο κατάστημα της επιχείρησής μας, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της επιχείρησης, όπως φρούτα και λαχανικά από τοπικές καλλιέργειες, γλυκόξινες σάλτσες, μαρμελάδες...
Το επάγγελμα του παγωτού είναι η σχολή παγωτού που διδάσκει πώς να δημιουργείτε πραγματικά χειροποίητο παγωτό μόνο με τη χρήση φυσικών πρώτων υλών. Στα μαθήματα παγωτού μας δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα, συντηρητικά και χρωστικές, όλα αυτά για να εκπαιδεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους παγωτατζήδες του μέλλοντος.
Η εκπαιδευτική πορεία χωρίζεται σε τρία επίπεδα:
Μάθημα για παγωτατζή πρώτου...
Η DOLCIARIA PALMA παράγει Ημιτελή προϊόντα για Ζαχαροπλαστική, Κώνους και Φύλλα για Παγωτό, παγωτά προς κατάψυξη με γεύσεις πορτοκάλι, λεμόνι, φράουλα, μέντα και κόλα. Τα παγωτά παράγονται χωρίς Συντηρητικά και Χωρίς Γλουτένη. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σε Blister Σωτηρίας Φρεσκάδας.
Η ITALDECOR είναι συνώνυμο της ποιότητας στον κόσμο των διακοσμήσεων για ζαχαροπλαστική, παγωτό και εστιατόρια, με έντονη εξειδίκευση στην παραγωγή εξατομικευμένων ταμπελών από ζαχαρόπαστα με λογότυπα και ονόματα τούρτας, μια μορφή διαφήμισης με ισχυρή αναγνωρισιμότητα, που επιδιώκει να συνδυάσει την απόλαυση της γεύσης με τις ανάγκες προώθησης της επιχείρησης. Η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά τη...
... πιο περίεργα καλούπια (σε σχήμα ζώου, σε σχήμα καρδιάς και πολλά άλλα). Τα προϊόντα μας: καλούπια κέικ, πολυμερίδια, καλούπια για παγωτό και αξεσουάρ, επαγγελματικά καλούπια σιλικόνης. Έχετε μια ιδέα; Μπορούμε να την κατασκευάσουμε σε σιλικόνη! Πρόσφατα, έχουμε λανσάρει μια νέα διεύθυνση αφιερωμένη στην κατασκευή διαφόρων τύπων αντικειμένων χρησιμοποιώντας σιλικόνη. Νέες τεχνολογίες παραγωγής και η αυξανόμενη ανάγκη για εξατομίκευση προϊόντων μας οδήγησαν να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αντικείμενα που σχεδιάστηκαν εξ ολοκλήρου από αυτούς.
... τύχη, ούτε και η συσκευασία για την οποία έχει αποκτηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελείται από ένα ειδικό δοχείο με διαμερίσματα που επιτρέπει τη διατήρηση των γεύσεων ξεχωριστά. Εκτός από το παγωτό προσφέρονται ειδικά προϊόντα με βάση τη σοκολάτα χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε στο Βέλγιο με τη στήριξη μεγάλων σοκολατοποιών όπως ο Eduard Bechoux και προϊόντα υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως ολικής...
... τροφίμων. Το παγωτό μας είναι το αποτέλεσμα φυσικών συστατικών και μιας ολοκαίνουργιας διαδικασίας παραγωγής, για διανομή στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας στο www.monsu.it. Εάν ενδιαφέρεστε να εισάγετε το παγωτό, το σορμπέ και τη σικελική γρανίτα μας, καθώς και να συζητήσετε επιχειρηματικές ευκαιρίες στη χώρα σας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
...Η ABATE BASILIO & C. Snc ιδρύθηκε το 1973 και ειδικεύεται στη χύτευση πλαστικών υλών και στην κατασκευή υψηλής απόδοσης καλουπιών. Ιδιαίτερα, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή καλουπιών για συσκευασίες και για δοχεία με λεπτούς τοίχους για τη βιομηχανία τροφίμων: μαργαρίνη, παγωτό, δοχεία για γιαούρτι, με και χωρίς σφραγίδα εγγύησης και διακόσμηση IML. Αλλά και καλούπια για βάζα για τη ανθοκομία...
...Ιταλικά φουντούκια και Φρούτα πρώτης ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται οι Παραδοσιακές Γεύσεις και οι Νέες Προτάσεις προϊόντων που έχουμε αναπτύξει τα χρόνια για Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, Εστιατόρια, Catering και Ξενοδοχεία. Τα προϊόντα που προσφέρουμε: Χειροποίητο Παγωτό Μαντεκαρισμένο σε συσκευασίες των 3kg; Βάση για Χειροποίητο Παγωτό (UHT) σε Bag in Box (διάφορες γεύσεις), έτοιμη προς Μαντεκαρίσμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 12 μήνες; Έτοιμη Βάση για Soft Παγωτό; Κρέμα Καφέ, Γρανίτα λεμονιού για Γρανιτό; Σορμπέ, Τρούφες, Μονομερίδες Σαλάτες και Παρφέ για τον τομέα HO.RE.CA.;...
...Η Αντίκα Γελατερία Ματτέο ιδρύθηκε το 1962 και παράγει τα "Φρουτίνι Παγωτό", τα οποία θεωρούνται πάντα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η εταιρεία αναπτύχθηκε χάρη στην πρωτοβουλία της δυναμικής νεανικής διοίκησης, η οποία κατάφερε να αναπτύξει νέες κανάλια πωλήσεων και να κατανοήσει την εξέλιξη της αγοράς, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψει την ιδέα παραγωγής ενός ποιοτικού προϊόντος, αντίθετα, έχει...
... χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ιταλικά φυσικά συστατικά και μια αρχαία διαδικασία ωρίμανσης. Για το παγωτό σας δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές, τεχνητές γεύσεις ή συντηρητικά, γιατί πιστεύουμε ότι το παγωτό πρέπει να είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο. Προσφέρουμε φυσικό χειροποίητο παγωτό εξαιρετικής ποιότητας, κυρίως οι πελάτες μας είναι παγωτατζίδικα, καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχεία που πωλούν παγωτό σε...
... διατηρήσει την οικογενειακή παράδοση. Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργαζόμαστε με την AIC, Ιταλική Ένωση Κοιλιοκάκης, για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες με κοιλιοκάκη. Για τους αλλεργικούς στο γάλα, τα αυγά και τους ξηρούς καρπούς, έχουμε παγωτό σόγιας και ρυζιού, ενώ παράγουμε επίσης παγωτό χωρίς τη χρήση σακχαρόζης. Με 60 χρόνια δραστηριότητας και συνεχή αναζήτηση ποιότητας, έχουμε επιλέξει το...
... εγκατεστημένα 2 εξωθητήρια και τέσσερις θερμοδιαμορφωτές; η εκτύπωση των κυπέλλων και ποτηριών γίνεται με 2 μηχανές εκτύπωσης offset σε κωνικές επιφάνειες, μία πέντε χρωμάτων και η άλλη τριών χρωμάτων; 1 μηχανή ταμπόνας 4 χρωμάτων, 1 τριών χρωμάτων, 1 δύο χρωμάτων και 2 ενός χρώματος για την εκτύπωση σε επίπεδες επιφάνειες όπως κουτιά, δοχεία για παγωτό και ταψιά σε OPS; 5 πιεστήρια για εκτύπωση θερμού τύπου σε πλαστικά δοχεία και εκτυπώσεις ανάγλυφες σε χρυσό. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην παραγωγή δοχείων φούρνου από ανθεκτικό χαρτόνι έως 200°.
Από το 1930, παράγει βάσεις και πάστες για παγωτό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών και στην αναζήτηση ιδεών που μπορούν να ανταγωνιστούν την μικρή ζαχαροπλαστική ως απάντηση στις διάφορες αγορές. Η αγορά απαιτεί γνώση και προετοιμασία. Η Anselli συνεργάζεται με τους Gelatieri για την υλοποίηση νέων σημείων πώλησης. Βοηθά στην εύρεση της τοποθεσίας, στη διαμόρφωση του χώρου...
Κανόλι και ημιτελή βάφλες για ζαχαροπλαστική και παγωτό. Βάφλες έτοιμες προς γέμιση, έτοιμες προς διακόσμηση και έτοιμες για το σπίτι. Η Bussy εκπροσωπεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τον παγωτατζή, τον ζαχαροπλάστη και τη βιομηχανία.
... εκθεσιακό χώρο για να παρουσιάσει στους πελάτες τις διάφορες δυνατές λύσεις. Έχει μια περιοχή αφιερωμένη στο Ιταλικό Παγωτό, με μηχανές δοκιμών για την πραγματοποίηση πρακτικών μαθημάτων για τους εργαζόμενους στα παγωτατζίδικα. Μια αίθουσα εκπαίδευσης για μαθήματα Demo και εμπορικά μαθήματα. Η διαδικασία σχεδιασμού που επιμελείται το προσωπικό της FC TEKNOIDEA (αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, σχεδιαστές...
... των τροφίμων, της έκθεσής τους, της υγιεινής, της λειτουργίας και της δημιουργίας χώρων ανταλλαγής. Εργαζόμενη πάνω στην ερμηνεία των ανεκφραστών αναγκών των ανθρώπων, η Ifi έχει εισαγάγει το χειροποίητο παγωτό στην διεθνή ελίτ του στυλ. Είναι πράγματι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που καυχιέται για το διεθνές βραβείο ADI Compasso d'Oro (το 2014 και το 2018), καθώς και για πολλές τιμητικές...
... στους λάτρεις της μαγειρικής να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να προσθέσουν χρώμα, γεύση και μαγεία σε όλες τις συνταγές. Από αρώματα για γλυκά μέχρι φυσικά αρώματα για παγωτό και ακόμη και για αλμυρές συνταγές, όπως η γεύση μανιταριού μας.
... ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών για την κατασκευή μπαρ, πάγκων ψησίματος, ψυκτικών βιτρινών για σνακ, γλυκά και παγωτό, ξηρών και / ή bain-marie πλακών μαγειρέματος. Μπορούν να προσαρμοστούν στις πιο ποικιλόμορφες απαιτήσεις για τυποποιημένους και ειδικά κατασκευασμένους πάγκους.
... νέων σταθεροποιητών, η μελέτη εναλλακτικών προϊόντων, όπως το ζεστό παγωτό και το εντελώς φυτικό, η δημιουργία νέων γεύσεων, όπως το λικέρ λεμονιού που έχει γίνει κλασικό, είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. Η ώθηση για έρευνα προέρχεται από τη συνεχή επαφή με τους πελάτες. Οι υπεύθυνοι έρευνας είναι καθημερινά διαθέσιμοι για να παρέχουν τεχνική υποστήριξη και βοήθεια τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και σε τεχνίτες.
Η παραγωγή δοχείων για παγωταρίες από διογκωμένο πολυστυρένιο χαρακτηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τη Domogel, τοποθετώντας το εμπορικό μας σήμα μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου. Σήμερα, η πρότασή μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δοχείων, τόσο στάνταρ όσο και προσαρμοσμένων. Παράγουμε θερμοκουτιά για παγωτό, τούρτες και επιδόρπια, κασέλες, βάζα, λάκκους και θερμοδιαμορφωμένα παγωτομηχανές, ποτήρια, κυπελάκια, ξυλάκια και αξεσουάρ μίας χρήσης για παγωτό.
...πάγκων, ψυκτικών βιτρινών για σνακ, γλυκά και παγωτό, ξηρών ζεστών τραπεζιών και/ή υδάτινων λουτρών. Μπορούν να κατασκευαστούν ως τυποποιημένα και να παραγγελθούν σύμφωνα με τις πιο ποικιλόμορφες απαιτήσεις για σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα πάγκα.
... και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Πολλά άλλα προϊόντα όπως Γιαούρτι, Τζίνσενγκ, Κριθάρι, Τσάι, Βάσεις για παγωτό, Ζεστή και κρύα σοκολάτα και πολλά άλλα προϊόντα. Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας για τη συσκευασία των προϊόντων με το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΗΜΑ και για οποιαδήποτε άλλη αίτησή σας.
... είναι η διατροφική, για να εμπλουτίσει με άρωμα, χρώμα και γεύση τις συνταγές του εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου ή παγωταρίας σας (το ιρανικό παγωτό με κρέμα σαφράν και φιστίκι ή η κρέμα με σαφράν). Επιπλέον, το σαφράν, χάρη στις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται στον τομέα της κοσμετολογίας και επίσης της φαρμακευτικής, καθώς υπάρχουν πολλές έρευνες που διεξάγονται διεθνώς για να...
... προϊόντων σε σκόνη με βάση γαλακτωματοποιητές και ζελατίνες για την παρασκευή ζεστών ή κρύων παγωτών με γάλα ή φρούτα. Η σύνθεσή τους προσφέρει στο παγωτό απαλότητα, κρεμώδη υφή και εξαιρετική αύξηση όγκου.
Το Tuttacrema είναι μια σειρά κλασικών παστών κατάλληλων για να νοστιμίζουν παγωτά με γάλα και κρέμα, μους, κρέμες ζαχαροπλαστικής και ημι-παγωτά: ένα σύνολο από καθαρά συστατικά, προσεκτικά μετρημένα σύμφωνα με τις συνταγές της κλασικής παραδοσιακής βενετσιάνικης κουζίνας.
Η Albert srl έχει αποκτήσει πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 9001 το 1996.
... την επεξεργασία των μιγμάτων; οριζόντιοι και κατακόρυφοι παγωτομηχανές, επιτραπέζιες ή δαπέδου, για την παραγωγή παγωτού και γρανίτας; συνδυασμένες μηχανές για παγωτοπωλεία και ζαχαροπλαστεία; πολυλειτουργικές μηχανές και κουζινάκια, για τη ζαχαροπλαστική; μηχανές για μαλακό παγωτό και χτυπημένη κρέμα; επιτραπέζιες παγωτομηχανές, ιδανικές για τη μαζική εστίαση. Η Frigomat εξάγει σε όλο τον κόσμο και διαθέτει, στις περισσότερες χώρες, ένα δίκτυο αντιπροσώπων και διανομέων που μπορεί να εγγυηθεί άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.