... Design είναι μία από τις κορυφαίες εκφράσεις του interior design made in Italy και της ποιοτικής ιταλικής τέχνης. Στο εργαστήριο της Poligoni εργάζονται μόνο μάστερ τεχνίτες που δημιουργούν κομμάτια υψηλής σχεδίασης με αντικείμενα που έχουν φθαρεί από το χρόνο και αξιοποιώντας τις καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας. Τα προϊόντα που προκύπτουν είναι τόσο μοναδικά και πρωτότυπα που μπορούν να...
...αποτελούμενο από μάστερ τεχνίτες και επαγγελματίες του κλάδου, προάγει στην περιοχή την κουλτούρα του επεξεργασμένου ξύλου με ικανότητα και μέγιστη φροντίδα, την προσοχή στα ποιοτικά ξύλα και την εμπειρία στην επεξεργασία πολύτιμων υλικών. Η DIMA Legnami διαθέτει ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής και επεξεργασίας ξύλου στη Μαρσάλα, στην τοποθεσία Strasatti, όπου χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό και...
... να επιστρέψουμε στις ρίζες των τυπικά ιταλικών γεύσεων που απολαμβάνονται σε μίγματα που έχουν δημιουργηθεί με επιδεξιότητα από μάστερ καβουρδιστές.
Η δέσμευσή μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα το πάθος μας για την αναζήτηση πρώτης ύλης, μεθόδων επεξεργασίας και εξαγωγής, αναζητώντας την αρμονία μεταξύ καινοτομίας και παράδοσης.
Η δέσμευσή μας είναι στραμμένη στην αναζήτηση της...
... αυτούς. Το γραφείο σχεδίασής μας συντονίζει κάθε φάση της εργασίας, ξεκινώντας από την τοπογραφία στον χώρο, συνεχίζοντας με την κοπή στο εργαστήριο και φροντίζοντας, τελικά, την τοποθέτηση στην εργασία. Οι μάστερ μωσαϊκοί μας, προερχόμενοι από την περίφημη σχολή μωσαϊκού του Spilimbergo, δημιουργούν έργα τέχνης κάθε είδους: μωσαϊκά από μάρμαρο, σε σμάλτο ή γυαλί με επένδυση από χρυσό. Υπάρχουν...
... πλέον μηχανές Vittoria του 1952, υπάρχει ένα όριο στο πόσο καφέ μπορούμε να καβουρδίσουμε σε αντίθεση με άλλους καβουρδιστές.
MiKoffee είναι μια γκουρμέ μάρκα που παράγεται στην Τοσκάνη - παράγουμε ποιοτικό καφέ εδώ και 65 χρόνια στο Μοντεκατίνι, μια πόλη κοντά στην Πίζα, το Κιάντι και τη Φλωρεντία. Η γνώση του πώς να καβουρδίζουμε έχει μεταδοθεί με τα χρόνια από έναν Ιταλό Μάστερ Ρόστερ σε έναν άλλο. Σας προσκαλώ να επισκεφθείτε την καινούργια μας ιστοσελίδα www.mikoffee.it για να δείτε περισσότερα για τη μάρκα και το προϊόν μας.
Ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου της Sena Gioielli προσφέρει μια ευρεία επιλογή από αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ιταλικής χειροτεχνίας. Δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια σχεδιάζονται από τους μάστερ χρυσοχόους μας με μοναδικά σχέδια, εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων βέρες και γαμήλιων δαχτυλιδιών. Προσφέρουμε κοσμήματα κυρίως σε λευκό χρυσό και πολύτιμες πέτρες όπως διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια και τοπάζια. Αγοράστε απευθείας από τον ιστότοπο και θα έχετε δωρεάν έξοδα αποστολής, φυσικά τα προϊόντα θα ταξιδέψουν με ασφαλή μεταφορά εξ ολοκλήρου με δική μας επιβάρυνση.
... MULLER TAG HEUER EBERHARD MONTBLANC GUCCI LOCMAN GUCCI PASQAULE BRUNI PALMIERO, ενώ ειδικευόμαστε επίσης στην πώληση πιστοποιημένων διαμαντιών GIA HRD IGI ANVERSA, καθώς και στη δημιουργία κοσμημάτων κατά παραγγελία χάρη στους μάστερ χρυσοχόους που βρίσκονται στο εργαστήριό μας.
Προμήθεια, υποστήριξη και συντήρηση ανελκυστήρων, αναβατών για άτομα με αναπηρία, πλατφορμών για άτομα με αναπηρία, ανυψωτικών μηχανημάτων, σερβοσκαλών. Η Boccato Ascensori δραστηριοποιείται στις επαρχίες: Ροβίγκο, Πάδοβα, Φεράρα, Μάστερ, Κιοτζά, Μπολόνια, Μπελούνο, Βενετία, Μιράνο, Ντόλο, Μονσελίτσε, Ραβέννα, Βερόνα.
Αραancini κατεψυγμένα, κασάτες και κανόλι Σικελίας Sicil Ice Srl: ποιοτικές κατεψυγμένες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ
Η Sicil Ice είναι μια ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων για τον τομέα Horeca, τη μαζική εστίαση, τη GDO και το λιανικό εμπόριο, παράγοντας κατεψυγμένες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ.
Οι ιδιοκτήτες, μαζί με μάστερ ζαχαροπλάστες από τη Σικελία και ικανούς γνώστες...
Μάστερ καβουρδιστές από το 1970, η καφετέρια Caffè Lapico προσφέρει στους πελάτες της κρεμώδεις μίξεις αφιερωμένες στον τομέα του vending, για μπαρ, εστιατόρια, catering, χονδρέμπορους, εισαγωγείς. Δημιουργούμε καφέ με προσαρμοσμένο σήμα. Παράγουμε επίσης με το σήμα σας κάψουλες και συμβατές σακούλες. Προσφέρουμε καφέ χωρίς καφεΐνη σε κόκκους ή σε μονομερείς σακούλες, στιγμιαίο καφέ, συμπυκνωμένο, λυοφιλοποιημένο.
«Βάση για Πίτσα» φτιαγμένη με επιλεγμένα αλεύρια και φυσική μαγιά, που έχει ξεκουραστεί για περισσότερες από 24 ώρες και έχει απλωθεί στο χέρι από τους Μάστερ Πιτσαδόρους μας. Είναι η λύση για όσους θέλουν να προσφέρουν Πίτσες Ποιότητας σε γρήγορους χρόνους και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό. Η «Βάση για Πίτσα» δεν είναι κατεψυγμένο προϊόν, δεν έχει καμία σχέση με τις πίτσες που βρίσκονται στα...
...Από τη μεγάλη δέσμευση μιας οικογένειας με μακρά παράδοση Μάστερ γυαλιού, γεννήθηκε τη δεκαετία του '90 η εταιρεία ESSE2, η οποία αξιοποιεί την καλλιτεχνική της αίσθηση και την ικανότητά της στην επεξεργασία του γυαλιού για να επαναφέρει μια αρχαία τέχνη: την παραγωγή βενετσιάνικων χαντρών. Πάντα σε αναζήτηση καινοτόμων υλικών και πρωτότυπων σχεδίων, φροντίζει τη συλλογή της από τη γέννηση της...
Η ELTEK παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης ηλεκτρονικών και τεχνικής υποστήριξης σε βιομηχανικές ηλεκτρονικές συσκευές. Αναπτύσσονται ηλεκτρονικές συσκευές κατά παραγγελία, ηλεκτρικά σχέδια, μάστερ για εκτυπωμένα κυκλώματα. Παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στον βιομηχανικό τομέα, προγράμματα και επισκευές σε PLC διαφόρων μαρκών: OMRON, MITSUBISHI, PANASONIC, MATSUSHITA, GE FANUC.
Μάστερ ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιοί από το 1887, εξαιρετική ποιότητα ιταλικών προϊόντων, παραγωγοί ημιτελών σοκολάτας και τελικών προϊόντων, pralines, σοκολατένια κουταλάκια, οι δημιουργοί της τούρτας Σαμπόυρ, πρώτες ύλες σε απόσταση 0 χλμ., μάστερ της γεύσης, αναγνωρισμένη χειροτεχνία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεύση εξαιρετικά χειροποίητη. Υποστηρίζουμε σημαντικές ποσότητες παραγωγής.
Η Dedica Design προσφέρει μια περιορισμένη σειρά μοναδικών μπουκαλιών που έχουν φυσήξει στο χέρι ο μάστερ γυαλιού Πιέτρο Βιέρο. Ο σχεδιασμός των μπουκαλιών είναι του Ματτέο Τσίμπικ, ο οποίος έχει φροντίσει προσεκτικά την παραγωγή, από την ιδέα μέχρι το τελικό προϊόν. Κάθε μπουκάλι περιέχει 0,5l καθαρού ιταλικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου (από την περιοχή του Σαλέντο), χρησιμοποιώντας την...
Η εταιρεία μας παράγει ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας μια εντελώς παραδοσιακή διαδικασία, όπως η αργή και μακρά ξήρανση (περίπου 3-4 ημέρες) σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (40°-45°). Οι μήτρες είναι αποκλειστικά από ορείχαλκο, για μια μοναδική πορώδη υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ειδική επιλογή σιμιγδαλιού μας και την τέχνη του Μάστερ Ζυμαρικών μας, δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν.