... αλάτι, κρέμονται για 90 ημέρες. Σε αυτή τη φάση το προσούτο στεγνώνει αργά, στη συνέχεια πλένεται και κρεμιέται στον φυσικό αέρα. Τώρα αρχίζει η ωρίμανση, η οποία χωρίζεται σε δύο φάσεις: μέχρι εννέα μήνες σε καλά αεριζόμενους χώρους με φυσική ανανέωση του αέρα, και τέλος σε κελάρι για μακρά ωρίμανση.
...Ο προσούτο από μαύρο χοίρο, με έντονο κόκκινο χρώμα και πλούσια γεύση, θυμίζει το άρωμα του δάσους και έχει βαθιά γλυκύτητα που προέρχεται από τον τύπο εκτροφής και τη διατροφή σε εξωτερικούς χώρους. Η επεξεργασία, που είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται με σεβασμό στις παραδόσεις μας από την Εμίλια.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Το προσούτο Parma DOP "Zaurina" ωριμασμένο 30 μήνες είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, ιδανικό για όσους αναζητούν αυθεντικά ιταλικά αλλαντικά. Παρασκευασμένο με παραδοσιακές μεθόδους, προσφέρει πλούσια και έντονη γεύση, τέλειο για γκουρμέ ορεκτικά και εκλεπτυσμένα πιάτα. Η συσκευασία των 2 τεμαχίων είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και καταστήματα...
...Φλοκάκι Χοιρινού, ο ευγενής μέρος του χοίρου, κομμένο από τα καλύτερα μέρη των ιταλικών μηρών. Ωριμασμένο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, με γλυκό, αξέχαστο λίπος, μαλακό αλλά γευστικό.
...ωριμασμένο μπέικον, αρωματισμένο λαρδί, λόντζα, λοντζίνι, γκουαντσιάλε και προσούτο. Τα βιολογικά αλλαντικά μας, που παράγονται με φυσικά συστατικά, προέρχονται από παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας, αποτέλεσμα γενεαλογικών διδασκαλιών. Το νέο εργαστήριο της επιχείρησης με σήμα CE μας επιτρέπει να συνδυάζουμε παράδοση και καινοτομία, προσφέροντας υγειονομικές εγγυήσεις χωρίς να θυσιάζουμε τις αυθεντικές γεύσεις.