...Προτεινόμενοι συνδυασμοί
Η Γκρόλα είναι κατάλληλη για να συνοδεύει πιάτα με κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε με σάλτσες καφέ, ειδικά αρνί και κατσίκι. Επιπλέον, είναι νόστιμη με μαγειρεμένα ή ψητάμανιτάρια και με ώριμα τυριά που δεν είναι πικάντικα.
Σημειώσεις
Είναι το εξαιρετικό αποτέλεσμα της συνάντησης δύο μεγάλων προσωπικοτήτων, του λόφου της Γκρόλα και των αυτόχθονων ποικιλιών της...
...ψητά και σκαλοπίνες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο ζωμό, διαλύστε 16 γρ. Κόκκου Μανιταριών Πόρτσινι Bauer σε 1 λίτρο βραστό νερό και ανακατέψτε: το προϊόν είναι άμεσο. Για να δώσετε μια επιπλέον γεύση, ο κόκκος μπορεί να προστεθεί απευθείας σε ριζότο, σάλτσες, ψητά και σκαλοπίνες, στην επιθυμητή ποσότητα.
ΜΕ 15% ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ...
...Η κρέμα μανιταριών τρούφας μας είναι ένα μοναδικό προϊόν.
Ιδανική για άλειμμα σε καναπέδες ή κρουτόν ως απεριτίφ, ως καρύκευμα για ζυμαρικά, ριζότο, βραστά/ψητά λαχανικά, σε κρέατα ή σε πολλές άλλες συνταγές.
Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μακριά από άμεσο φως. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο καλυμμένη με λάδι και χρησιμοποιήστε την εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μανιτάρια, Τρούφα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, φυσικές γεύσεις
Διάρκεια ζωής: 30 μήνες, διαθέσιμες διάφορες μορφές...
Η κουζίνα μας αντικατοπτρίζει την παράδοση και την περιοχή που μας περιβάλλει. Στο μενού μας δεν λείπουν ποτέ οι καπελέττι σε ζωμό, τα τορτέλι, οι φούρνοι, τα ψητά και τα βραστά, φτιαγμένα κατά βούληση με τα αρώματα των δασών μας (μανιτάρια και τρούφες), καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πίτσας για όλα τα γούστα. Το εστιατόριο La Collina, που λειτουργεί αποκλειστικά από την οικογένεια, προσφέρει...