...
- Γεύσεις ψαριού
- Γεύσεις τυριού
- Καπνιστές γεύσεις
- Γεύσεις λαχανικών και μπαχαρικών
Οι γεύσεις, διαθέσιμες σε υγρή μορφή, νερό ή λιποδιαλυτές, σε σκόνη και πάστα, χρησιμοποιούν τις προηγμένες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η P.A. Aromatics τα τελευταία χρόνια για να ικανοποιήσουν τις τάσεις της αγοράς.
...Τα spaghetti alla chitarra, γνωστά και ως maccheroni alla chitarra, είναι ένα ειδικό είδος φρέσκιας ζυμαρικής με αυγά. Μια αβρουτσέζικη εκδοχή των tagliolini του Πιεμόντε, διακρίνεται για το διαφορετικό του σχήμα. Είναι πιο παχύ και έχει τετράγωνη διατομή, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για να συνοδεύει σάλτσες κρέατος, ψαριού ή λαχανικών.
...Ο κύβος για ζωμό ψαριού είναι μία από τις καινοτομίες της Bauer. Μπακαλιάρος, γαρίδα και αποξηραμένος καβούρι ενώνονται με λαχανικά πρώτης ποιότητας. Για πιάτα με γεύση θάλασσας και για να προσθέσετε μία πινελιά πρωτοτυπίας στο τραπέζι. Διαλύστε 1 κύβο ψαριού Bauer σε 500ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ο κύβος μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες ψαριού, σάλτσεςψαριού, σούπες, ριζότο, πιάτα ψαριού) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, στην επιθυμητή ποσότητα.
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε με ελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
... καθαρότητά του διακρίνεται από τη λεπτή και ευχάριστα φρουτώδη γεύση του. Συνδυάζεται τέλεια με όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας και τις διατροφικές δίαιτες, κυρίως ωμό σε σαλάτες ή με λαχανικά. Νόστιμο και ευχάριστα αρωματισμένο, το Λάδι Cannelle αναδεικνύει πολύ καλά τη γεύση της κουζίνας σε σάλτσες, ντρέσινγκ και με όλα τα είδη κρέατος ή ψαριού.
Προϊόντα της σικελικής γης, καπονάτα ψαριού και σάλτσες για ζυμαρικά, συνοδευτικά που παρασκευάζονται από τον σεφ του εστιατορίου Αντίκα Μαρίνα στην Κατάνια. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο DOP από το όρος Έτνα, σικελικοί λευκοί και κόκκινοι οίνοι. Πέστο αμυγδάλου και γαρίδας, πέστο κάστανου και καραβίδας, φρέσκα αυγά τόνου και αγκινάρες, καπονάτα τόνου και πολλά άλλα.