Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση που έχει αρχαίες ρίζες και έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα. Οι παραγωγοί γάλακτος έχουν συγκεντρωθεί στην Cooperativa di Cotignano, χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις τυπικές μεθόδους επεξεργασίας: την προμήθεια γάλακτος με ιδιαίτερα αρώματα που του προσδίδουν τα τυπικά βότανα των βοσκοτόπων της Val d'Orcia, εκλεπτυσμένες τεχνικές ω...
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ: ΦΛΕΒΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ ΚΑΝΝΟΛΙ, ΧΙΑΚΙΕΡΕΣ ΚΑΡΝΕΒΑΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΡΤΟΡΑΝΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ CAVALLARO ΡΙΚΟΤΤΑ (παγωμένη ριγκότα 100% από πρόβατο) - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΗΜΙΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ταρτάκια και βαρκάκια από ζύμη, κανόλι σφολιάτας, κ.λπ.) - ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ.
...Η αριστεία της ρικότα, των τυριών από πρόβατο και κατσίκι, χειροποίητα από γάλα που προέρχεται μόνο από το σικελικό ζωικό κεφάλαιο και σύμφωνα με τις αρχαίες περιφερειακές παραδόσεις.
...Νόστιμες μονομερίδες Σικελικής Κασάτας φτιαγμένες με ρικότα από πρόβατο, πάστα αμυγδάλου, παν ντε σπανιά και καλυμμένες με ένα λεπτό πέπλο από γλάσο ζάχαρης.
...Προσιούτο κρουδό από πρόβατο halal.
ΒΑΡΟΣ: 1,5 έως 3kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Οπίσθιο πόδι από ιταλικό πρόβατο halal, αλάτι, μπαχαρικά, E252, E250.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό αέρος, σε πλαστικό τροφίμων...
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola και πολλά άλλα.
... κροκόδειλος, στρουθοκάμηλος, μοσχάρι και πρόβατο. Η συνεργασία με δασκάλους του δέρματος εγγυάται την κατασκευή πολυτελών αντικειμένων με σύγχρονες μορφές, διατηρώντας ωστόσο το αρχαίο και χειροποίητο στυλ εργασίας.
Η Arpel, ιστορικό εργαστήριο που από το 1973 κατασκευάζει ρούχα από δέρμα και πρόβατο απολύτως υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας δέρματα επιλεγμένα από τα πιο αποκλειστικά, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, η οποία είναι ολοκληρωτικά χειροποίητη, σε τέλεια συγχρονία με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ρούχα με αποκλειστικές γραμμές, εμπλουτισμένα με αξεσουάρ και κασκόλ από γούνα. Όλα αυστηρά επιλεγμένα από την εμπειρία των τεχνιτών του Μπασάνο ντελ Γκράππα.
Η Bongetta Formaggi είναι ειδικευμένη στη ωρίμανση και κοπή ιταλικών τυριών και όχι μόνο.
Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο τυριών: Grana Padano Dop και Parmigiano Reggiano Dop σε διάφορες ωριμάνσεις, κοπές και τριμμένα. Πολλά ιταλικά DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, ελβετικά τυριά, σκληρά τυριά, μαλακά τυριά, τυριά από κατσίκι και πρόβατο, Provoloni, τυριά γαλακτοκομείου νέας ηλικίας, ημι-ωριμασμένα και υπερ-ωριμασμένα.
μια ιταλική επιχείρηση που ασχολείται με τη διανομή ορισμένων από τις πιο σημαντικές αριστουργηματικές παραγωγές της ιταλικής αγροδιατροφικής σκηνής
τα κύρια προϊόντα που διατίθενται στους πελάτες είναι: μοτσαρέλα, τυρί από βουβάλι DOP, τυριά από αγελάδα και πρόβατο, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας 100% made in Italy, ζυμαρικά, σάλτσα ντομάτας, κονσέρβες ..... και άλλα τρόφιμα
η επιχείρηση αναζητά πελάτες και συνεργάτες πελατών που μπορούν επίσης να είναι διανομείς τροφίμων.
... ιδιότητες 100% χωρίς φοινικέλαιο. Πρόκειται για μια επιχείρηση που είναι ουσιαστικά χωρισμένη σε δύο μέρη. Από τη μία πλευρά βρίσκουμε την Άννα και την αλλαντοποιία με προϊόντα που προέρχονται από την Πάρμα, όπως το προσούτο και το μαγειρεμένο San Giovanni, προϊόντα που διανέμονται από την Noi Di Parma όπως η Γκοργκοντζόλα και το Ταλέτζιο. Τυριά από πρόβατο και αγελάδα σαρδηνιακά και περιφερειακά...
... διευκολύνουμε τη διαδικασία παραγωγής. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δέρμα από αγελάδα, βουβάλι, πρόβατο και κατσίκες για να κατασκευάσουμε τα γάντια μας, με νήματα από ακρυλικό και στη χρήση φλις. Εισάγουμε γάντια αναμειγμένα για να φτιάξουμε τις τσάντες για τους...