... ανοσοποιητικό σύστημα και την υγιή επιδερμίδα. Περιέχουν επίσης κάλιο, ασβέστιο και φυτικές ίνες, όλες σημαντικές θρεπτικές ουσίες για τον οργανισμό μας. Επιπλέον, έχουν χαμηλή περιεκτικότητασε λιπαρά και θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Στην κουζίνα, τα κουμκουάτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα ως σνακ, να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μαρμελάδας ή να προστεθούν σε σαλάτες και πιάτα με κρέας ή ψάρι για μια πινελιά γλυκύτητας.
...• Μεταλλικά Στοιχεία: Περιέχει σημαντικά μέταλλα όπως κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.
• Διατροφικές Ίνες: Είναι καλή πηγή ινών, χρήσιμη για τη βελτίωση της πέψης.
• Αντιοξειδωτικά: Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των άλφα-καροτενίου, βήτα-καροτενίου και βήτα-κρυπτοξανθίνης, που βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες.
• Ενυδατική: Έχει υψηλή περιεκτικότητα...
... γεγονός ότι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, αλλά και από εκείνους που ακολουθούν χορτοφαγικές και vegan διατροφές, καθώς αποτελεί σημαντική πηγή πλούσιων φυτικών πρωτεϊνών. Αποτελείται κυρίως από ίνες και περιέχει ανόργανα άλατα όπως ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και μαγνήσιο, βιταμίνη C, βιταμίνη A και βιταμίνες της ομάδας B, καθώς και υψηλή περιεκτικότητασε πρωτεΐνες. Στην Κεντρική Αμερική, αυτή η τροφή έχει αρχαία παράδοση και χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλυκών και σνακ ή για την παραγωγή, όπως με το καλαμπόκι, ποπ κορν αμάρανθου ή ακόμα και για να φουσκώσει.
... ζαχαροπλαστικής και τα εργαστήρια χειροτεχνίας, που τονίζει τη γεύση κάθε παρασκευής.
Η υψηλή περιεκτικότητασεασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο που είναι χαρακτηριστική των αμυγδάλων καθιστά αυτή την αμυγδαλόψιχα επίσης μια εξαιρετική διατροφική επιλογή (φυσικά, λόγω της επικάλυψής τους με ζάχαρη, χωρίς να το παρακάνετε).
... βιταμινών με υψηλή πεπτικότητα χάρη στη μειωμένη περιεκτικότητασε υδατάνθρακες, λακτόζη και νάτριο. Προλαμβάνει ασθένειες των οστών και των δοντιών, αγγειακές παθήσεις και καρκινικές παθήσεις, ιδιαίτερα αυτές του παχέος εντέρου. • Άτομα με δυσανεξία στο γάλα αγελάδας: Πολλοί δυσανεκτικοί, παιδιά και ενήλικες, πίνουν το γάλα μας χωρίς να παρατηρούν καμία αρνητική αντίδραση. • • Τα παγωτατζίδικα...