...Η "Mafalda" είναι η παλαιότερη λαρδερία στην Κολοννάτα, που ιδρύθηκε το 1930, όταν το "λάδι" ήταν μόνο το φτωχό συνοδευτικό των λατόμων. Το 1954, ο τότε νεαρός οινολόγος κ. Veronelli πήγαινε στη γιαγιά Mafalda για να αγοράσει το λάδι, αποκαλώντας το "Λαρδερία της μυθικής Mafalda". Από το 2002 έχει αποκτήσει πιστοποίηση IGP και από τότε παράγει μόνο Λάδι Κολοννάτα IGP. Ακόμα και για το λάδι...
Ο Σαμπατίνο Τσίλλο, νεαρός Ελβετός κρεοπώλης, ίδρυσε το Σαλομιφίτσιο Τσίλλο το 1985 στην περιοχή Καουντίνο. Η αποφασιστικότητα και το πάθος του για την καινοτομία τον έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στον τομέα, παρόμοιο με τον Στιβ Τζομπς. Μέσω της δημιουργίας της Αλυσίδας Πιστοποιημένου Κρέατος το 2019, εξασφάλισε στους πελάτες την ποιότητα και την προέλευση του κρέατος. Η μάρκα Cillo Experience...
...Η εταιρεία γεννήθηκε από μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση υποδημάτων, που διαμορφώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον πόλεμο σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας, όπου ένας νεαρός, που αναζητούσε την τύχη του, άρχισε να εργάζεται σε μικρά εργαστήρια. Στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο μάστορας, αποκτώντας όλη την εμπειρία, με μεγάλη πάθος, αυτοθυσία και θάρρος, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του...
Όταν ο νεαρός Giovanni Bosco άρχισε τη δραστηριότητά του ως οινοπαραγωγός στα τέλη του 19ου αιώνα, η πόλη Castellamare Adriatica (η οποία θα γινόταν Pescara το 1926) είχε μόλις 15.000 ...