... συμβολίζει τέλεια αυτές τις ρίζες και την ταυτότητα της Βιολογικής Τυροκομίας του Vielsalm.
Ο γεύση της παράδοσης και των λεπτών γεύσεων
Ο Ardenner συνδυάζει με ευτυχία τη γεύση της παράδοσης και τις πιο λεπτές γεύσεις.
Ωριμάζει από 5 έως 10 εβδομάδες στην νεαρή του εκδοχή, από 3 έως 6 μήνες σε ημι-παλιό και πάνω από 6 μήνες σε παλιό, είναι εξίσου νόστιμος πάνω σε ψωμί όσο και σε κύβους για το απεριτίφ.
Ο νεαρός Ardenner παράγεται επίσης:
με βασιλικό
με τζίντζερ και πράσινο πιπέρι
… Για γεύσεις που απογειώνουν!
Η σειρά Ardenner...
... προϊόντα. Ο νεαρός Hajenius αποδείχθηκε πραγματικός επιχειρηματίας. Διότι πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο de Rijnstroom στην Vijgendam; Μια καλύτερη τοποθεσία για την φιλοδοξία του ήταν σχεδόν αδιανόητη. Εκεί βρήκε μια εύπορη πελατεία και σε κοντινή απόσταση την αγορά καπνού και περίπου 30 εργοστάσια πούρων. Εδώ άρχισε να φτιάχνει τα δικά του πούρα Hajenius με τους...
Εγκατεστημένος στην άκρη των Αρδεννών, ο Λουκ παράγει εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια γλυκά με ζάχαρη και ζύμη που φουσκώνει. Χάρη στην τεχνογνωσία του, την αυστηρότητά του και το πάθος του, ο νεαρός επιχειρηματίας προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα, υπερφρέσκα, παρασκευασμένα με 100% χειροποίητο τρόπο.