...HDC ΜΑΥΡΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
ΟΦΕΛΗ
Αυτού του τύπου η επικάλυψη με βάση το χρωμίου οξείδιο είναι μαύρου χρώματος. Το κομμάτι που έχει επενδυθεί με "HDC" κεραμικό προσφέρει εξαιρετική αντοχή στη μηχανική φθορά και τη διάβρωση. Επιπλέον, επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα φινιρίσματος.
ΧΡΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ:
• Κώνους σχεδίασης
• Αλουμινένιες τροχαλίες
• Ρόδες
• Καπστάν μέχρι διάμετρο 1300 mm
• Δακτυλίους σφράγισης
Μαύρη Κεραμική Επένδυση...
...Η τάρτα με μαύρη σοκολάτα είναι ένα νόστιμο γλυκό που μαγεύει τις αισθήσεις, ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας. Αυτή η λιχουδιά αποτελείται από μια τραγανή βάση από ζύμη, ψημένη στην τελειότητα για να προσφέρει εκείνη την βουτυρώδη και αφράτη υφή που λιώνει στο στόμα. Η καρδιά της τάρτας είναι μια πλούσια και βελούδινη γέμιση από μαύρη σοκολάτα, έντονη και βαθιά, που δημιουργεί μια υπέροχη...
...Σταθερή βάση ποδηλάτου σχεδιασμένη ειδικά για ποδήλατα με μεγάλους τροχούς "Fat Bike". Συσκευασία χονδρικής.
1-θέση σταθερή βάση ποδηλάτου σε πεζοδρόμιο για Fat-Bikes. Σιδηρική κατασκευή, μαύρη βαφή, μαύρα καπάκια PVC. Μη αφαιρούμενη, μη αρθρωτή. Η βάση ποδηλάτου διαθέτει τις δύο κάτω καμπυλότητες με το σύστημα που έχει κατοχυρωθεί από την Andrys srl, το οποίο επιτρέπει επίσης την στάθμευση ποδηλάτων με δισκόφρενα.
Διαστάσεις: 38,5 x 29 εκ. – ύψος 67 εκ. Πλάτος στήριξης τροχού 12 εκ.
SKU: Art. 7012
Βάρος: 2 κιλά
Διαστάσεις: 38 × 40 × 70 εκ.
... πολλές γαστρονομικές παρασκευές:
Πρώτα Πιάτα: Ιδανικός για να εμπλουτίσει ζυμαρικά, ριζότι και νιόκι.
Κρέατα και Ψάρι: Τέλειος για να αναδείξει τη γεύση κρεάτων στη σχάρα, ψητών και πιάτων με βάση το ψάρι.
Καρυκεύματα: Εξαιρετικός για την παραγωγή ελαίων, βουτύρων και σαλτσών με τρούφο.
Ορεκτικά και Τυριά: Συνδυάζεται υπέροχα με μπρουσκέτες, ωρίμασμένα τυριά και αλλαντικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας...
...Ακόμα και σε αυτή την έκδοση με την "μαύρη" εμφάνιση, η διαφορά είναι εμφανής. Ιδού το SEDICINONI BLACK σε όλη του την ομορφιά, με την καμπίνα ψησίματος αναπτυγμένη σε πλάτος, καθιστώντας τα φαγητά που ετοιμάζονται τόσο εύκολα να ελέγχονται κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Χαρακτηριστικά
Βαμμένο Μαύρο, Καμπίνα ψησίματος αναπτυγμένη οριζόντια, Οροφή Inox ως στάνταρ.
Επιλογές
Καρότσι, σταθερή βάση, μπάρμπεκιου, πλευρική επιφάνεια εργασίας, μπροστινή επιφάνεια εργασίας, επιπλέον ανακλαστική πλάκα, σπάτουλα ψωμιού-πίτσας, επιπλέον σχάρες και ταψιά.
...• Μαύρη γόμα SBR/NBR
• Αντιστατική
• Αυτοσβενόμενη ISO 340
• Ανθεκτική σε λιπαρά προϊόντα, φυτικά και ζωικά
• Κάλυψη 3+1: 3 mm πλευρά τροχαλίας – για καλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια
• Ανθεκτική στην τριβή: ISO 4649 < 170 mm3
• Υφασμάτινη βάση από πολυεστέρα
• Υφασμάτινη επιφάνεια από πολυαμίδιο
• -20°C έως +80°C
Σιτάρι, δημητριακά γενικά, ρύζι, φυτικά προϊόντα,\nτροφές, αλεύρια.
...Στα πλέγματα από υαλοβάμβακα μπορεί να εφαρμοστεί η επιφάνεια ESD_LINE, η οποία είναι μια ειδική επιφανειακή επεξεργασία με βάση αγώγινη ρητίνη και χαλαζία, που προσδίδει στο προϊόν αντιστατικές-διασκορπιστικές ιδιότητες, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό και τη συσσώρευση ηλεκτροστατικών φορτίων.
Διαστάσεις (mm): 1220 x 3660
Δίχτυ (mm): 38 x 38
Ελεύθερο άνοιγμα (mm): 31 x 31
Ύψος (mm): 15
Πάχος δοκού (mm): 7 ανώτερη πλευρά
Βάρος (kg/m2): 5
Χρώμα: Μαύρη Επικάλυψη...
... μυστικό του Helix Aspersa Muller, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και καθιστά το δέρμα υγιές και λαμπερό από τις πρώτες εφαρμογές. Ο συνδυασμός της με Υαλουρονικό οξύ, Μαύρη σταφίδα, Έλαιο Jojoba, Βούτυρο Καριτέ και Αλόη Βέρα ενισχύει τη δράση της ενυδάτωσης, της καταπραϋντικής και της αντιγηραντικής.
Πιστοποιήσεις και Πρότυπα Ποιότητας
Κρέμα προσώπου με βάση τη βάβα σαλιγκαριού δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένη ISPE.
Διαδικασίες cruelty free σεβόμενες τη φύση. 100% Made in Italy.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
... φτιαγμένο από φύλλα μαύρου τσαγιού Ινδίας και λεμόνι, έχει μαγευτικά αρώματα και έντονη γεύση, χωρίς τεχνητές ζάχαρες και παρασκευασμένο, φυσικά, από μια βάση μεταλλικού νερού San Benedetto!
Χωρητικότητα: 0,25 λ - Συσκευασία 4 τεμ
Κωδικός: 02032
Κατηγορία: τσάι
Χώρα: Ιταλία...
... μια θήκη πτήσης.
• Αρθρωτό: η αρθρωτή βάση με ρυθμιζόμενες βάσεις είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους συστημάτων LED.
• Ευέλικτο: οι πίσω σταθεροποιητές, ρυθμιζόμενοι σε ύψος, εξασφαλίζουν τη σταθερότητα των τοίχων έως 200 εκ.
...Αρωματικό καρύκευμα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φυσικό άρωμα μαύρης τρούφας και χειροποίητα κομμένα κομμάτια τρούφας (Tuber aestivum Vitt.).
Χειροποίητο προϊόν που εμφιαλώνεται με το χέρι.
Μέγεθος 100ml με καπάκι κατά της διαρροής.
...Συστατικά: Καλλιεργημένα μανιτάρια (Agaricus bisporus), ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, μαύρες ελιές, καλοκαιρινό τρούφα 1% (Tuber aestivum Vitt.), άρωμα, αλάτι.
Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες.
Τρόπος χρήσης: Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουασάν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Αλλεργιογόνα: Το...
... του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
...φιστίκι, φουντούκι και φυστίκι. Καντινίδια από φλούδες εσπεριδοειδών, επίσης καλυμμένα με μαύρη ή λευκή ή γάλακτος σοκολάτα. Πατέ από μαγειρεμένο και ωμό ζαμπόν. Το μπιάνκομανγκιάρε, όπως και οι κρεμώδεις, είναι σε πολλές γεύσεις (28), όπως και οι προετοιμασίες για τούρτες, οι άμεσες κρέμες ψυχρής παρασκευής.
...Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αυστηρά χειροποίητο που έχει επινοήσει και καταχωρίσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Chieti το γλυκό "Torta del Lupo ...di Pretoro", με βάση τη μαύρη σοκολάτα, το κόκκινο κρασί Montepulciano d'Abruzzo, τη σοκολάτα gianduia και το ρούμι. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι 5 μήνες, η συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου μέγιστο 25°. Το γλυκό είναι συσκευασμένο σε μια...