Ιταλία, Giuliano
...Αλεύρι "O", παστεριωμένο μείγμα αυγών, βούτυρο, λίπη και φυτικά έλαια, ζάχαρη, μαγιά μπύρας, αλάτι. ΓΕΜΙΣΗ: Κρέμα, ξινές κερασιές. ΒΡΑΣΜΑ: Νερό, ζάχαρη, ρούμι.
Αντίστοιχα προϊόντα
ΤΟΥΡΤΑ BABÀ
ΤΟΥΡΤΑ BABÀ
Άλλα προϊόντα
Tartelletta ld mix
Tartelletta ld mix
Χαρτοφυλάκιο (129)
Ιταλία, altamura
...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια. Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη. Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Bronte
...Συστατικά: αλεύρι σίτου τύπου “Ο”, παστεριωμένος κρόκος αυγού, βούτυρο, φρουκτόζη, ζάχαρη, φυσική μαγιά σε σκόνη (σιτάρι), γαλακτωματοποιητής E471, πλήρες γάλα σε σκόνη, μαγιά μπύρας, αλάτι, αρώματα. Γέμιση: φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, φοινικέλαιο καρπών), έλαια (ηλιέλαιο), αποξηραμένος κακάο 32%, ζάχαρη, φουντούκια, γαλακτωματοποιητής (E322 λεκιθίνη σόγιας), αρώματα (βανιλίνη). Επικάλυψη: ζάχαρη, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικέλαιο καρπών), αποξηραμένος κακάο, θρυμματισμένα φουντούκια 5%, E322, αρώματα (βανίλια και γάλα).
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Venezia
... κριθαριού και σιταριού και η εξαιρετική μαγιά ανώτερης ζύμωσης, δίνουν σε αυτή τη Blanche μια πλούσια και αναζωογονητική γεύση, με απαλά φρουτώδη αρώματα. Φυσικά θολή. BIRRA SAN MARCO STRONG Εξαιρετικά ισχυρή μπύρα ανώτερης ζύμωσης. Τέσσερις ειδικές κριθάριες και δύο ανώτερες ποικιλίες λυκίσκου δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας. BIRRA SAN MARCO PILS Μη φιλτραρισμένη Pilsner, όμορφα ισορροπημένη, τραγανή και ανακουφιστική από τη δίψα. Οι ευγενείς λυκίσκοι της δίνουν φρέσκες λουλουδάτες και πικάντικες νότες.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Velletri
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play