...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιάμπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια.
Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη.
Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
... κριθαριού και σιταριού και η εξαιρετική μαγιά ανώτερης ζύμωσης, δίνουν σε αυτή τη Blanche μια πλούσια και αναζωογονητική γεύση, με απαλά φρουτώδη αρώματα. Φυσικά θολή.
BIRRA SAN MARCO STRONG Εξαιρετικά ισχυρή μπύρα ανώτερης ζύμωσης. Τέσσερις ειδικές κριθάριες και δύο ανώτερες ποικιλίες λυκίσκου δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας.
BIRRA SAN MARCO PILS Μη φιλτραρισμένη Pilsner, όμορφα ισορροπημένη, τραγανή και ανακουφιστική από τη δίψα. Οι ευγενείς λυκίσκοι της δίνουν φρέσκες λουλουδάτες και πικάντικες νότες.
... για τον αθλητισμό. Κριτσίνια χωρίς μαγιάμπύρας, με αλεύρι σίτου, με αλεύρι spelt, με αλεύρι αρχαίων σιτηρών, με σουσάμι, με ντομάτα, με αρωματικά βότανα. Πρωτεϊνικές βάσεις από φουντούκι, αμύγδαλο, καρύδι και από μπιζέλια, ρεβίθια, φάβα, σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους, λιναρόσπορους. Πρωτεϊνική σκόνη ρυζιού. Σκόνη αμυγδάλου και φουντουκιού. Σκόνες ζωμού, κύβοι ζωμού χωρίς φοινικέλαιο σε κύβους...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιάμπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...