...RUST, Amaro conceptettuale είναι ένα φυσικό πικρό που παρασκευάζεται μέσω κρύας έγχυσης μεγάλης ποσότητας μούρων από κυπαρίσσι, κινόα και μούρα από σμέουρο, λεπτές φλούδες εσπεριδοειδών, πολτό σύκου και άγρια και φαρμακευτικά φυτά από τη μεσογειακή μακία, συμπεριλαμβανομένων της μέντας και του ευκαλύπτου.
Η έγχυση των βοτάνων σε αλκοόλ ωριμάζει στο σκοτάδι για αρκετούς μήνες.
- Στο μάτι...
... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...Τα φύλλα ελιάς χρησιμοποιούνται σύμφωνα με μια αρχαία μεσογειακή συνταγή, προσαρμόζοντας τη μέθοδο της χειροποίητης παρασκευής. Παράγεται το Olivetum, ένα πικρό με γλυκιά γεύση που αποτελείται από φύλλα ελιάς και φλούδες εσπεριδοειδών. Παράγεται εξ ολοκλήρου με φυσικά συστατικά. Τα φύλλα ελιάς και τα φύλλα φρούτων εσπεριδοειδών τοποθετούνται σε αλκοόλ για να μουλιάσουν. Αφού φιλτραριστούν...
... το δικό της σήμα, γκράπα, αμαρέτο, αρωματισμένη βότκα και πικρό. Η εταιρεία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που πρέπει να λύσουν παραγωγικά προβλήματα, προσφέροντας την εμπειρία της και για τη μελέτη νέων συνταγών.
... συνδυασμό των επιλεγμένων συστατικών για τα λικέρ. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλη η διαδικασία παραγωγής παρακολουθείται με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή.
Το λικεράδικο Belmonte είναι σίγουρα γνωστό για τη "Γεντζιάνα και το Λιμοντσίνo", εξαιρετικά για να ολοκληρώσετε ένα καλό γεύμα. Σήμερα, το λικεράδικο Belmonte προσφέρει μια ευρεία γκάμα λικέρ, όπως το Λιμοντσίνo, η Γεντζιάνα...
... Mutellina, που μπαίνει σε έγχυση μόλις συλλεχθεί. Δίπλα στο κλασικό "Riservato agli Amici", η γκάμα ολοκληρώνεται με το "Genepy al miele". Στην κοιλάδα Aosta, η μάρκα Vertosan είναι διάσημη και για το πικρό "Ciardon", που προέρχεται από την έγχυση γαϊδουράγκαθου, γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Πολύ ελκυστικό είναι επίσης το "Liquore di Pino Mugo", μια τοπική σπεσιαλιτέ με πολύ...