...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
...κολοκύθα και ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η γη. Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά καθαρίζονται, πλένονται, κόβονται, ΨΗΝΟΝΤΑΙ (ή μαγειρεύονται στο φούρνο), και ψύχονται: μέχρι να φτάσουν τη θερμοκρασία των +4°C. Τα ΨΗΤΑ συσκευάζονται σε βαρέλια με χωρητικότητα 220lt (100kg προϊόντος + 120l υγρού συντήρησης). Η λύση καθορίζεται από τον πελάτη που επιλέγει την γεύση που θέλει να δώσει...