Ιταλία, Orbassano
...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
Χαρτοφυλάκιο (57)
Ιταλία, Borgo Veneto Pd
...Η κολοκύθα καθαρίζεται, αφαιρούνται οι σπόροι και κόβεται σε κύβους διαστάσεων 10x10 mm.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Due Carrare
...κολοκύθα και ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η γη. Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά καθαρίζονται, πλένονται, κόβονται, ΨΗΝΟΝΤΑΙ (ή μαγειρεύονται στο φούρνο), και ψύχονται: μέχρι να φτάσουν τη θερμοκρασία των +4°C. Τα ΨΗΤΑ συσκευάζονται σε βαρέλια με χωρητικότητα 220lt (100kg προϊόντος + 120l υγρού συντήρησης). Η λύση καθορίζεται από τον πελάτη που επιλέγει την γεύση που θέλει να δώσει...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play