...από την Ασία στην Ευρώπη, από την Αμερική στην Αυστραλία. Ο σόργος είναι μια είδος που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες και ιδιαίτερα εχθρικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο σόργος κατατάσσεται ως το πέμπτο σιτηρό σε σειρά σημασίας μετά το καλαμπόκι, το ρύζι, το σιτάρι και το κριθάρι. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο τον προτείνει στη σειρά βιολογικών σιτηρών. Ο βιολογικός σόργος είναι μια τροφή φυσικά χωρίς γλουτένη, ελαφριά και εύκολα εύπεπτη, ιδανική για τη σύγχρονη διατροφή. Εύκολα εύπεπτος και υποθερμιδικός, κατά την κατανάλωση αφήνει μια αίσθηση κορεσμού και ελαφρότητας.
... επεξεργασίες και γαλβανικές επεξεργασίες (νικέλωμα, ανόδιο) και βαφές. Πραγματοποιούμε κοπή των ακατέργαστων υλικών και ήδη δραστηριοποιούμαστε στους τομείς των μεταφορών, της οινοποιίας, της ναυτιλίας, της κατασκευής γραμμών τροφίμων και άλλων. Μέσω συνεργασίας πραγματοποιούμε επίσης επεξεργασίες μεγαλύτερων διαστάσεων. Επιστροφή στο CAD τεχνικών σχεδίων.
... στην αγορά. Το επόμενο βήμα είναι η αγορά των υψηλότερης ποιότητας πρώτων υλών για τα τρόφιμα με σήμα Al Bacio, και η επιλογή των προϊόντων των συνεργατών μας. Κάθε είδος μελετάται και πιστοποιείται από τα ερευνητικά μας κέντρα που βρίσκονται στα καλύτερα ιταλικά πανεπιστήμια.
Δημιουργία σωλήνων από ελαστικό αεριζόμενο ύφασμα για την προστασία ζαμπόν, ώμων, καποκόλων, κοπών, φιλών, μπέικον κ.λπ. από οποιοδήποτε είδος εντόμου κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Χρησιμοποιείται εισάγοντας το ζαμπόν, καποκόλο κ.λπ. μέσα στον σωλήνα, αμέσως μετά το αλάτισμα. Χονδρική παραγωγή προστατευτικών σωλήνων για τη βιομηχανία τροφίμων, η εταιρεία μας με έδρα την επαρχία Μαντόβα παράγει...
Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή διακοσμητικών αντικειμένων για τη βιομηχανία τροφίμων (συγκεκριμένα ψεύτικων λουκάνικων και τυριών). Η χειροποίητη κατασκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστά τα προϊόντα μας μοναδικά στο είδος τους και πολύ παρόμοια με τα αληθινά. Είναι ελαφριά, ανθεκτικά και αποτελούν υψηλής απήχησης προωθητικά αντικείμενα. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας...
... επαγγελματικοί και οικιακοί φούρνοι PEVA έχουν σχεδιαστεί για το ψήσιμο οποιουδήποτε τροφίμου μέσω του συστήματος θέρμανσης με έμμεση φωτιά, δηλαδή η κάμερα ψησίματος είναι χωριστή από αυτή της καύσης. Αυτό το σύστημα αποτρέπει την επαφή του φαγητού με τους καπνούς καύσης και τις στάχτες, αποτρέποντας έτσι τη ρύπανση των τροφίμων και προσφέροντας το πλεονέκτημα σημαντικής εξοικονόμησης κόστους καυσίμου. Οι επαγγελματικές σχάρες PEVA αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η αγορά, με καινοτόμο σχεδιασμό και μοναδικό σύστημα αναρρόφησης στο είδος του.