Κρύος καπνιστήρας με σετ μετατροπής για ηλεκτρική θέρμανση, κατάλληλος για κρύο κάπνισμα, με μεταλλικό συρόμενο για ρύθμιση του καπνού, κατάλληλος επί...
Σταντάσσερ SMOKER σε RAL 9011 γραφίτη μαύρο
Κορμός από αλουμίνιο, με επικάλυψη σκόνης.
Βάση (Ø 356 mm) από χάλυβα,
γαλβανισμένη και με επικάλυψη σκόνη...
Οι Smoker της MX Prototyping σχεδιάζονται από μηχανικούς και παθιασμένους υποστηρικτές του American Barbecue και κατασκευάζονται σε μια βαυαρική εταιρ...
Οι καπνιστές τσιπ είναι η πιο κοινώς χρησιμοποιούμενη και εύκολα διαθέσιμη επιλογή για καπνιστό μαγείρεμα. Είναι φτιαγμένα από μικρά κομμάτια και ξύσμ...
Ο καπνιστής VESTA K είναι μια καπνιστήρι για μαγείρεμα κρέατος, ψαριών, τυριών και λαχανικών με ξύλα και κάρβουνα. Είναι σχεδιασμένος ως "ντουλάπι μαγ...
Κατόπιν αιτήματος, θα κατασκευάσουμε για εσάς μια ψησταριά καπνίσματος που να ταιριάζει απόλυτα στις προσωπικές σας προτιμήσεις! Μοναδική και απολύτως...
Κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα μεταλλικά δοχεία απορριμμάτων τσιγάρων για δημόσιους χώρους. Η εικόνα είναι ένα παράδειγμα μιας από τις προηγούμενες δουλ...
Vintage καπνιστήριο κατασκευασμένο στην Πορτογαλία από την teknipronto. Χρησιμοποιήθηκαν κάποια ανακυκλωμένα υλικά, καυστήρας με σχάρα για ψήσιμο. Ράφ...
Ένας καπνιστήρας τροφίμων για μαζική παραγωγή που συνδυάζει τέλεια την παραδοσιακή καπνιστήρα με πριονίδι ξύλου και υψηλή τεχνολογία: ηλεκτρονικές εντ...
- Επιφάνεια ψησίματος: 1300 x 500 mm
- Θερμοθάλαμος: 600 x 500 mm
- Σχάρες από ανοξείδωτο χάλυβα
- Κατασκευή από χάλυβα 6,5 mm
- Διαστάσεις: 2150 x 85...
Grillzange XXXL - 60cm - για τον Hardcore-Griller/Smoker
Συνολικό μήκος: ακραία 60cm!
Να κάνετε εντύπωση σε κάθε εκδήλωση ψησίματος - με αυτή την ψη...
Φουμάρισμα τραπεζιού Tom Press από ανοξείδωτο χάλυβα.
Επιτρέπει το εύκολο φουμάρισμα κρεάτων και ψαριών.
Με αυτό το φουμάρισμα, είναι δυνατόν να φουμά...
Ο απορροφητής καπνού μπορεί εύκολα να διεισδύσει στους επικοινωνούντες χώρους μέσω του αέρα. Αυτή η κίνηση οφείλεται στους ρυθμούς διείσδυσης στις στέ...
Σε μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενέ...
Questo formaggio cremoso COOPERLAT Caciotta alle noci è prodotto con latte di alta qualità delle TRE VALLI. Con una consistenza morbida e un sapore ri...
Η κατσιότα φιορ ντι μποντά είναι ένα φρέσκο τυρί με προσθήκη γαλακτικών βακτηρίων, που υποβάλλεται σε μια σύντομη περίοδο ξηρασίας.
Παρά το γεγονός ότ...
Ο Caciocavallo Affumicato είναι ένα τυρί με πλούσια, πυκνή και ευχάριστη γεύση, πιο ρουστίκ σε σύγκριση με το παραδοσιακό caciocavallo. Οι μορφές αυτο...
Παραδοσιακή προετοιμασία στο φούρνο: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και προθερμάνετε το φούρνο σας στους 7/240°C. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμο...
Οι φρέσκες tagliatelle all'uovo είναι μια μορφή μακαρονιών μεγάλης διάρκειας που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την υφή, τη γεύση και το μέγεθός τη...
Η μελιτζάνα, η ελιά, η ντομάτα και οι πιπεριές αποτελούν αυτό το μείγμα που προσδίδει τυπικότητα στις σάλτσες σας, στις γεμίσεις κρέατος, στα μαγειρεμ...
Τίποτα δεν εκπροσωπεί καλύτερα στη φαντασία μας την εξοχή το καλοκαίρι, τη γεωργική ζωή, τον ήλιο και τα αρώματα της γης από μια ντομάτα. Ίσως να υπάρ...
Η Jagada συνεργάζεται με τους παραγωγούς ολλανδικών και τουρκικών σπαγγέτι και ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από 100% σιμιγδάλι σκληρού σ...
Σπαράγγια σε διάφορες κοπές
Το σπαράγγι (Aspargus officinalis L.) είναι μια ανθεκτική, πολυετής καλλιέργεια, των οποίων οι λευκοί ή πράσινοι βλαστοί ...
Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κά...