Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... λήξης έως 04/25, αυτή η μαγιονέζα είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο προϊόν, κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα συνταγών. Τέλεια για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό καρύκευμα, είναι ένα βασικό συστατικό για όσους επιθυμούν να φέρουν τη γεύση της παράδοσης στην κουζίνα τους. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ευκολία.
συσκευασία 1, συσκευασίες 108 = 1 παλέτα
1 μονάδα : 1 κουβάς
Ελάχιστη παραγγελία : 5 παλέτες...
...Η γκάμα των αμύλων που προσφέρονται προέρχεται από καλαμπόκι, ταπιόκα, ρύζι και σιτάρι και μπορεί να είναι φυσική, προγελατινισμένη και τροποποιημένη. Επιπλέον, διαθέτουμε αλεύρια, νιφάδες πατάτας και αλεύρι ρυζιού.
Η Orodorienthe εισάγει από όλο τον κόσμο τσάι, καφέ, μπαχαρικά και αξεσουάρ για χονδρική και λιανική πώληση. Μαύρο, πράσινο, λευκό, αρωματισμένο τσάι, rooibos, τσάγια βοτάνων, φαρμακευτικά βότανα, εκλεκτά και σπάνια τσάγια. Καφές μονοποικιλίας, αρωματισμένος, ντεκαφεϊνέ, και επίσης ο ολοκαίνουργιος καφές χωρίς καφέ. Εδώ μπορείτε να βρείτε έως και 180 τύπους μπαχαρικών! Από τα κλασικά μέχρι τα πιο ...
... μεταξύ Φρέσκιας και Ξηρής Ζυμαρικής:
Κάντε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή.
270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική
350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική
Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη"
Ψυγειακά Μεταφορικά Stef...
...Οι φετουτσίνε είναι παρόμοιες με τις ταλιατέλες, πιο επίπεδες και πιο κοντές. Αυτή η "πράσινη" εκδοχή με αλεύρι μπιζελιού είναι πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών (κυρίως A και E, αλλά και B1, B2, B9, C, K και φολικό οξύ).
Τα πράσινα μπιζέλια περιέχουν διάφορα μεταλλικά άλατα (κάλιο, σίδηρο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, θείο, νάτριο και ψευδάργυρο) και είναι χαμηλά σε λιπαρά. Είναι επίσης πλούσια σε διαλυτές ίνες, άμυλα και σάκχαρα και είναι μια ιδανική τροφή για το σώμα μας.
...Για να αποκτήσουμε αλεύρι φουντουκιού, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τον καρπό φουντουκιού, αλλά σε αυτή την περίπτωση το προϊόν κόβεται περαιτέρω για μεγαλύτερη λεπτότητα. Θεωρείται αλεύρι οποιοδήποτε ψιλοκομμένο φουντούκι με μέγεθος μικρότερο από 1mm. Το αλεύρι φουντουκιού έχει πολλές εφαρμογές και ως συστατικό προσφέρει μια πλούσια, γλυκιά, ξηρή γεύση και πυκνή υφή σε τρόφιμα που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι.
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύριγια ναπολιτάνικη πίτσα.
...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια.
Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη.
Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη γιατρόφιμα.
... έχουν επιτρέψει στην εταιρεία να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ζητούνται από μια διεθνή αγορά. Η εταιρεία είναι μία από τις πιο γνωστές και αναγνωρίσιμες στην Σικελία για την εμπορία και επεξεργασία συμβατικών και βιολογικών αμυγδάλων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος που είναι απολύτως φυσικό. Η Agri Cereal Mandorle είναι ένα κέντρο συλλογής αμυγδάλων, επεξεργασίας και εμπορίας. Η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη σε αμύγδαλα με κέλυφος, αποφλοιωμένα και παράγωγα όπως αποφλοιωμένα αμύγδαλα, αλεύρι αμυγδάλου, κομμένα αμύγδαλα, θρυμματισμένα αμύγδαλα.
... Άντιτζε, καθώς και το διάσημο αφρώδες κρασί πιστοποιημένο Trento DOC. Η πιτσαρία μας είναι επίσης ικανή να προσφέρει τραγανές πίτσες με αλεύρι τύπου 0, ολικής αλέσεως και χωρίς γλουτένη, για να ικανοποιήσει τους πελάτες που έχουν προβλήματα δυσανεξίας σε ορισμένα τρόφιμα. Τέλος, όπως τα καλύτερα εστιατόρια, είναι δυνατή η οργάνωση εταιρικών δείπνων και εκδηλώσεων.
Το Integralbianco® είναι η ιδανική λύση για την αυξανόμενη αναζήτηση υγιεινών πιάτων, που διατηρούν ταυτόχρονα την πλούσια γεύση των τροφίμων. Οι αλεύρι Integralbianco αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη μιας παράδοσης που χαρακτηρίζεται από συνεχή ανάπτυξη και έρευνα. Οι διατροφικές συνήθειες έχουν αλλάξει ριζικά με την πάροδο του χρόνου και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως το λευκό αλεύρι, έχουν αντικαταστήσει το ολικής αλέσεως αλεύρι, ευνοώντας τις διαταραχές που αποδίδονται στη κακή διατροφή. Το Integralbianco, πηγή ινών υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, είναι η απάντηση στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.
...Ασχολούμαστε με ιταλικά τρόφιμα και συγκεκριμένα με αυτά της Σικελίας, τα οποία έχουμε επιλέξει από τις καλύτερες εταιρείες του νησιού. Η Real Food Sicily ιδρύθηκε στην Παλέρμο αλλά ζει σε πολλές πόλεις χάρη στο δίκτυο πελατών της σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε στο "ΑΛΗΘΙΝΟ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ" σικελικό φαγητό και οι καλύτερες σικελικές εταιρείες τροφίμων πιστεύουν σε εμάς, γι' αυτό είμαστε περήφανοι για αυτό που...