...Το Jamónserrano είναι η επιτομή της ποιότητας, υποστηριζόμενο από την "Ονομασία Προέλευσης Τερουέλ" και βραβευμένο πολλές φορές ως το καλύτερο jamón της Τερουέλ.
Για να αποκτήσει την πιστοποίηση ως jamón με ονομασία προέλευσης, απαιτούνται ελάχιστες προδιαγραφές που περιλαμβάνουν τους μήνες ωρίμανσης, το ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος, τις φυλές των γονέων (Duroc και Landrace αντίστοιχα), τις...
...Μακρύ, προφίλ και στρογγυλεμένο στις άκρες διατηρώντας το πόδι. Κόκκινο χρώμα και λαμπερή εμφάνιση στο κόψιμο, με λίπος μερικώς διηθημένο στη μυϊκή μάζα.
Ο Jamón Casa Vieja D.O. από την Teruel είναι ένα προϊόν μέγιστης ποιότητας. Έως δύο χρόνια φυσικής ωρίμανσης στο ξηραντήριο μας στην Calamocha (Teruel). Ισχυρό άρωμα με λεπτή και λίγο αλμυρή γεύση. Ένα προϊόν 100% από την Teruel, υγιεινό και...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
... γαλοπούλα και βοδινό, τα οποία κατασκευάζουμε σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων (IFS, BRC). Η Luis Oliveras είναι παρούσα στον τομέα Horeca και στη λιανική πώληση. Διαθέσιμες μορφές: - Ολόκληρο κομμάτι για κοπή στο εργαστήριο και ολόκληρο βιομηχανικό κομμάτι για επαγγελματίες κοπής. - Συσκευασίες φέτας από 50g έως 500g. JamónSerranoJamón Ibérico Lomo Σαλάμι Tunnel Ταπας Chorizo Pepperoni Chorizo πίτσας Salchichón Cecina/Bresaola Σαλάμι...
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίς κόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή JamonSerrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMONSERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...