Ισπανία, El Perello
Η Comercial Apirossend S.L.U., που βρίσκεται στο Ελ Περεγιό, Καταλονία—γνωστό ως "το χωριό του μελιού"—ξεχωρίζει ως ηγέτης στον τομέα της μελισσοκομίας στην Ισπανία. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας υπό την επωνυμία Rossend Margalef, η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων μελισσοκομίας πρώτης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων μιας ποικιλίας μελιών, γύρης και βασιλικού πολτο...
Χαρτοφυλάκιο (236)
Ισπανία, La Garriga
Στην Crovay, ειδικευόμαστε στην εξαγωγή και εισαγωγή 100% καθαρών και οικολογικών φυσικών συστατικών για τη φυσική κοσμετολογία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα φυτικών ελαίων, αιθέριων ελαίων, βουτύρων, κεριών, υδρολάτων και υλικών για παραγωγή, όλα υψηλής ποιότητας. Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας - Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: - Φυτικά Έλαια: Πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. - Αιθέρια Έλαια...
Χαρτοφυλάκιο (141)
Ισπανία, Madrid
...αλλισίνη, το σκόρδο έχει επίσης αντιμικροβιακές και καρδιοαγγειακές ιδιότητες, συμβάλλοντας στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης. Είναι ένα βασικό τρόφιμο στη γαστρονομία και τη φυσική ιατρική.
Χαρτοφυλάκιο (16)
Ισπανία, Sant Vicent Del Raspeig ( Alicante)
...Glycine max (L): αποτελείται από 30% σκόνη εκχυλίσματος ζυμωμένων σόγιας και 70% ανθεκτική δεξτρίνη (ως εκδόχος) από άμυλο καλαμποκιού, η οποία προστίθεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η βιταμίνη K2 αφαιρείται κατά τη διαδικασία παραγωγής. Το εκχύλισμα ζυμωμένης σόγιας περιέχει ναττοκινάση που εξάγεται από το ναττό, ένα τρόφιμο που παράγεται από τη ζύμωση μη ΓΤ σόγιας (Glycine max L.) με μια επιλεγμένη στελέχη του Bacillus subtilis var. natto Αναφορά:21669...
Χαρτοφυλάκιο (60)
Ισπανία, Reus
Η Adiveter είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εξασφάλιση της μέγιστης αποδοτικότητας και απόδοσης σε όλη την παραγωγική αλυσίδα των ζώων, από τα εργοστάσια ζωοτροφών μέχρι τις φάρμες. Προσφέρουμε λύσεις για τον έλεγχο της Σαλμονέλας και άλλων παθογόνων, την βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας σε εργοστάσια ζωοτροφών, τη μείωση του κινδύνου μυκοτοξινών, την διατροφική αποδοτικότητα και ...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Riba Roja
...Το χρώμα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που μας εντυπωσιάζει σε ένα τρόφιμο, καθώς είναι επίσης μία από τις ποιότητες που αξιολογούνται υψηλότερα από τον καταναλωτή. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να φροντίζουμε αυτό το στοιχείο. Εδώ στην CORALIM συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, τηρώντας τους πιο απαιτητικούς ποιοτικούς παραμέτρους. Το CORALCOLOR E129 μας διατίθεται σε σκόνη ή σε κοκκώδη μορφή, ανάλογα με το αν ο πελάτης απαιτεί περιβάλλον χωρίς σκόνη.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Majadahonda
...Έτοιμο προς κατανάλωση, πλήρως μαγειρεμένο, παστεριωμένο τρόφιμο, συσκευασμένο και σφραγισμένο ερμητικά για να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του ως μαγειρικό προϊόν. Διαθέσιμο επίσης σε γεύσεις: Κινόα και Μπανάνα, και Κινόα και Ροδάκινο.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ισπανία, Murcia
...Η ρεβίθι καλλιεργείται σε ξηρές και πλούσιες εδάφη, γι' αυτό και η γεύση της είναι τόσο έντονη. Ένα τρόφιμο που συνδυάζεται εξαιρετικά με ζεστές σαλάτες. Βάρος: 0,340 κιλά...
Χαρτοφυλάκιο (178)
Ισπανία, Castelldefels
... σημασία στην υγιεινή και την προετοιμασία των πιάτων, γι' αυτό διαθέτουμε όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε τρόφιμο, παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων και θα το λάβουμε υπόψη στην παραγγελία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας. Το καλύτερο ινδικό εστιατόριο σε όλη την Καταλντεφέλς, αυτή είναι η ιστορία μας...
Ισπανία, Valencia
... ωμά ψάρια υποβάλλονται σε προηγούμενη κατάψυξη, η οποία παράγει ένα αποτέλεσμα που ονομάζεται αποξήρανση, το οποίο σταματά τις βακτηριολογικές και ενζυμικές διαδικασίες, αφήνοντας το τρόφιμο έτοιμο και καθαρό.
Ισπανία, Getafe
Εταιρεία αφιερωμένη στη συντήρηση μέσω διαδικασιών παστερίωσης σε κρύο των τροφίμων. Αυτός ο τύπος μεθόδων ψυχρής πίεσης των τροφίμων επιτρέπει τη μείωση ή την εξάλειψη της κατανάλωσης συντηρητικών και χημικών που προστίθενται στα τρόφιμα, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη γεύση τους. Οι μηχανές συντήρησης με υψηλή πίεση διατηρούν το τρόφιμο με τη γεύση, την υφή, το χρώμα και τις αρχικές του...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης