...Ο υφασματοποιημένος σόγιας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία κρέατος λόγω των ιδιοτήτων του, καθώς προάγει την απορρόφηση και συγκράτηση λίπους, μειώνοντας έτσι τις απώλειες κατά το μαγείρεμα, και προσφέρει επίσης μεγάλη σταθερότητα. Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες είναι η αύξηση της διατροφικής ποιότητας στο τελικό προϊόν.
Στην Natural d’Mezclas μπορούμε να σας...
...Προσφέρουμε περισσότερες από 100 αναφορές κρεατοσκευασμάτων. Το τρυφερό κρέας είναι απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα και περιέχει φυσικά πρόσθετα. Διατηρεί την υφή και τις θρεπτικές του αξίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πολύ νόστιμο, σαν να το έχετε φτιάξει στο σπίτι.
Οι πελάτες μας στον τομέα HORECA είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε. Η αποστολή μας είναι να εκπροσωπήσουμε το καλύτερο της κρεατοβιομηχανίας της χώρας μας, ειδικά το χοιρινό. Ο στόχος της Coopecarn είναι η ικανοποίηση των πελατών και των καταναλωτών από όλο τον κόσμο.
...Είναι ιδανικό για να συνοδεύει ψητά κρέατα, ψάρι και πατάτες, παρασκευασμένα με ελαιόλαδο και σκόρδο. Είναι φτιαγμένο με φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Δεν περιέχει αλλεργιογόνα.
Βάρος: 140 γρ...
... και χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές τροφίμων για να δώσει φωτεινές ροζ αποχρώσεις.
Εφαρμογές:
Αναψυκτικά, Αλκοολούχα Ποτά, Ζαχαρωτά, Μπαχαρικά, Ψωμιά, Εφαρμογές Κρέατος, Γλυκά, Σούπες και Σάλτσες, Λιπαρές Επικαλύψεις, Μαρμελάδες και Ζελέ, Γαλακτοκομικά Προϊόντα...
Η Productos Sur S.A. είναι μια εταιρεία με εκτενή εμπειρία σε πρόσθετα τροφίμων για τη βιομηχανία κρέατος και ψαριών, που προσφέρει φυσικές λύσεις όπως αντιοξειδωτικά, αρώματα, χρωστικές, καθώς και λύσεις στην καταπολέμηση παθογόνων όπως η λιστέρια, η σαλμονέλα, η E-coli,... Επίσης, πραγματοποιούμε προσαρμοσμένες αναπτύξεις για τους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους, χωρίς να χρειάζεται να...
... αποξηραμένα σνακ για σκύλους και γάτες. Αυτά τα σνακ παρασκευάζονται με μόνο ένα συστατικό, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και είναι διαθέσιμα σε ποικιλίες κρέατος και ψαριού. Είναι ιδανικά για να ανταμείβουν τα τρίχωμα με υγιεινό τρόπο, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν μόνο το καλύτερο στη διατροφή τους.
...Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων εδώ και δεκαετίες. Τρόφιμα όπως ζυμαρικά ή σνακ παρασκευάζονται με αυτή την τεχνική, και στην περίπτωσή μας, μπορούμε να την θεωρήσουμε ως μια συνεχιζόμενη διαδικασία μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα αυτού του φιλόδοξου και καινοτόμου έργου είναι ένα νέο προϊόν που ονομάζουμε Legumeat®, γεύμα με υφή κρέατος, κατάλληλο για όλους και με μέση...